Eski sevgilim yeni biriyle cık...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *hsyn*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hiiiiç Kafana takma dostum, Meraaak etme Unutulurrrr :)

*hsyn*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolun arkadaslar az once icimdekileri soledim biraz agır oldu ama az bile cok rahatladım valla

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Sizin gibiler oldukça bu kızlar bunu daha çok yapar. Takmıcaksın kardeşim yok seviyom yok bilmem ne salla gitsin. sadece sana dayanarak söylemiyorum bu lafımı. benimde bi arkadaşım var bi sevgilisi vardı ayrıldı kızdan kız ayrılır ayrılmaz başkasını buldu sonra tekrar birleştiler yemedikleri halt kalmadı. sonra tekrar ayrıldılar kız yine başkasını buldu arkadaş hala seviyorum diyo. hiç mi gurur yok dedim neler dedim. Senin karşında o cocukla yiyişmesi mi lazım ondan vazgeçmen için dedim ama nafile. Sallayın kardeşim gitsin ne ederse edsin. Çivi çiviyi söker bul bi hatun sev sevil ;)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ne biliyim ya icime oturdu cok kotu cok sey soylemek istiyorum ona ama soyleyemiyorum da
Birde şöyle bak olaya; Sen seviyorsun ama SEVİLMİYORSUN... Kimse için üzülmeye değmez, gğn gelip bakınca geriye üzüldüğüne üzüleceksin ;)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bir kadını unutmanın en iyi yolu başka bir kadındır ;)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Boşver gitsin değmez..:)

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sende kendine bi arkadaş bul her buldugun fırsatta el ele onun karşısına cıkmaya çalış eminimki o senden daha kötü olacaktır. ( Gerçekten sevseydi ayrılmazdı )
benim düşüncemde bu :S

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bugün eski sevgilimin baska biriyle cıktıgını öğrendim :'( daha ayrılalı yaklasık 1 ay oldu bi de tekrar barısma tekrar deneme gibi bi konu söz konusu iken bu durum da bana cok koyuo gidip bir cok sey soylemek istiyorum ona ama yapamıyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim ya :(:(
kafayi yiycem valla ya

kardeşim o kişi artık senin için bitmiştir. tamamiyle kafandan çıkart. ama şunu da söylemeden geçme..
de ki.. KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMASIN DE.. ve onu unut. biliyorum zor ama unut onu. çünkü bu saatten sonra sana hayır gelecek en son kişidir o .
bir daha yazıyorum iyi anla diye.. bu saatten sonra sana hayır gelecek en son kişidir o .unut onu..çünkü o seni silmiş atmış çoktan. önündeki maçlarda başarılar dilerim sana..:) kendine iyi bak arkadaşım:)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sizin gibiler oldukça bu kızlar bunu daha çok yapar. Takmıcaksın kardeşim yok seviyom yok bilmem ne salla gitsin. sadece sana dayanarak söylemiyorum bu lafımı. benimde bi arkadaşım var bi sevgilisi vardı ayrıldı kızdan kız ayrılır ayrılmaz başkasını buldu sonra tekrar birleştiler yemedikleri halt kalmadı. sonra tekrar ayrıldılar kız yine başkasını buldu arkadaş hala seviyorum diyo. hiç mi gurur yok dedim neler dedim. Senin karşında o cocukla yiyişmesi mi lazım ondan vazgeçmen için dedim ama nafile. Sallayın kardeşim gitsin ne ederse edsin. Çivi çiviyi söker bul bi hatun sev sevil ;)

işte budur...:icon_:

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aşk mı?

Allah'tan bende öyle bir duygu yok.

never86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin epey zor kardeşim
oda arkadaşım ayrılalı nerdeyse 1 sene olcak
geen çocukla kızı gördü
az daha dövüyodu çocuğu,zor tuttuk valla...:wassat::sorry2:

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir" demiş şair. Aşk demek, karşıda ki kişiyle çıkmak anlamına gelmez ki. Eğer ki karşında ki kişiye baktığında, yüzünün güldüğünü ve onun mutlu olduğunu görüp sende mutlu oluyorsan, başka ne istiyebilirsin ki..

