FIFA 13 Online Oyuncular Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
trnc ve köroglu kardeşim maç sonucu ve takımlarıda yazarsanız sevinirim merak ettim şimdi :) kim kazanacak bakalım

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
trnc ve köroglu kardeşim maç sonucu ve takımlarıda yazarsanız sevinirim merak ettim şimdi :) kim kazanacak bakalım

(oslun) PSG 2-5 Man. City (koroglu06)

(oslun) Barcelona 4-1 Real Madrid (koroglu06)

(oslun) Barcelona 3-3 Manc. City (koroglu06)

yani anlayacağın yenişemedik :D

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onu senle yaparız :D köroğlu kornerleri çok iyi kullanıyor, ilk maç 3 korner golü yedim.. diğer maçlarda da korner golü var :D
teşekkürler @trnc seninde hakkını yememek lazım çünkü çok komplike ataklar yapıyorsun ve banada hiç şut şansı kolay kolay vermedin (@trnc arkadaşla maç yapacak olanlarda özellikle defansı sağlam ve hızlı adamlardan seçsinler yoksa messiye karşı hiç şansları olmaz çünkü bi çok kez benm defans oyuncularının belini kırdı :D )

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
en geç 1 ay içinde aranıza katılıcam yeniden ozmana kadar turnuva yapıcak sayıya ulaşarız inş. bir turnuva yakışır sdn ye hatta sdn ligi bile yapabiliriz 18 kişi falan olursak :P :D

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Trnc kendimi geliştirdim sonta bi maç yapalım seninle :D Bu arada daha ultimate teamkodunu alamadım acaba onun parası yerine güzel bi gamepad falan mı alsam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba..

dün yükledim orjinal oyunu. online oynamam için ne yapmam gerekiyor.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dünden beri binanın elektriği kesik şansa bak ya şimdi ağlıyorum bi fifa 13 oynayamadım trnc ile :crying:

arkadaşlar merhaba..

dün yükledim orjinal oyunu. online oynamam için ne yapmam gerekiyor.
kardeşim ilk önce origin idye program var onu kurup üyelik alıyosun daha sonra oyun o program üzerinden kuruluyor ve topa depmeye başlıyorsun :D kısa ve öz oldu

mustafakamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar geçen sordum kimse cevaplamadı biri şu ultimate team i anlatsan bana nedir ne değildir amaç ne neyi nasıl yaparız ?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
fifasızlıktan pes oynuyorum düşünün o derece özledim tükenmiş her yerde de internetten almakta pek istemiyorum yaşanan olaydan sonra :(

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
fifasızlıktan pes oynuyorum düşünün o derece özledim tükenmiş her yerde de internetten almakta pek istemiyorum yaşanan olaydan sonra :(
FIFA 13 Reloaded çıktı onu indir. :)
En azından alana kadar oynarsın. :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
abi o inene kadar ben alırım zaten o yüzden hiç denemiyorum indirmeyi :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
1-2 saat sonra oynamak isteyen olursa burdayım ben :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet ve aranıza geri döndüm sonunda aradım taradım buldum aldım :D diğer hesabım banlandığı için yeni origin ıd:kkoray1903 ekliyorum hepinizi
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] hadi gel maç yapalım :mrgreen:

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya şimdi bunu online oynamak icin neler gereklidir bilgi verebilirmisiniz? fifa13 gereklidir diye espri yapmayın allah icin :)

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işte olduğum için 2 gündür oynayamıyorum ama yarın kısmetse Allahtan bişeyde çıkmazsa inşallah origindeki herkesle vede isteyenle bol bol oynayabilirim :yes:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] ile bir maç yapabildik zaman kısıtlamasından dolayı malum yarın sabah iş var :)

manchester city - barcelona maçı büyük çekişme ile geçti ama galip manchester city oldu yani ben 3-0 :D :D teşekkür ediyorum arkadaşa çok zevkli maç oldu

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@vlkn1907 ile bir maç yapabildik zaman kısıtlamasından dolayı malum yarın sabah iş var :)

manchester city - barcelona maçı büyük çekişme ile geçti ama galip manchester city oldu yani ben 3-0 :D :D teşekkür ediyorum arkadaşa çok zevkli maç oldu

hemende yazmış ya harbi çok kötü yenildim baya zorlandım bu işin rövanşı var :D Kadıköye beklerim

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hemende yazmış ya harbi çok kötü yenildim baya zorlandım bu işin rövanşı var :D Kadıköye beklerim

napalım forumada bilgi vermek gerek :D yaparız akşama rövanş maçını :D kadiköy diyorsun ama nou camp olsa bile farketmez :D