• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Farming similatör açılmıyor

avlankı

Öğrenci
Arkadaşlar farming similatör oynuyordum her zaman açıyordu ancak ekran kartımın sürücüsünü kaldrıdım ve yeniden yükledikten sonra could not init 3d system shader model 3.0 is required) demeye başladı anlayan arkadaşlar yardım

Ekran kartının özelliği yetmiyor anladığım kadarıyla.
Sanırım ekran kartının driverini yanlış yükledin.

ben de ekran kartı hatası weriyo onu geçtim ekran kartı yükselticisi yokmu?yani program olarak

Arkadaşlar farming similatör oynuyordum her zaman açıyordu ancak ekran kartımın sürücüsünü kaldrıdım ve yeniden yükledikten sonra could not init 3d system shader model 3.0 is required) demeye başladı anlayan arkadaşlar yardım
Hocam iyi gunler. Ben sana sistemini geri yüklemeni öneriyorum. Ondan sonra çözülür büyük ihtimal.

ya ben tıklıyorum öyle duruyo hiçbirşey olmuyo açılmıyoda herseyi doğru yaptım farmıng 2011 de 2013 tede aynı sey tıklıyorum oyle duruyo sadece lutfen acıl yardımmmm

Hayır yok ekran kartı yazılım değil bilgisayarın parçasıdır yeni ekran kartı alabilirsin ama sürüm veya versiyon yükseltme yapamazssın