*hsyn*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
simdi kendme yeni bir sevgili buldum eski sevgilimi unutmus durumdayım ohhhh bea cok rahatladım galiba kız da seviyr ii oldu gercekten

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Cok kötü bi durum kardes Allah sabır versin ne diim walla :(

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
simdi kendme yeni bir sevgili buldum eski sevgilimi unutmus durumdayım ohhhh bea cok rahatladım galiba kız da seviyr ii oldu gercekten

Bak gördün mü arkadaşım ne güzel dimi :D

Haa bu arada bana da anlat yhaa Nasıl buldun yeni elemanı ?
Ben de ayrıldım sevgilimden de yeni birini bulamadım yhaa :(
Bana biraz ders versen hani :happy:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Git gününü göster ona(korkut onu biraz)sonra ona laflar et nasıl yaparsın ama ama ben seni sevmiştim de sonra gözyaşlarını sil çıkar tabancayı belinden sık kalbine kalbini kırmış olursun filmlerdeki gibi.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
İnsan ilişkilerinde yaşayarak kazandığın bu acı tecrübeyi, 100 yıl eğitim alsan kazanamazdın emin ol.
Ha unutmadan, 1 ay geçmeden başkasıyla el ele kol kola olayı varsa işin içinde orda durup düşünmek lazım, sapı samanı birbirinden ayırmak lazım.
Benim anladığım kadarıyla (tecrübe konuşuyor) aslında siz 1 aydan çok önce ayrılmışsınız da senin yeni haberin olmuş malesef.
Tostla dost arasındaki ince çizgiyi gördüğümüz yerdeyiz.
Yaranı kanatmak istemem ama, öyle birinden iyi kurtulmuşsun, çocuklara şeker filan dağıtman lazım, ya evlendikten sonra boynuzlasaydı?!!
Özetle, kaşardan tost olur, dost olmaz kardeşim...
Büyük geçmiş olsun.

Düşüncelerine katılıyorum yazın çok güsel..

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hayatını bi kadını mutlu etmek için harcama

boşa gecen zamanın telafisi yok

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Yaa Abi adam Zaten Yeni birisini Bulmuş Siz daha neyin Muhabbetindesiniz Anlamadım :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
zuhahaha adam joker bıçağıyla öldür demiş yetmemiş bide resmini koymuş :D :D :D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
2009 model bir audi tt al haftaya ilişkinize kaldığınız yerden devam et

*hsyn*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak gördün mü arkadaşım ne güzel dimi :D

Haa bu arada bana da anlat yhaa Nasıl buldun yeni elemanı ?
Ben de ayrıldım sevgilimden de yeni birini bulamadım yhaa :(
Bana biraz ders versen hani :happy:

ya arkadasım valla aslında hiç hesapta yoktu kız onceden dikkatimi cekmisti ama ilgilenmemistim gecenlerde baya bi dikkatimi cekti kızla fazla konusmuslugmzda yok merhaba merhaba yni ondn sonra arkadslardn telefonunu aldım konustuk fln kızın da bana karsı hissettikleri varmıs o yuzden zor olmadı ben de anlamadım valla nasıl oldugunu :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
ya arkadasım valla aslında hiç hesapta yoktu kız onceden dikkatimi cekmisti ama ilgilenmemistim gecenlerde baya bi dikkatimi cekti kızla fazla konusmuslugmzda yok merhaba merhaba yni ondn sonra arkadslardn telefonunu aldım konustuk fln kızın da bana karsı hissettikleri varmıs o yuzden zor olmadı ben de anlamadım valla nasıl oldugunu :)

Helal o zaman kardeşim :D
Bak hiç üzülmeye değer miymiş ? :)
Boşverr Hayatını yaşa :)
Yeni aşkında beklediğini bulursun İnşallah :)
Mutlu günler dilerim :)

thexx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 Ay sonra başkasınının elini tutan kişi emin ol senleydeken başkasını düşünüyordur.

*hsyn*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Helal o zaman kardeşim :D
Bak hiç üzülmeye değer miymiş ? :)
Boşverr Hayatını yaşa :)
Yeni aşkında beklediğini bulursun İnşallah :)
Mutlu günler dilerim :)

tesekkürler kardesim inşallah sende bulursun yeni birini ;)
simdilik her şey cok iyi gidiyor inşallah hep öyle gider