Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Bir konu moderatörler tarafından kontrol edilip başlık daha uygun bir hale getirilip paylaşılması lazım.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
bnce de ii ama sanki her an bi kavga çıkçakmış gibi oluyo :(
Forumun en kavgacı üyesi benim, kaptırmam birinciliği. :p
Soru konularının sahipleri cevaplarını aldıklarında konuyu kilitleyip "Çözüm Kütüphanesi"ne göndermeli. Soruları olanlar kütüphaneye gidip sorularını aramalı eğer bulamazlarsa yeni konu açmalılar.
Bu öneri gerçekten çok güzel, dikkate alınmalı. Çözüm içeren mesajlar, ayrı bir panelde sergilenirse ve filtreler (çözüm mesajının kategorisi, başlık vesaire...) eklenirse hem rekabet artar hem de sorunu olan üyelere fazlasıyla katkı sağlar. @Developer

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,389
Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ama otomatik olarak birleştirilen mesajlarda yapılmış olan alıntı, etiket vesairenin bildirimi gelmiyor. Konuya bakar mısınız? @Developer
Selamlar, kolay gelsin.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
1619636056158.png

"İyi cevaplar" ve "Puanları" sayacını kapatabilir miyiz? Teşekkürler. @Developer

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Forum hakkında kısmının anlaşılmayacak birşekli yok sanırım. Tamamı Türkçe farklı bir forum dan bahsetmek isteniyorsa reklama girerki oda pek etik sayılmaz saygızlığa girer.
Arkadaş bannera da yazmış bunu, eğer kurallara iştirak ediyorsa silinmeli.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bazı konuların güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum: @Creative

"Bölüm moderatörü: (?)" yazmış ama kimin olduğu belli değil. :D

Ek olarak... Neden hepsi tek konu altında toplanmıyor? Tek konu altında tüm Moderatörlerin hangi kategoride yetkili olduğu yazılabilir. (Her kategori için ayrı ayrı bakmamıza gerek kalmaz.)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bazı konuların güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum: @Creative

"Bölüm moderatörü: (?)" yazmış ama kimin olduğu belli değil. :D

Ek olarak... Neden hepsi tek konu altında toplanmıyor? Tek konu altında tüm Moderatörlerin hangi kategoride yetkili olduğu yazılabilir. (Her kategori için ayrı ayrı bakmamıza gerek kalmaz.)
Gerekli düzenlemeyi yapacağım.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
1619682909239.png

Gizlilik ayarlarından Son görülme ve hangi sayfaya baktığımı kapattım. Kapattığımda bende hâlâ açık olarak gözüküyor, diğer üyelerde gözükmüyor. Hesap sahibi ben olduğumdan dolayı olduğunu biliyorum ancak yine de gözükmesini istemiyorum. @Creative

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Ekli dosyayı görüntüle 149971

Gizlilik ayarlarından Son görülme ve hangi sayfaya baktığımı kapattım. Kapattığımda bende hâlâ açık olarak gözüküyor, diğer üyelerde gözükmüyor. Hesap sahibi ben olduğumdan dolayı olduğunu biliyorum ancak yine de gözükmesini istemiyorum. @Creative
Bu imkansız gibi bir şey.. :) Sonuçta bakan kişi sizsiniz kendinize nasıl gizleyebilirsiniz?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Bu imkansız gibi bir şey.. :) Sonuçta bakan kişi sizsiniz kendinize nasıl gizleyebilirsiniz?
Gizlemesek bile olmamalı, bence.

Ve forumdan yaklaşık 2 yıl önce "en iyi cevap" sistemi kalkmış sanırsam. O yüzden boşa duruyor, kaldırılabilir bence.

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
İyi de biz hangi sayfaya baktığımızı biliyoruz zaten. :D

Hadi buna gereksiz diyelim, peki burayı kapatabilir miyiz? Teşekkürler. @Developer

Şimdi diyeceksiniz ki kapatılmaz. Süper Moderatör (yeni olanlarda) mesaj sayısı, çözümleri, iyi cevaplar, ziyaret sayısı, reaksiyon puanı, puanları gözükmüyor.

1619684909432.png

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
En son Süper Mod olan abimizin verileri gözüküyor bizlerde. Sizde gözükmemesinin sebebi muhtemelen gizlilik ayarlarından bunu kapatmasıdır. Hiç çözümü olmayan kişilerde çözüm kısmı açılmıyor diye biliyorum. Bende de yok mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...