FIFA 13 Online Oyuncular Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence forumda turnuva yapalım.Herkes rakibiyle ne zaman aynı anda olursa maçlarını yapsın ona göre skor falan yazalım bişeyler yapalım yani verdiğimiz paraya deysin :D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
performansım koroglu06 ile 1 galibiyet 0 beraberlik 6 yenilgi bu ne la akşam sinirden gamepad kemirdim:D:D ama süper maçlardı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu oyunu laptopta tam ekran nasıl yapabilirim. Oyunu açınca ortada kare şeklinde oluyor, sağ ve sol yanda ekranda siyah boşluklar var.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu oyunu laptopta tam ekran nasıl yapabilirim. Oyunu açınca ortada kare şeklinde oluyor, sağ ve sol yanda ekranda siyah boşluklar var.
ekran çözünürlük ayarınla oyunu ilk açılışta ayarlardan aynı çözünürlük olması lazım kardeşim

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
performansım koroglu06 ile 1 galibiyet 0 beraberlik 6 yenilgi bu ne la akşam sinirden gamepad kemirdim:D:D ama süper maçlardı
aynen süper maçlar konusunda sana fazlasıyla katılıyorum :thumbup:,artı sende kendini yabana atma sen bence bi çok maçta hiç gününde değildin vede galiba kolunda azizliğine uğradın biçok kez,yoksam allah muhafaza yani.:unsure::D:D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
dün teknik arızadan dolayı oynayamadık ama bu akşam saat 9 dan sonra oynamak isteyenlere açığım :D [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] rovanşa hazırmısın :D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dün teknik arızadan dolayı oynayamadık ama bu akşam saat 9 dan sonra oynamak isteyenlere açığım :D @vlkn1907 rovanşa hazırmısın :D
dün sonradan çalıştı anlamadım köroğlu ile maç yaptık fena yenildim bir de trnc ile bir türlü kapışamadık ya ona yanırım bir de ona yeniliyim tam olsun:D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
dün sonradan çalıştı anlamadım köroğlu ile maç yaptık fena yenildim bir de trnc ile bir türlü kapışamadık ya ona yanırım bir de ona yeniliyim tam olsun:D

aynen geçen yapalım dedik, update engel oldu.. bu akşam müsaitim mutlaka beklerim :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ufak bi turnuva çevirelim bende strikeremirle oynadım.8 kişi olupta çeyrek finalden ufak bi turnuva yapalım mı akşam ?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@trnc benim idyi değiştirsene ilk mesajta yeni arkadaşlar ekleyemicek yoksa kkoray1903 oldu biliyon:)
[MENTION=29091]Naaa[/MENTION] bencede bir turnuva düzenleme vakti geldi [MENTION=51495]trnc[/MENTION] ellerinden öper :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD](Grup A) O G M B Av P[/TD]
[TD](Grup B) O G M B Av P[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]3.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]4.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şu şekil 2 grup 8 takım yapabiliriz..

Her takım şampiyonlar ligi usülü 6 grup maçı yapacak..

6 maç sonunda,

A Grubu 1. ile B Grubu 2. si rövanşlı yarı final maçı yapacak.

B Grubu 1. ile A Grubu 2. si rövanşlı yarı final maçı yapacak.

Yarı final sonuçlarına göre rövanşlı final maçı yapılacak.
@kkoray , @Naaa , @vlkn1907 , @köroglu , @emirozcopur

Gruplar random olarak belirlenecektir.. Katılmak isteyenler'in beni etiketleyip katılmak istiyorum yazması yeterli. 8 kişinin tamamlaması durumunda maç takvimi belirlenecek üyelerin belirteceği saatler doğrultusunda..

Turnuvaya katılacaklar:

1) trnc (oslun)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
trnc beni ekle nasıl etiketleneceğimi bilmiyorum ama süper fikir

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] yaz usta beni sorman hata [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] ekran kartı güncelleme yapıyor güncelleme bitsin rövanşa hazırım :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Turnuvaya katılacaklar:

1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Turnuvaya katılacaklar:

1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)

pazartesi bizim eve biraz ters biyerde işe başlıyorum.amcamlardan gidip gelebilirim bu yüzden az da olsa maçları tamamlayamama riskim var ama çok az bi ihtimal bu.önceden aşağı yukarı bi saat belirlersek hiç bi problem olmaz.hemen bugün kuraları çekip başlayalım :D

bide ultimate team in zevkini bi alsanız varya arkadaşlar hemen o takımlarla yapalım diceksiniz ama o heyecanı görmüyorum sizde ve o yüzden bişi demiyorum :D bu arada ultimate team de takımımın kimyasını henüz otutturamadım ve online da çok zor anlar yaşıyorum rakipler karşısında :D

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@trnc benide ekleyebilirsin bende her türlü her zaman varım yeterki işte olmıyayım :thumbup:

