tesekkürler kardesim inşallah sende bulursun yeni birini
simdilik her şey cok iyi gidiyor inşallah hep öyle gider
İnşallah İnşallah

Hadi BÜtün Arkadaşlarr .... İNŞALLAAAAAAHHH

tesekkürler kardesim inşallah sende bulursun yeni birini
simdilik her şey cok iyi gidiyor inşallah hep öyle gider
Hala eski sevgilim diyorsun. Ona, düşüncelerinle neden hala vakit ayırıyorsun ki. Güncel sevgiline ayır o vakti.
Ayrıca, "senin ne iyi biri olduğunu anladım", "pişmanım" , "sen beni çok seviyordun ama ben anlayamadım" gibi lafara sakın kanma.
MAİ NAİ kalbinden birini çıkarmadan başka birisini alamazsın seviyorum sanırsın ama yanılırsın o yüzden günahsız suçsuz birininde günahına girmeyelim...Bir kadını unutmanın en iyi yolu başka bir kadındır![]()
Hala eski sevgilim diyorsun. Ona, düşüncelerinle neden hala vakit ayırıyorsun ki. Güncel sevgiline ayır o vakti.
Ayrıca, "senin ne iyi biri olduğunu anladım", "pişmanım" , "sen beni çok seviyordun ama ben anlayamadım" gibi lafara sakın kanma.
zuhahaha adam joker bıçağıyla öldür demiş yetmemiş bide resmini koymuş![]()
![]()
![]()
yüksek lisansta yapacak mısın![]()
Evet beyler bende aranızdayım. Bende gece geç saatlere mütakip aldığım bir haberle ayrılmış bulunmaktayım... Offf offf olay o kadar uzun ki anlatmaya çalışsam sdn çöker.
Sadece anlamadığım bir nokta var ben en son kendisine benden ne olursa olsun asla ama asla nefret etme çünkü ben seni hala seviyorum dedim" kendiside sevdiğini hatta çk sevdiğini söledi ama işin ilgiç yanı ertesi gün birisiyle çıkcakmş haberini aldım...berbat bi durum..biliyorum suçlu benim 3 aydan beri gidip konşmadım sadece telde konuşuyorduk nedenini bilmediğim bi suskunluk sonucu oldu bunlar. Ama bi yandan da hak veriyorum galiba çünkü en az 3 ay bekledi beni...off offff....ben seviyorum hemde çok seviyorum ama neye yarar...:'(
bugün eski sevgilimin baska biriyle cıktıgını öğrendim :'( daha ayrılalı yaklasık 1 ay oldu bi de tekrar barısma tekrar deneme gibi bi konu söz konusu iken bu durum da bana cok koyuo gidip bir cok sey soylemek istiyorum ona ama yapamıyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim ya
kafayi yiycem valla ya