Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beğendiğine sevindim ayrıca adres çubuğunun nasıl olmasını tavsiye edersin
Yardım:Başındaki portableappz reklamını kaldırıyorum sonra rarlayınca yine geliyor bu sorunu çözen varsa bana bildirsin reklamı kaldırıp SDN reklamı koyacağım.
portableapps splash screen(portableapps reklamı)'ını kaldırmak için anadizin deki FirefoxPortable.ini yi açıp DisableSplashScreen=false değerini DisableSplashScreen=true olarak değiştirmen gerekiyor.
splash screen ını değiştirmek için bildiğim kadarıyla nsis ile tekrar compile etmek gerekiyor firefox portable'ın script'ini detaylar için yine sitesine bakabilirsin.
Denedim güzel olmuşta, kurulanıda yapmanı istiyorum yapabilirsen Ben firefoxta Vista-aero teması ve AeroGlass eklentisi kullanıyorum, Aero özelliği firefoxtada çalışıyor Personalmenu ile menüyü gizliyorum, böylece klasik firefoxumuza devam ederiz. Hem bende Firefox 2 saniyede açılıyor
1.henüz tr yama çıkmadı ben türkçeleştiriyorum
2.setup versiyonu üzerinde çalışıyorum
3.yeni 2 güncelleme geldi bunları da ekleyip yeni bir dağıtım oluşturacağım
not amerikan bayrağı flagfox eklentisidir ve girdiğiniz sitelerin nereden yani hangi ülkeden yayın yaptığını görebilirsiniz. örnek: mail adresinize gelen şüpheli postanın nereden geldiğini anlayabilirsiniz.
ilk açılışta çıkan ekranı kaldırmak istiyorsanız o görüntü exe dosyasının içinde 7-zip ile exe dosyasını açın $EXEDIR/Data/$PLUGINSDIR/splash.bmp işte bu resim çıkarıp değiştirdim ama değiştirdiğim resmi geri içine atamadım.exe yi açabilen başka bir program ile bunu yapabilirsiniz sanırım.