Firefox Aero Blue Edition!!!

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Karşınızda Firefox Aero...

Tamamen Kendi Yapımım El Emeği Göz Nuru

Yenilikler

Aero Effect ve Fast Dial

Aero Efektle güzel bir firefox görünümü oluşturdum ve fast Dial de hoş bir firefox resmi var

Yeni Firefox tamamen aero efekt uyumludur ve fast dial penceresinde "SDN" ve "SDN FORUM" vardır gerçi SDN FORUM logosu bulamadım vBulletin logosu koymak zorunda kaldım ama..

About Blank Ekranı

About Blank ekranına firefox logolu bir resim konuldu

Şeffaf Download Penceresi

Download Penceresi şeffaf bir pencereyle değiştirildi

Google ve Google Görseller Görünümü

Google ve Görsel arama penceresive sonuç pencereleri

Ayarlar, Bookmark, Eklentiler, Sık Kullanılanlara Ekleme, Transparan Sağ tuş Menüsü ve Seçenekler Menüsü

Bulduklarım Aero Efekt Aero bulamadıklarım da vista görünümlü menüler haline getirildi

Arama Motorları

Arama Motorlarına Google Tr, Google translate tr-en ve en-tr ve ayrıca vikipedi (tr) eklendi

Reklamsız Rapid

Reklamsız Yahoo mail Login Ekranı

Facebook Login Ekranı

Tam Sayfa Google Haritalar Görünümü

Modern Wikipedia Tr Görünümü

GMail Login Ekranı ve Yenilenen Posta Kutusu

Beğendiklerinizi ve Beğenmediklerinizi ve Hatalarımı Yazarsanız Düzeltmeye Çalışırım...

Önemli Notlar:
1.Foxtab vardır ve F12 butonuyla aktif/inaktif hale getirilir (3D Efektler)

2.Firefox 3.7a1pre tabanlıdır

3.Normal Kullandığınız Firefox tan %40 daha hızlıdır ve kaynak tüketimi MOZİLLA firması tarafından optimize edilmiştir.

Yardım:Başındaki portableappz reklamını kaldırıyorum sonra rarlayınca yine geliyor bu sorunu çözen varsa bana bildirsin reklamı kaldırıp SDN reklamı koyacağım.

RAPİDSHARE DOWNLOAD

HOTFİLE DOWNLOAD

UPLOADED.TO DOWNLOAD

2SHARED DOWNLOAD

TURBO UPLOAD DOWNLOAD

UPLOADİNG.COM DOWNLOAD

Saygılarla...

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
rapidden başka alternatifler de ekleseydin indirirdim.. birçok dosya upload sitesi var, en azından 3-4 farklı alternatif olmalıydı..

uygulamaya gelince, güzele benziyor, ellerine sağlık..

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hotfile linki eklendi

not: indiren varsa yorumlarını alabilir miyiz

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güzele benziyor kardeş bi deneyelim saol:)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
daha durun akşama kadar 5 siteye daha upload ederim

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
şimdi bu firefox mu yoksa theme gibi bişymi
firefox ise diğerinden neden %40 daha hızlı nasıl oluyo
bakalım bi deneyelim

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
firefox ama 3.7 vede tema kullanmadım eklentilerle ve ini dosyalarındaki değişikliklerle bu hale getirildi

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hayır olmaz zaten bu portable sürüm ve eklentiler firefox un kendi içine kaydediliyor yani ayarlarınız da korunuyor

not: portable olmasına karşın firefox 3.5 setup tan daha hızlı çalışıyor

hadi beyler deneyen yok mu hiç

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şu anda indiriyorum bakıcam bakalım.. virüslü filan değildir umarım.. bu farklı sistem zarar görmesn :)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yok bee bizde virüs olmaz olsa bile bunlar delikanlı virüsler:D:D:D

xp kullananlar yükleyince kapkara bişey oluyor yani aero desteği lazım onu demek istiyorum

