FIFA 13 Online Oyuncular Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bedrican-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar PC platformunda COiN satiyorum orgin id : bedrican10

ferhatbaysan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orıgın : Bysan1988
Benide Eklerseniz sevinirim. Şimdiden Çok Teşekkurler.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
pro oynayan arkadaslar varsa takımımız var bilginiz olsun

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
19mzrf03

Birkaç haftadır takılıyoruz öyle işte.:P

LeoMessi10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam benide aranıza alırsanız sevinirim fifada profesyonelim adım:MessiVilla1007 şimdiden teşekkürler :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mustafa yıldız diye biri var kim acaba sdn den mi bilmiyorum da ultimate team da baya bi yardırıyor arkadaş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende katilmak istiyorum. fifa 13 online oynuyorum ve fena sayilmam nasil ayarliyorsunuz?

arplastik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni fifa 2013 aldım orjinal fAKAT online oynayamıorum nereden girildiğini bilmiorum vede online yazan yere girdiğimde şuanda erişilebilir deil dio bunu hep verio nedendir yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

KARDEŞ BEN YENİ FİFA ALDIM ORJİNAL NASIL OYNUCAM ONLİNE HATA VERİO ŞUANDA ERİŞİLEBİLİR DEİL DİO NAPMALIYIM

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
arkadaşlar yeni fifa 2013 aldım orjinal fAKAT online oynayamıorum nereden girildiğini bilmiorum vede online yazan yere girdiğimde şuanda erişilebilir deil dio bunu hep verio nedendir yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

KARDEŞ BEN YENİ FİFA ALDIM ORJİNAL NASIL OYNUCAM ONLİNE HATA VERİO ŞUANDA ERİŞİLEBİLİR DEİL DİO NAPMALIYIM

Origin'de "redeem product code" yazan yere tıklayıp fifa 13 lisans anahtarını giriyorsun, onaylıyor.

My Games sekmesinde fifa 13 görünür, sağ tıkla download de.

Korsan sürüm varsa onu da kaldırmalısın.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
var mı oynamak isteyen, gecenin şu saatinde bi iki maç yapalım

Tusubasa17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar aranıza bende katıldım eğer Fifa 13 de turnuva veya lig kurarsanız benide ekleyin mutlaka çağırın sakın unutmayın :) Orijin ID: cad4de1907

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar bu seasonda sürekli ben öndeyken adamlar kaçıp gidiyor puan falanda vermiyor bana o maçı hiç yapmamış gibi sayıyo bunun bi hilesimi var nasıl birşeydir deli oldum walla adam gibi puan toplayamadım bu yüzden dün akşamdan beri 8-10 kez oldu aynı şey bi yardımcı olursanız çok sevinirim napmam lazım acaba
bu arada ben neti kapattım psyi direk kapattım denedim bakalım oluyomu die ama bana geçirdi mağlubiyeti son muzdaribim bu konuda walla bana bi yardımcı olun gözünüzü seveyim psikoljim bozuldu

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Online Oynayanlar Külübüne Benide Kaydediverin Size Zahmet. Gerçi turnuva Falan Olaydı İyiydi Ama Yok Sanırım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Online oynamak isteyen var mı, biraz stres atalım :)

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya bişe sorucam normal head to head modunda oynuyorum onlıne olarak ta psg takımına moura ve cavanıyı alıcam nerden alınıyor bılgısı olan varmı
bu arada nıck : ceo3461

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ya arkadaşlar bu seasonda sürekli ben öndeyken adamlar kaçıp gidiyor puan falanda vermiyor bana o maçı hiç yapmamış gibi sayıyo bunun bi hilesimi var nasıl birşeydir deli oldum walla adam gibi puan toplayamadım bu yüzden dün akşamdan beri 8-10 kez oldu aynı şey bi yardımcı olursanız çok sevinirim napmam lazım acaba
bu arada ben neti kapattım psyi direk kapattım denedim bakalım oluyomu die ama bana geçirdi mağlubiyeti son muzdaribim bu konuda walla bana bi yardımcı olun gözünüzü seveyim psikoljim bozuldu

ilk 5 dakikada gol atiyorsan genelde kaciyorlar ben onun icin top ceviriyorum ki kacmasinlar ama oyunun hilesini ruslar cok iyi yapiyor defans arkasina atilan toplar genelde tehlike yaratiyor bende mesela fark yemis ve adam tam gol pozisyonunda ise oyundan cikiyorum :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
SDN içi turnuva falan düşünülüyordu yalan oldu sanırım. :P

Aynı şekilde BF3 de...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Playstore'dan Fifa 2014 'ü ön sipariş ile alanlar hesaplarını kontrol etsinler, kodlar geldi. :)