- Reaksiyon puanı
- 177
Hiiiiç Kafana takma dostum, Meraaak etme Unutulurrrr 

Onunla beraberken yapmadığın, hatta onun yapmanı istemediği bir şeyi yaponu unutmak için ne yapabilirim
Birde şöyle bak olaya; Sen seviyorsun ama SEVİLMİYORSUN... Kimse için üzülmeye değmez, gğn gelip bakınca geriye üzüldüğüne üzüleceksinne biliyim ya icime oturdu cok kotu cok sey soylemek istiyorum ona ama soyleyemiyorum da
bugün eski sevgilimin baska biriyle cıktıgını öğrendim :'( daha ayrılalı yaklasık 1 ay oldu bi de tekrar barısma tekrar deneme gibi bi konu söz konusu iken bu durum da bana cok koyuo gidip bir cok sey soylemek istiyorum ona ama yapamıyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim ya
kafayi yiycem valla ya
Sizin gibiler oldukça bu kızlar bunu daha çok yapar. Takmıcaksın kardeşim yok seviyom yok bilmem ne salla gitsin. sadece sana dayanarak söylemiyorum bu lafımı. benimde bi arkadaşım var bi sevgilisi vardı ayrıldı kızdan kız ayrılır ayrılmaz başkasını buldu sonra tekrar birleştiler yemedikleri halt kalmadı. sonra tekrar ayrıldılar kız yine başkasını buldu arkadaş hala seviyorum diyo. hiç mi gurur yok dedim neler dedim. Senin karşında o cocukla yiyişmesi mi lazım ondan vazgeçmen için dedim ama nafile. Sallayın kardeşim gitsin ne ederse edsin. Çivi çiviyi söker bul bi hatun sev sevil![]()
simdi kendme yeni bir sevgili buldum eski sevgilimi unutmus durumdayım ohhhh bea cok rahatladım galiba kız da seviyr ii oldu gercekten
Bence öldür sonra derin dondurucuya at, kimseyle çıkamaz bir daha.![]()
İnsan ilişkilerinde yaşayarak kazandığın bu acı tecrübeyi, 100 yıl eğitim alsan kazanamazdın emin ol.
Ha unutmadan, 1 ay geçmeden başkasıyla el ele kol kola olayı varsa işin içinde orda durup düşünmek lazım, sapı samanı birbirinden ayırmak lazım.
Benim anladığım kadarıyla (tecrübe konuşuyor) aslında siz 1 aydan çok önce ayrılmışsınız da senin yeni haberin olmuş malesef.
Tostla dost arasındaki ince çizgiyi gördüğümüz yerdeyiz.
Yaranı kanatmak istemem ama, öyle birinden iyi kurtulmuşsun, çocuklara şeker filan dağıtman lazım, ya evlendikten sonra boynuzlasaydı?!!
Özetle, kaşardan tost olur, dost olmaz kardeşim...
Büyük geçmiş olsun.
Bak gördün mü arkadaşım ne güzel dimi
Haa bu arada bana da anlat yhaa Nasıl buldun yeni elemanı ?
Ben de ayrıldım sevgilimden de yeni birini bulamadım yhaa
Bana biraz ders versen hani :happy:
ya arkadasım valla aslında hiç hesapta yoktu kız onceden dikkatimi cekmisti ama ilgilenmemistim gecenlerde baya bi dikkatimi cekti kızla fazla konusmuslugmzda yok merhaba merhaba yni ondn sonra arkadslardn telefonunu aldım konustuk fln kızın da bana karsı hissettikleri varmıs o yuzden zor olmadı ben de anlamadım valla nasıl oldugunu![]()
:icon_::icon_::icon_:Sevgiden aşktan''çıkma'' tabirini kullanarak bahsediyorsan emin ol geçer.
Helal o zaman kardeşim
Bak hiç üzülmeye değer miymiş ?
Boşverr Hayatını yaşa
Yeni aşkında beklediğini bulursun İnşallah
Mutlu günler dilerim![]()