Kaspersky Kullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 288
Foruma şimdi başladım gerçekten iyi bir forum.
bnce de ii ama sanki her an bi kavga çıkçakmış gibi oluyoForuma şimdi başladım gerçekten iyi bir forum.
Hemen bu kanıya varmayın. Orada sadece konu hakkında konuşuyorduk. ?bnce de ii ama sanki her an bi kavga çıkçakmış gibi oluyo![]()
tmm pekiHemen bu kanıya varmayın. Orada sadece konu hakkında konuşuyorduk. ?
Forumun en kavgacı üyesi benim, kaptırmam birinciliği.bnce de ii ama sanki her an bi kavga çıkçakmış gibi oluyo![]()
Bu öneri gerçekten çok güzel, dikkate alınmalı. Çözüm içeren mesajlar, ayrı bir panelde sergilenirse ve filtreler (çözüm mesajının kategorisi, başlık vesaire...) eklenirse hem rekabet artar hem de sorunu olan üyelere fazlasıyla katkı sağlar. @DeveloperSoru konularının sahipleri cevaplarını aldıklarında konuyu kilitleyip "Çözüm Kütüphanesi"ne göndermeli. Soruları olanlar kütüphaneye gidip sorularını aramalı eğer bulamazlarsa yeni konu açmalılar.
kavga ettigini görmedimForumun en kavgacı üyesi benim, kaptırmam birinciliği.![]()
Sen bilirsin kardeşim.Oldu mu?![]()
Yok abi, ne kusuru?! Daha mülayim olmamı istemiştin, ben de uslu çocuk oldum işte. ??Sen bilirsin kardeşim.
Bir daha kusur işlemeyiz, merak etme!![]()
Arkadaş bannera da yazmış bunu, eğer kurallara iştirak ediyorsa silinmeli.Forum hakkında kısmının anlaşılmayacak birşekli yok sanırım. Tamamı Türkçe farklı bir forum dan bahsetmek isteniyorsa reklama girerki oda pek etik sayılmaz saygızlığa girer.
Gerekli düzenlemeyi yapacağım.Bazı konuların güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum: @Creative
"Bölüm moderatörü: (?)" yazmış ama kimin olduğu belli değil.
Konu Dışı- Bölüm Yetkilileri
Bölüm Süper Moderatörü: Mustafa Deliktaş Bölüm Moderatörü: The Judge Herhangi sorun, istek veya önerilerinizde bölüm sorumluları ile irtibata geçebilirsiniz.forum.shiftdelete.net
Komik Resim / Komik Video / Komik Yazı - Bölüm Yetkilileri
Bölüm Süper Moderatörü:Dora Bölüm Moderatörü: Herhangi sorun, istek veya önerilerinizde bölüm sorumluları ile irtibata geçebilirsiniz.forum.shiftdelete.net
Komik Resim / Komik Video / Komik Yazı - Bölüm Yetkilileri
Bölüm Süper Moderatörü:Dora Bölüm Moderatörü: Herhangi sorun, istek veya önerilerinizde bölüm sorumluları ile irtibata geçebilirsiniz.forum.shiftdelete.net
İnternetten Para Kazanmak (Adsense, Adwords...- Bölüm Yetkilileri
Bölüm Süper Moderatörü: Mustafa Deliktaş Bölüm Moderatörü: Herhangi sorun, istek veya önerilerinizde bölüm sorumluları ile irtibata geçebilirsiniz.forum.shiftdelete.net
Magazin- Bölüm Yetkilileri
İtiraflar - Bölüm Yetkilileri
Ek olarak... Neden hepsi tek konu altında toplanmıyor? Tek konu altında tüm Moderatörlerin hangi kategoride yetkili olduğu yazılabilir. (Her kategori için ayrı ayrı bakmamıza gerek kalmaz.)
Zaman Sıralaması Gelse Güzel Olur Hocam,Forumda Kimlerin Aktif Olduğunu Görürüz.Gerekli düzenlemeyi yapacağım.
Zaman sıralaması derken?Zaman Sıralaması Gelse Güzel Olur Hocam,Forumda Kimlerin Aktif Olduğunu Görürüz.
Ekranın sağ tarafında kimlerin aktif olduğu yazıyor.Zaman Sıralaması Gelse Güzel Olur Hocam,Forumda Kimlerin Aktif Olduğunu Görürüz.
Biliyorum Hocam Ama,En Çok Forumda Kim Aktif Oluyor Onu ÖğrenirizEkranın sağ tarafında kimlerin aktif olduğu yazıyor.
Bu imkansız gibi bir şey..Ekli dosyayı görüntüle 149971
Gizlilik ayarlarından Son görülme ve hangi sayfaya baktığımı kapattım. Kapattığımda bende hâlâ açık olarak gözüküyor, diğer üyelerde gözükmüyor. Hesap sahibi ben olduğumdan dolayı olduğunu biliyorum ancak yine de gözükmesini istemiyorum. @Creative
Gizlemesek bile olmamalı, bence.Bu imkansız gibi bir şey..Sonuçta bakan kişi sizsiniz kendinize nasıl gizleyebilirsiniz?
Benim fikir arada kaynayıp gittiEkli dosyayı görüntüle 149974
Forumun bir yerine böyle bir kutucuk eklenip her gün düzenli anket yazılmalı bence çok güzel olur. @Creative
İyi de biz hangi sayfaya baktığımızı biliyoruz zaten.Bu imkansız gibi bir şey..Sonuçta bakan kişi sizsiniz kendinize nasıl gizleyebilirsiniz?
Bu konuya da inceler misiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 149974
Forumun bir yerine böyle bir kutucuk eklenip her gün düzenli anket yazılmalı bence çok güzel olur. @Creative
Şuan buna ihtiyacımız yok.Bu konuya da inceler misiniz ?