Farming similatör açılmıyor

avlankı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar farming similatör oynuyordum her zaman açıyordu ancak ekran kartımın sürücüsünü kaldrıdım ve yeniden yükledikten sonra could not init 3d system shader model 3.0 is required) demeye başladı anlayan arkadaşlar yardım

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartının özelliği yetmiyor anladığım kadarıyla.
Sanırım ekran kartının driverini yanlış yükledin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de ekran kartı hatası weriyo onu geçtim ekran kartı yükselticisi yokmu?yani program olarak

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaşlar farming similatör oynuyordum her zaman açıyordu ancak ekran kartımın sürücüsünü kaldrıdım ve yeniden yükledikten sonra could not init 3d system shader model 3.0 is required) demeye başladı anlayan arkadaşlar yardım
Hocam iyi gunler. Ben sana sistemini geri yüklemeni öneriyorum. Ondan sonra çözülür büyük ihtimal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben tıklıyorum öyle duruyo hiçbirşey olmuyo açılmıyoda herseyi doğru yaptım farmıng 2011 de 2013 tede aynı sey tıklıyorum oyle duruyo sadece lutfen acıl yardımmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayır yok ekran kartı yazılım değil bilgisayarın parçasıdır yeni ekran kartı alabilirsin ama sürüm veya versiyon yükseltme yapamazssın

S

SDN Okuru

SDN Okuru