emirozcopur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar mesela ben pc mi değiştirmek istiyorum.O zaman fifa 13 ü tekrar nasıl yükleyeceğiz ?Yeniden mi kod almak gerek
eski bilgisayardan oyunu silin. origini yeni bilgisayara yükleyin ve oyunu yeniden indirin..ayrıca kulüp dışında soruları lütfen linkteki sayfaya yazalım http://forum.shiftdelete.net/fifa/281604-fifa-13-pc-tam-surum-hakkinda-8.htmlArkadaşlar mesela ben pc mi değiştirmek istiyorum.O zaman fifa 13 ü tekrar nasıl yükleyeceğiz ?Yeniden mi kod almak gerek
oyun yükleme işlemi bittiyse originden giriş yapıyosun (mail ve şifreni yazıp). sonra oyunu açıyosun gerisi zaten geliyorarakadaşım ben ilk defa originden oyun oynayacağım . nasıl oynanıyor bilgilendirirsen sevinrim
ekledim
sonucu merak ettim :F
oynayamadık, klavye ayarlarını yapmadan benimle maç yapmak istiyor, eceline susamış arkadaş
oynayamadık, klavye ayarlarını yapmadan benimle maç yapmak istiyor, eceline susamış arkadaş
Arkadaşlar li10s la maç yapıcaz friends den de bi türlü yapamıyoruz.Anlatırmısınz?
arkadaşlar oyunu orginden indiren arkadaşlar yardımcı olabilrmi sizlere 2 tanemi kod verdi satıcı tekiyle orginden oyunu indirip diğeriylede ultimet i indirme gibi işlemler yaptınızmı ? bana satıcı 1 tane kod verdi online modlara giremiyorum suanda siz nasıl yaptınız
tek kod verildi bana, onu girdikten sonra FIFA 13 Ultimate Edition yazısını gördüm zaten.
O yazıyı nerde gördün?
arkadaşlar crack in çıkmasına dayanamayıp sonunda bende gittim vatan dan orjinal fifa 13 almış bulunmaktayım bende sizler gibi online oynamak istiyorum kulube benide yazın ayrıca daha önce çok fifa oynadım taa 99 dan bu yana ama hiç orjinal alıpta online oynamamıştım o yüzden online olarak nasıl oynayabiliyoruz bunda..
not origin ıd:koroglu06
ilk başlarda bende bi afalladım ama olay şöyleymiş,pc nizde origin yüklü değilse ki o olmadan setup işlemi başlamıyo(bende öyle oldu) originin sitesinden önce onu indiriyoruz sonra pc ye kurup origini hesabımızla açıyoruz sonrasında ise cd sinden setupa bastığımızda origin sizden activasyon keyini isteyecek ondan sonrasında ise oyunun kurulacağı yer falan filan böyle işte..fifa 13 ojinal dvd nasıl kuruyoruz anlatabilir misiniz?
evet aynı fiyat ben bugün gidip bi tane aldım %25 kampanyası bitmeden..İnternet mağazasında 75 TL görünüyor; acaba mağazalarda da fiyat aynı mı?