- Reaksiyon puanı
- 9,389
Şimdiye kadar herhangi bir hata ekranı gelmedi ama forumda zaman zaman aşırı yavaşlık söz konusu (şu mesajın gönderiminde olduğu gibi).
aynen çok yavaşŞimdiye kadar herhangi bir hata ekranı gelmedi ama forumda zaman zaman aşırı yavaşlık söz konusu (şu mesajın gönderiminde olduğu gibi).
e-posta 7/24 açık her halde.e-posta gelmiyor...
hiç forumdan mesaj gelmiyor ki...e-posta 7/24 açık her halde.
@Creative Son 3-5 Gündür Karşımıza Çıkan Ben Bir İnsanım Doğrulamasının Bezdirdiğini Tarafınıza İletmek İsterim.
Foruma Her Girişe Bu Doğrulamadan Geçilmesini Anlarım Fakat Sayfadayken Belli Bir Süre Sonra Tekrarlaması Nedir Anlamış Değilim.
Developer'imiz Saldırılar Adına Güvenliğe Ehemmiyet Vermiş Olmasına Birşey Dediğim Yok. Lütfen Bu Duruma Bir Düzenleme Getirdiği Gibi Forumun Yavaşlığına İvedi Çare Bulsun.
Bana da çok oluyorBende bu hatayı alıyorum diğer sitelerde sorun yokken foruma bağlanmak çok yavaş
Gördüğünüz zaman raporlayabilirsiniz..haber başlığı altında siyaset yapanlar çok
TamamGördüğünüz zaman raporlayabilirsiniz..
Yavaşlık sorunu hiç bir zaman düzelmiyor bu sitenin vpn falan kullanmama rağmen sadece bu sitede 500 hatası veriyor. Forumda sayfayı yenilemek falan çok uzun sürüyor.Sdn forum sitesi çok yavaşlıyor öğlene doğru,aslında mobil uygulaması çıksa enfes olur.haber başlığı altında siyaset yapanlar çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana da çok oluyor
VPN KullanmıyorumVPN kullanmadan deneyin lütfen.
Dökerim kirli çamaşırları.. ? Kaç tane ülke geziyorsun?VPN Kullanmıyorum
Bu işlerden hiç anlamam ama kim neden yapıyor bunu?Sunuculara yapılan saldırılar sebebi ile yavaşlamalar oluyor. Bilginize.
Meyve veren ağaç misali diyelim..Bu işlerden hiç anlamam ama kim neden yapıyor bunu?
Sunuculara yapılan saldırılar sebebi ile yavaşlamalar oluyor. Bilginize.
Dökerim kirli çamaşırları.. ? Kaç tane ülke geziyorsun?
SDN Hangi Hosting Firmasıyla Çalışmakta ?Sunuculara yapılan saldırılar sebebi ile yavaşlamalar oluyor. Bilginize.
Bazı ayarları kapatmış olabilir misin? Bizim tarafımızdan yapılan bir değişiklik yok.hala e posta gelmiyor...
hiç kapatma yok ayarlara baktım normal garip modeme direkt bağlı pc...Bazı ayarları kapatmış olabilir misin? Bizim tarafımızdan yapılan bir değişiklik yok.
kardeşime diyorum...Ekli dosyayı görüntüle 100432
Bunda Microsoft'un bir kabahati yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok geçmeden,
yine yeni yeniden,
???
Ekli dosyayı görüntüle 100433