Explorer.exe İşlemciyi Çok Fazla Kullanıyor

turkara1643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s.a görev yöneticisinden explorer.exe ye bakıyorum 35,000K nın altına düşmüyor 400,000K yı bile gördüm önceden bu kadar çalışmıyordu internetten falan araştırarım dedim ama bulamadım çoğu kişi internet explorerle karıştırıyor zaten neyse yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saolun.

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
explorer.exe nin 30 ila 50mb arasına bellek tüketmesi normal ama 400mb anormal. sisteminde virus ve spy taraması yap windowsunuda güncelle.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet kardeşim galiba sistemine virüs bulaşmış bir virüs ancak bu kadar fırlatabilir explorer.exeyi

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Pek normal değil bu.. sistemini bir tara..

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yaw bu virüs için şimdi bukadar uğraştığına değermi? arkadaşım adam gibi eset smart security kur son sürümü birde key al güncelle bakalım birdaha virüs derdin kalacakmı. ben bu pc de esetten başka bişey kullanmadım hele bir de 64 bit te eset dehşet hızlı başlangıç taraması bile 2 saniyeyi geçmiyo... sen düşün artık

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
yaw bu virüs için şimdi bukadar uğraştığına değermi? arkadaşım adam gibi eset smart security kur son sürümü birde key bul güncelle bakalım birdaha virüs derdin kalacakmı. ben bu pc de esetten başka bişey kullanmadım hele bir de 64 bit te eset dehşet hızlı başlangıç taraması bile 2 saniyeyi geçmiyo... sen düşün artık

:hammer::thumbdown:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
Norton kullan :devil2:

Çok değil sadece 125 tl :devil2:

turkara1643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bence onu kullan bunu kullanı geçip çözüm önerseniz daha faydalı olacak, ne kullanırsan kullan biyerlerden birşey gelir bişekilde...
ne kaspersky kullandığını sananlar var son güncellemesini bi sene önce yapıp kalmış öyle (:

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hiçbirisi olmazsa formatla gitsin al sana tertemiz bir bilgisayar...:D

turkara1643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hiçbirisi olmazsa formatla gitsin al sana tertemiz bir bilgisayar...:D

:laugh::laugh: her kafamıza takılan sorunda format atcaksak işimiz var bi hafta sonra 2 ay olcak format atalı

---------- saat 16:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:55 eklenmişti ----------

http://www.microsoft.com/downloads/...5B8EB148356&displaylang=en&displaylang=en

burdan antispywareyi indirip taratın birde virüs taraması yapın..

görev yöneticisi > işlemler >tüm işlemleri göster > kısmında vstaskmgr.exe dosyası varmı diye bakın.

İşletim sistemi, hijackthis log dosyası gibi bilgilerle daha geniş yardım verilebilir.
verdiğin linkteki programla taradım sonuç temiz çıktı 1 tane bile bulunamadı virüs taraması yaptım anti virüs programı ile 5 tane cookie buldu sildi am tekrar tekrar taradıkça gene aynılarını buluyor

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Başlat>Çalıştır'ı aç.

sfc /scannow
yazıp değişen sistem dosyası varmı diye tarat.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
doğru yazdığınıza emin olun.

O zaman XP kullanıyorsanız Başlat > Çalıştır > cmd > sfc /scannow

Vista veya 7 kullanıyorsanız Başlat'a cmd yazıp aratın çıkan sonuca sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

sfc /scannow yazın.

turkara1643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
windows 7 kullanıyorum dediğin gibi yazdım. sistem taraması baslıyor biraz zaman alabilir dedi bekliyorum

---------- saat 18:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:26 eklenmişti ----------

hiçbirşey çıkmadı

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ya bi git yaa çocuğa verdiği virüs programına bak! saçmalık! mıcrosoftun virüs programıyla ne alakası var ki?! adam gibi bi virüs programı bulsana arkadaşım en basidinden aviranın beleş olanı var onu dene o denediğin de boşuna zaman kaybı olmuş zaten xD

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
ya bi git yaa çocuğa verdiği virüs programına bak! saçmalık! mıcrosoftun virüs programıyla ne alakası var ki?! adam gibi bi virüs programı bulsana arkadaşım en basidinden aviranın beleş olanı var onu dene o denediğin de boşuna zaman kaybı olmuş zaten xD

yemin et

turkara1643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kusura bakmayın arkadaşlar sizide birbirinize düşürdüm