Eski sevgilim yeni biriyle cık...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *hsyn*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
tesekkürler kardesim inşallah sende bulursun yeni birini ;)
simdilik her şey cok iyi gidiyor inşallah hep öyle gider

İnşallah İnşallah :D
Hadi BÜtün Arkadaşlarr .... İNŞALLAAAAAAHHH :D

*hsyn*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski sevgilim ayrılmıs cocuktan cocuk bizim eskisini bırakmıs yuz ustu :D :D
icimin yagları eridi vlla :mrgreen::mrgreen:

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
söw s*ktr et gitsin y*ws*klarla zaman harcama k*hp*lere gonul werme
not: * koydum affedin :)

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Hala eski sevgilim diyorsun. Ona, düşüncelerinle neden hala vakit ayırıyorsun ki. Güncel sevgiline ayır o vakti.
Ayrıca, "senin ne iyi biri olduğunu anladım", "pişmanım" , "sen beni çok seviyordun ama ben anlayamadım" gibi lafara sakın kanma.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hala eski sevgilim diyorsun. Ona, düşüncelerinle neden hala vakit ayırıyorsun ki. Güncel sevgiline ayır o vakti.
Ayrıca, "senin ne iyi biri olduğunu anladım", "pişmanım" , "sen beni çok seviyordun ama ben anlayamadım" gibi lafara sakın kanma.

işte..... Aşk acısı çekmiş birisi :happy:

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Madem çok seviyorsun git mücadele et sineye çekme! Al kadınını oturt yanına gir koynuna!

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir kadını unutmanın en iyi yolu başka bir kadındır ;)
MAİ NAİ kalbinden birini çıkarmadan başka birisini alamazsın seviyorum sanırsın ama yanılırsın o yüzden günahsız suçsuz birininde günahına girmeyelim...

Aynı Durumu bende yaşadım 2 yıl sabahımda gecemde olan bir kızdı her an resmen mesajlaşıyordum herşeyi konuşuyorduk ne hayaller kuruyorduk o kadar bağlıydık ki birbirimizden hiç çekinmeden herşeyi konuşabiliyorduk fakat ne olduysa oldu benden uzaklaşma bende az konuşmaya az dertleşmeye başlayınca ve kavgalarda çogalınca benden soguduğunu ve ayrılmak istediğini söylediğinde keşke bu lafı söyleyeceğine çekip vursa beni yeriydi çünkü çok büyük bir boşluğa itmişti beni o dönemde annem yeni vefat etmişti psikolojim bozuktu ve herşeyi problem ediyordum oda aslında annem vefat etmeden önce bu kadarı aldıgını benim bu durumu atlatmam için 3 ay daha beklediğini söylüyor ama inanmıyorum çünkü benden ayrıldıktan sonra 1 ay bile geçmeden başka biriyle arkadaş olmuş! bunu gecenlerde öğrendim ondan kopamamıştım durumu kabullenememiştim çok ısrar etmeme ragmen bana 1 şans bile tanımamıştı çok zor bir durumdu benim için hayatın anlamı artık bitmişti fakat insan diyor ki kendine ben bu dünyaya bu kız için gelmedim ki bu kız gidince dünyadan hayattan kopayım?? işte bu düşünceden sonra her zaman aklımda ne yapıyor pişman mı acaba diye düşünceler olsada bu düşünceleri bir kenara atmaya özelllikle gündüz sadece işimle meşgul olamaya insanlarla daha çok şakalaşmaya çalıştım iyi de oldu çünkü bu dünyada başımıza ne geliyorsa bunu sabır ve tevekkül içinde başımızdan def'etmeliyiz...Büyük imtihanlar büyük sabırlıklarla aşılır bunun bilincinde olmalıyız.Şimdi ne oluyor derseniz kendisinden 4 yaş büyük işletme mezunu ilahiyat fakultesinde okuyan biriyle birlikte ve benle şuan sadece arkadaş olarak mesajlaşıyor o sevgilisinden gizli şekilde sürekli bana onun arkasından iş çeviremem mesaj atamam diyor ama bir şekilde bir süre sonra atıyor bilmiyorum neler hissediyor ama ben çok kırıldım artık gelsede onu çok sevsemde kabul etmem galiba uzun lafın kısası değmez usta değmez bende artık kimseyi bu şekilde kendimden bile çok sevmeyeceğim bağlanmayacağım tabi evlenirsem anca öyle bağlanırım...

Aslında kendi durumumu paylaşsam iyi olacak sizin yorumlarınıza ihtiyacım var

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Seven taraf sadece sensin galiba geçer üzülme ;)

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
geçiyor geçiyor acı macı kalmıyor :D
gülüp geçiyorsun sadece değmeğen biri için neden bu kadar uğraştım diye..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
BU da gösteriyo ki hepimiz aşk acısı çekmişiz :)
Dİmi beylerr ? :D

*hsyn*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ayırmıyorum artık ona vakit ya hic dusunmuorumda
"pismanım" gibi sozlerede kanmam tesekkurler tavsiyelerin icin

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bendede aynı olay var çok seviyodum ama bıraktım o öyle mutlu olcaksa

onksidağa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
muko kardeşime katılıyorm

değer verdiğin kişi sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın..!

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
sen yine iyisin kardeş ben ayrıldıktan 4 saat sonra başka birinin haberini aldım dedim naptın. bahanesine baksanıza

senin yanımda olmadığın zaman hep o yanımdaydı :D

dedim ben senin gibilere başka bişey diyorum ama dedim . ne dediğimide söyledim ama burda forum kuralları gereğnce söyleyemem :D en son söylediğim şey allaha yakın benden uzak :)

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet beyler bende aranızdayım. Bende gece geç saatlere mütakip aldığım bir haberle ayrılmış bulunmaktayım... Offf offf olay o kadar uzun ki anlatmaya çalışsam sdn çöker.
Sadece anlamadığım bir nokta var ben en son kendisine benden ne olursa olsun asla ama asla nefret etme çünkü ben seni hala seviyorum dedim" kendiside sevdiğini hatta çk sevdiğini söledi ama işin ilgiç yanı ertesi gün birisiyle çıkcakmş haberini aldım...berbat bi durum..biliyorum suçlu benim 3 aydan beri gidip konşmadım sadece telde konuşuyorduk nedenini bilmediğim bi suskunluk sonucu oldu bunlar. Ama bi yandan da hak veriyorum galiba çünkü en az 3 ay bekledi beni...off offff....ben seviyorum hemde çok seviyorum ama neye yarar...:'(

Geçmiş olsun kardeşim inşallah çabuk atlatırsın...

Gecti istemem gelmeni,
Yoklugunda buldum seni;
Birak vehmimde golgeni,
Gelme, artik neye yarar?

Demiş galiba... Hayırlısı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:)sevmiyorsa boşverin be kardeşim o sizi takmıyorsa ztn sevmemiş demektir

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bugün eski sevgilimin baska biriyle cıktıgını öğrendim :'( daha ayrılalı yaklasık 1 ay oldu bi de tekrar barısma tekrar deneme gibi bi konu söz konusu iken bu durum da bana cok koyuo gidip bir cok sey soylemek istiyorum ona ama yapamıyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim ya :(:(
kafayi yiycem valla ya

kizim simdiki sevgilisini bi dov istersen