kardeşim ben denedim save yerindeydi kariyer mod çalıştı ve de sezonda sıkıntı çıkmadı unutmadan pro oyunundaki kariyerin siliniyornasıl yeni profil yapalım oyunun saveleri çöpe gider bu şekilde
kardeşim ben denedim save yerindeydi kariyer mod çalıştı ve de sezonda sıkıntı çıkmadı unutmadan pro oyunundaki kariyerin siliniyornasıl yeni profil yapalım oyunun saveleri çöpe gider bu şekilde
MehmetYILDIZ olmasın omustafa yıldız diye biri var kim acaba sdn den mi bilmiyorum da ultimate team da baya bi yardırıyor arkadaş![]()
arkadaşlar yeni fifa 2013 aldım orjinal fAKAT online oynayamıorum nereden girildiğini bilmiorum vede online yazan yere girdiğimde şuanda erişilebilir deil dio bunu hep verio nedendir yardım edin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
KARDEŞ BEN YENİ FİFA ALDIM ORJİNAL NASIL OYNUCAM ONLİNE HATA VERİO ŞUANDA ERİŞİLEBİLİR DEİL DİO NAPMALIYIM
Ya arkadaşlar bu seasonda sürekli ben öndeyken adamlar kaçıp gidiyor puan falanda vermiyor bana o maçı hiç yapmamış gibi sayıyo bunun bi hilesimi var nasıl birşeydir deli oldum walla adam gibi puan toplayamadım bu yüzden dün akşamdan beri 8-10 kez oldu aynı şey bi yardımcı olursanız çok sevinirim napmam lazım acaba
bu arada ben neti kapattım psyi direk kapattım denedim bakalım oluyomu die ama bana geçirdi mağlubiyeti son muzdaribim bu konuda walla bana bi yardımcı olun gözünüzü seveyim psikoljim bozuldu