emirozcopur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Bence forumda turnuva yapalım.Herkes rakibiyle ne zaman aynı anda olursa maçlarını yapsın ona göre skor falan yazalım bişeyler yapalım yani verdiğimiz paraya deysin
ekran çözünürlük ayarınla oyunu ilk açılışta ayarlardan aynı çözünürlük olması lazım kardeşimBu oyunu laptopta tam ekran nasıl yapabilirim. Oyunu açınca ortada kare şeklinde oluyor, sağ ve sol yanda ekranda siyah boşluklar var.
ekran çözünürlük ayarınla oyunu ilk açılışta ayarlardan aynı çözünürlük olması lazım kardeşim
aynen süper maçlar konusunda sana fazlasıyla katılıyorum :thumbup:,artı sende kendini yabana atma sen bence bi çok maçta hiç gününde değildin vede galiba kolunda azizliğine uğradın biçok kez,yoksam allah muhafaza yani.:unsure:performansım koroglu06 ile 1 galibiyet 0 beraberlik 6 yenilgi bu ne la akşam sinirden gamepad kemirdim ama süper maçlardı
dün sonradan çalıştı anlamadım köroğlu ile maç yaptık fena yenildim bir de trnc ile bir türlü kapışamadık ya ona yanırım bir de ona yeniliyim tam olsundün teknik arızadan dolayı oynayamadık ama bu akşam saat 9 dan sonra oynamak isteyenlere açığım @vlkn1907 rovanşa hazırmısın
dün sonradan çalıştı anlamadım köroğlu ile maç yaptık fena yenildim bir de trnc ile bir türlü kapışamadık ya ona yanırım bir de ona yeniliyim tam olsun
bir aksilik olmazsa kapışalım saat 8:00den sonra geliyorum eveaynen geçen yapalım dedik, update engel oldu.. bu akşam müsaitim mutlaka beklerim
Turnuvaya katılacaklar:
1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)
turnuva uzun sürecek arkadaşlar, 2 günde yap bitir değil.. o yüzden zaman sıkıntısı olmaz, müsait olduğunuz zamanlar oynarsınız. siz hangi saatleri uygun görürseniz o saatlere koyarız maçları. hepinizi ekliyorum
@Naaa , @köroglu , @yarenefe
ayrıca turnuva 1. sine bende fazladan bulunan origine ekleyebileceğiniz Crysis 2 hediye edecem.. bi amaç olmalı ki maçlar heyecanlı geçsin
Turnuvaya katılacaklar:
1) trnc (oslun)
2) vlkn1907 (pars1071)
3) kkoray (kkoray1903)
4) Naaa (ishakki)
5) köroglu (köroglu06)
6) yarenefe (li10s)
eyvallah @trnc yalnız benim origin ıdem: koroglu06 (ö) yok
arkadaş sana tavsiyem kesinlikle altın kart adam açma.çünkü takımda altın kategoriden oyuncu oldumu bronz ve gümüş kategoridekilere katılamıyosun ve altın kısmındaki gavur oyuncularda baya iyi oynuyo ben pişmanım ve şu anda satıyorum bir bir. akinkeev i satıyorum şu an bile açık arttırma 7000 coins oldu tabi sen bu mesajımı başladıktan sonra anlican ahaha