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@trnc benide ekleyin diyeceğim ama benimde iş sorunu var ne zaman olacak vs. gibi sorunlarım var :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
turnuva uzun sürecek arkadaşlar, 2 günde yap bitir değil.. o yüzden zaman sıkıntısı olmaz, müsait olduğunuz zamanlar oynarsınız. siz hangi saatleri uygun görürseniz o saatlere koyarız maçları. hepinizi ekliyorum :D
@Naaa , @köroglu , @yarenefe
ayrıca turnuva 1. sine bende fazladan bulunan origine ekleyebileceğiniz Crysis 2 hediye edecem.. bi amaç olmalı ki maçlar heyecanlı geçsin :)

Turnuvaya katılacaklar:

1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)
4) Naaa (ishakki)
5) köroglu (koroglu06)
6) yarenefe (li10s)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
turnuva uzun sürecek arkadaşlar, 2 günde yap bitir değil.. o yüzden zaman sıkıntısı olmaz, müsait olduğunuz zamanlar oynarsınız. siz hangi saatleri uygun görürseniz o saatlere koyarız maçları. hepinizi ekliyorum :D
@Naaa , @köroglu , @yarenefe
ayrıca turnuva 1. sine bende fazladan bulunan origine ekleyebileceğiniz Crysis 2 hediye edecem.. bi amaç olmalı ki maçlar heyecanlı geçsin :)

Turnuvaya katılacaklar:

1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)
4) Naaa (ishakki)
5) köroglu (köroglu06)
6) yarenefe (li10s)

oynarken ellerimiz terleyecek anlaşıldı :D olay hediye değil..format çok iyi olacağa benziyor :) burdan galibiyet paylaşmakta baya bi keyifli olacak hani :p

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eyvallah [MENTION=51495]trnc[/MENTION] yalnız benim origin ıdem: koroglu06 (ö) yok :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
eyvallah @trnc yalnız benim origin ıdem: koroglu06 (ö) yok :)

düzelttim :)

ayrıca turnuva için bazı kurallar:

- maçlar 90 dakika oynanacak, uzatma yok.
- maçlar bi iç saha bir deplasman olarak oynanacak.
- grup maçları sonrası puanlar eşit olursa toplam averaja değil ikili averaja bakılacak. dolayısıyla deplasmanda daha çok gol atan takım üst tura çıkacak.
- maç sonuçları turnuva için açacağım özel konuya yazılacak..

şimdilik aklıma gelenler bunlar, eklemek istedikleriniz var ise lütfen yazın :)

Turnuvaya katılacaklar: ( grup kuralarına son 2 kişi kaldı)

1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)
4) Naaa (ishakki)
5) köroglu (koroglu06)
6) yarenefe (li10s)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@trnc abi bu turnuva şimdiden heycan vermeye başladı bende askerde olmam nedeniyle crysis 2 yi oynayamamıştım indirmeyi düşünüyordum bari orjinal olsun :D :P
[MENTION=29091]Naaa[/MENTION] şu ultimate team işini bir oturtamadım :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@trnc abi bu turnuva şimdiden heycan vermeye başladı bende askerde olmam nedeniyle crysis 2 yi oynayamamıştım indirmeyi düşünüyordum bari orjinal olsun :D :P
@Naaa şu ultimate team işini bir oturtamadım :D

arkadaş sana tavsiyem kesinlikle altın kart adam açma.çünkü takımda altın kategoriden oyuncu oldumu bronz ve gümüş kategoridekilere katılamıyosun ve altın kısmındaki gavur oyuncularda baya iyi oynuyo :D ben pişmanım ve şu anda satıyorum bir bir. akinkeev i satıyorum şu an bile açık arttırma 7000 coins oldu :D tabi sen bu mesajımı başladıktan sonra anlican ahaha:)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
arkadaş sana tavsiyem kesinlikle altın kart adam açma.çünkü takımda altın kategoriden oyuncu oldumu bronz ve gümüş kategoridekilere katılamıyosun ve altın kısmındaki gavur oyuncularda baya iyi oynuyo :D ben pişmanım ve şu anda satıyorum bir bir. akinkeev i satıyorum şu an bile açık arttırma 7000 coins oldu :D tabi sen bu mesajımı başladıktan sonra anlican ahaha:)

başladım az biraz çözmeye çalışıyorum :D [MENTION=51495]trnc[/MENTION] turnuvada takımlarda kura ile belli olsun öyle herkes her istediği takımı almasın :D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
akşam trnc ile nihayet kapıştık skorları söyleme dedim :) unutmadan trnc sakın inanmayın yalancının teki bir de turnuva hazırlıyor zaten kendi alacak adam çok çok iyi , boştan yere turnuvaya katılmayım ben benim intikamımı alın siz :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
strikeemir ile yaklaşık 5 maç yaptık 2 ben 3 o kazandı beraberlik yok :D atamayana atarlar taktiğini süper uyguluyor dikkat :D