FIFA 13 Online Oyuncular Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aranıza gelmek isterdim orjinal alıp ama pc en düşük ayarlarda bile az da olsa kasarken. online'de dayanacağını hiç sanmıyorum :). Belki pc'yi geliştirirsem olabilir.

Aranıza gelmek isterdim orjinal alıp ama pc en düşük ayarlarda bile az da olsa kasarken. online'de dayanacağını hiç sanmıyorum :). Belki pc'yi geliştirirsem olabilir.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
akşam isteyen olursa 7-7 buçuktan sonra müsait olurum arkadaşlar bide bu online season da maç yaparken genellikle yendiğim veya önde olduğun kişiler dakka 80-85 oldummu maç bitmeden kaçıp gidiyorlar yokmu buna bi ceza falan acaba hiç doğru dürüst puan alamıyoruz ya sinir oluyom arkadaş varya..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
akşam isteyen olursa 7-7 buçuktan sonra müsait olurum arkadaşlar bide bu online season da maç yaparken genellikle yendiğim veya önde olduğun kişiler dakka 80-85 oldummu maç bitmeden kaçıp gidiyorlar yokmu buna bi ceza falan acaba hiç doğru dürüst puan alamıyoruz ya sinir oluyom arkadaş varya..

seasonsta kaçan veya bağlantısını kesen taraf mağlubiyet ile cezalandırılır, önde olan taraf ise galibiyet ile ödüllendirilir.. dakika 5'e kadar çıkma hakkı tanınır oyuncuya, 5. dakikadan sonra kaçarlarsa galibiyetiniz verilir

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
seasonsta kaçan veya bağlantısını kesen taraf mağlubiyet ile cezalandırılır, önde olan taraf ise galibiyet ile ödüllendirilir.. dakika 5'e kadar çıkma hakkı tanınır oyuncuya, 5. dakikadan sonra kaçarlarsa galibiyetiniz verilir

eyvallah kardeş teşekkürler..

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

bu konuyu fifa kökünden çözmüş. eğer rakip maç tamamlanmadan oyundan çıkarsa aldığı para çok düşüyor.yani sen maçtan sonra yenilsende 300-400 coins alsanda.. 2 maç üstüste oyundan çık 3.maçta o coins 5-0 yensen bile 150 dahi olmayacaktır.ben 5-6 gol yesem bile maç bitene kadar çıkmıyorum o yüzden.tam açıklayamadım ama durum böyle için rahat olsun ;)

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@trnc bende katılmak istiyorum ekleyebilirsin.Zaman sıkıntısı içinde önerim mesela ben trnc ile eşleştim ikimiz aynı anda olduğumuz zamanlar yapalım maçlarımızı
ID:StrikerEmir

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Turnuvaya katılacaklar: ( grup kuralarına son 1 kişi kaldı)

1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)
4) Naaa (ishakki)
5) köroglu (koroglu06)
6) yarenefe (li10s)
7) emirozcopur (StrikerEmir)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] ile iki muhteşem maç yaptık süperdi kaçan rövaşatalar direkten dönen toplar ne ararsanız vardı :D ilk maçı volkan 5-3 kazandı ikinci maçı ben 4-1 kazandım iki maçta süperdi.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@vlkn1907 ile iki muhteşem maç yaptık süperdi kaçan rövaşatalar direkten dönen toplar ne ararsanız vardı :D ilk maçı volkan 5-3 kazandı ikinci maçı ben 4-1 kazandım iki maçta süperdi.
hemende afişe etmişim bizi :D o değilde bir insan ilk maçta bu kadar şansız olur dönen top gol oldu ya zaten senin kaçan goller gol olsa jeneriklik ama Falcao çoştu ha :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hemende afişe etmişim bizi :D o değilde bir insan ilk maçta bu kadar şansız olur dönen top gol oldu ya zaten senin kaçan goller gol olsa jeneriklik ama Falcao çoştu ha :D

valla öyle şans yok neyse bu akşam kırarız şansızlığımızı inş. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardşm bnde maç yaparken saha karanlık futbolcular gözükmüyor bi yardım edermisiniz ?

şimdiden tşk.

emreyts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xbox üzerinden oynayan varsa head to head maçlara ben de varım.
id : emreyts

Panteon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda FIFA 13 Almayı başardım yardımları için trnc tşk ederim Orgin Nickim (MehmetYildiz07) listeye benide eklerseniz sevinirim, İndirmeye başladım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
origin id: jeffersoner bende genelde gündüzleri oyundayım türk bulamıyorum ya herkes gecemi giriyo napıyo gündüz giren varsa ekleselim :D

mustafakamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu aralar season da premier lig takımını(manu ve city ) seçip oynamak istediğimde oyundan atıyor sizde böyle bir sorun oluyor mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hoca bende de sezonda 2 sezona geçtim sora çıktım ertesi gün tekrar girmeyi denedim sezonda takım seçme yerine girecek gibi oluyor atıyor 1 haftadır oynayamıyorum ea in yama çıkartmasını bekliyorum başkalarında da bu sorun var

kerimerer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar online kişi baya var gibi ..ilk turnuvaya yetişemedik..bir turnuva daha başlatalım mı..
origin id : kerimerer

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
oyuna girebilen varmı? sycing cloud data %5 te takılı kalıyor

Darkliqth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
origin id : Darkliqth benide eklerseniz sevinirim :) şimdiden teşekkürler

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hoca bende de sezonda 2 sezona geçtim sora çıktım ertesi gün tekrar girmeyi denedim sezonda takım seçme yerine girecek gibi oluyor atıyor 1 haftadır oynayamıyorum ea in yama çıkartmasını bekliyorum başkalarında da bu sorun var

evet bu sıralar oyunda sorunlar mevcut sezondan atıyor kendi kendine kapanıyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa
arkadaşlar bende fifa 13 oynuyorum levelim 18 ben online de loby giriyorum join game ye tıklıyorum biraz bekliyorum sonra altta ok tuşu çıkıyor ona basıyom başa dönüyür hep böyle yapıyor ... yardıncı olursanız sevinirim..