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yok bee bizde virüs olmaz olsa bile bunlar delikanlı virüsler:D:D:D

xp kullananlar yükleyince kapkara bişey oluyor yani aero desteği lazım onu demek istiyorum
bak geyik yapma ben ciddiyim :D harbi harbi bulaştırmasın da.. ultimate full aero merak etme :)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tamam gerçeği söylüyorum içine keylogger attım:D:D:D:D

soru:daha link ekleyeyim mi

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
şakayı başka başka anlama be kardeşim

hadi ama deneyenler yorum yazsın artık çatlayacam meraktan:)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
hocam eklentilerle güçlendirdim demişşsin :) doğru okudum dimi :) o zaman eklentilerini versen daha iyi olmaz mı?? yaw :)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hocam eklentilerle güçlendirdim demişşsin :) doğru okudum dimi :) o zaman eklentilerini versen daha iyi olmaz mı?? yaw :)

ama devamını okursan görürsün bunun sürümü 3.7a1pre çok yeni bir sürüm ve içindeki dosyalarla, birde ini dosyalarıyla oynandı hem taşınabilir sürüm olduğu için problem yok ve içindeki dosyalardan bazı servisleride kapattım ki hızlı olsun diye

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
indirdim, önce eset smart security 4 ile tarattım ve zararlı yazılım bulmadı.. daha sonra programı çalıştırdım.. portable olması iyi olmuş.. birçok eklenti ile desteklemişsin.. arayüz de güzel olmuş.. her ne kadar adres çubuğunda arkaplandan ve fonttan dolayı okumak zor olsa da genel olarak güzel olmuş.. tavsiye ederim.. en azından usb belleğe atıp yanınızda işlevsel bir tarayıcıyı taşıyabilirsiniz..

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
beğendiğine sevindim ayrıca adres çubuğunun nasıl olmasını tavsiye edersin

Yardım:Başındaki portableappz reklamını kaldırıyorum sonra rarlayınca yine geliyor bu sorunu çözen varsa bana bildirsin reklamı kaldırıp SDN reklamı koyacağım.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beğendiğine sevindim ayrıca adres çubuğunun nasıl olmasını tavsiye edersin

aslında adres çubuğu güzel.. hatta yazının gölgesi de güzel.. ancak sanırsam yazının gölgesi okumayı zorlaştırabiliyor.. en azından bende öyle bir etki bıraktı.. ayrıca üst ve alt kısmın küçük olup tarama alanının artırılması da güzel olmuş.. eklentiler kısmında facebook kırmızı tema adlı bir eklenti var ama işe yaramıyor, kaldırman daha iyi olur bence..

portable appz reklamını nasıl kaldırıyorsun?? ayrıca eğer programı satın alınca kaldırılıcak cinsten birşeyse crack olayına girebilirsin.. yada farklı bir sıkıştırma progrmaı kullanabilirsin..
o reklamı kaldırmaya çalışman güzel.. ama kalkmasa da benim için çok birşey fark etmez :)

edit: rapidshare'e yüklediğin dosya 10 defa indirilince kaldırılmış.. çoğu kişi bunun olmaması için premium üyelik gerektiğini düşünüyor.. ama aslında ücretsiz olarak collector's account oluşturursanız dosyanızda indirme limiti olmaz..

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
haydaaa ben premium u nerden bulayım şimdi

dosyanın virustotal sonçları:

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
haydaaa ben premium u nerden bulayım şimdi

premium değil, ücretsiz olarak collector's account oluşturman gerekir.. bele$ yani.. google'da aratıp bulabilirsin.. yada ben birazcık anlatim;

rapidshare'e kolay yüklenebilecek küçük bir dosya upload et.. metin belgesini açıp bişiler yazsan olur.. sonra upload işlemi bitince linklerin geldiği ekrana gelirisn.. biraz altta create collector's account yanındaki + ya tıkla açılan kısımın altındaki forma bilgileri yaz, create collector's account de.. üyeliğini alınca üst kısımdan free zone- collector's zone login seç. giriş yap ve dosyanı yükle

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
saolasın

ee başka yorum yapan yok mu