ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,749
Forum çok yavaş. Azıcık hızlandırmaya çalışsanız?
Aslında bölümde sabit bir konu mevcut.Gta 5 i kaldırır mı konuları yasaklansın lütfen. Yeter be. Bir ücretsiz gta 5 gördüler 1 haftadır aynı konu. Vallahi bezdirdi artık aynı konuları duvarda görmek
s.aMerhaba herkese,
Geçtiğimiz hafta boyunca ve hala devam etmekte olan bir saldırı söz konusu. Arka tarafta çalışan güvenlik duvarı bu gibi durumlarda aktif olarak bazı önlemler alıyor.
Örneğin yurt dışından girişlerde CAPTCHA zorunluluğunun olması gibi.
Konuyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Zaman zaman sizlere de buradan bilgi vereceğim.
Teşekkürler.
Çerez dedin hatırladım bir sorunu.s.a
bu gün (22-05-/23 05 2020 saat 23.50-00.12 arasında) sistem benden yeniden giriş istedi,her girişten sonra cevap yazmaya geçtiğimde yeniden giriş istedi.bu olay 3 4 defa tekrar etti,giriş çıkışlarda görebilirsiniz.
Bu olayı 3 4 gün evvelde yaşadım,ama bu gün fazla oldu.
çerezleri temizledikten sonra şu an sıkıntı yok,bu konuda fikriniz var mı,benden mi,forumdan mı kaynaklı
zaur girişte parolanın altındaki beni hatırla yazan kutu var ,o kutu onaylı kalsın,işareti kaldırınca kör döngüye giriyor.Çerez dedin hatırladım bir sorunu.
Bazen Cloudflare resimlerini çözerken Kısır döngüye giriyor. Çözüyorum resimlerin hepsini yeniden güvenlik önlemi alıyor.
SDN Çerezleri temizledikten sonra Cloudflare Resim döngüsü sonlanıyor ve onaylanıyor çözümüm.
Garip bir şey çerezlerde olanların etkisi.
yok gelmiyor seninde kesildi? bildirim çanını engellemişim o da yok...E-posta bildirimleri geliyor mu? @ConfickerBelasi
Yeniden test aşamasında.yok gelmiyor seninde kesildi? bildirim çanını engellemişim o da yok...Ekli dosyayı görüntüle 100807
sağ altta köşede olacaktı...
Bende niye vpn açıkken capctha geliyor diyordumMerhaba herkese,
Geçtiğimiz hafta boyunca ve hala devam etmekte olan bir saldırı söz konusu. Arka tarafta çalışan güvenlik duvarı bu gibi durumlarda aktif olarak bazı önlemler alıyor.
Konuyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Zaman zaman sizlere de buradan bilgi vereceğim.
Teşekkürler.
Merhaba herkese,
Teşekkürler.
Yandex de sorunsuz gelırken Gmail de Banada gelmıyor.forumun mailleri gelmiyor!
Bana da gelmiyor artık. Benim de hotmail. Geçenlerde gelmiş aradan seçmece 3-5 tane mail. Onlar da spam'a düşmüş zaten.forumun mailleri gelmiyor!
Siz yazınca ben de baktım. Benim spam kutusunda 90 tane SDN postası birikmiş.şuan akmaya başladı bazı mesajlar spama düşmüştü onları düzelttim normale dönüyor galiba.
XEON işlemciyi çalmışlar Pentium filan takmışlar bence.Server server server. Çok yavaş.
benim pc mortladı sonra tablet mortladığı zaman başladı...XEON işlemciyi çalmışlar Pentium filan takmışlar bence.
Olayın üstünü örtmeye çalışıyorlardır saldırı var diye. XEON işlemci alana kadar idare edelim. Napak? ?
Yönetim ekibinin işi bitti mi eve gidince üstünü filan arayınız abi. SSD`leri filan çıkarıp yerine HDD` de koyabilirler hani ?
Server bilgisayar Yurtdışındaysa hapı yuttuk. Sitemizin bilgisayarlarına çoktan Downgrade yapıldı bence ???
Niye neyi rahmetli oldu PC’nin?benim pc mortladı sonra tablet mortladığı zaman başladı...
psu bozuld tablette anakartı yandı...(benim hatam olabilir ama çok nazikmiş daha dandiğine de aynı işlemi yaptım o yanmadı)...Niye neyi rahmetli oldu PC’nin?