hsngrms
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
İsmi hoşuma gitmedi 
Komedi türünde sanırım ?
Komedi türünde sanırım ?
Niye gitmedi the darwin theory diyor sanki
Komedi![]()
yok pek geçmez bi iki kere geçmiştir
dizi hakkında bilgi için bakınız;
http://forum.shiftdelete.net/diziler/210793-the-big-bang-theory.html#post1836126
Fedora mı? Fedora'nın, Red Hat'ın deneme tahtası olduğunu hiç mi duymadın?![]()
Fedora'yı 14.'cü sürümden beri kullanıyorum. Adamlar işi ilerletiyor bence.Fedora 15'i çok sevdim ama anlamsızca sevdim yoksa çok eksiği var bence
Heralde bu sevgi uzun zamandır heves edip deneyememden kaynaklanıyor olsa gerek. Sonunda fırsatını bulup kurdum ve kopamadım.
Bir de two finger scroll desteği var tabiTouchpad eski olduğu için ne diğer dağıtımlarda ne de Windows'ta aktif olmayan bu özellik Fedora'da taş gibi işliyor.
Gentoo.![]()
![]()
Fedora'yı 14.'cü sürümden beri kullanıyorum. Adamlar işi ilerletiyor bence.Ama Gnome kurmakla hata etmişler. KDE 4.0'dan beter.
GNOME 3'ün eksikleri var ancak tamamlanırsa bence en iyisi olur![]()
Eh. KDE'de 4. sürümde başlarda böyle idi. Eksikleri tamamlana kadar kullanmadım. Şimdi sağlam bir alt yapıda olsa bile izi kaldı. Neyse, ben paket yöneticisine KDE kurdurayım. Yoksa kafayı yiyeceğiz.
Mandriva + KDE ilaç gibi gelecektir.İzinin kalması konusunda kesinlikle katılıyorumAdını vermek istemediğim bir dağıtım ile denemiş KDE'den soğumuştum o zaman beri önyargım var, çökmese bile sistem kaynağı çok kullandığı için vs. bir mazeret buluyorum kullandırmayacak
![]()
bende aynı şekil çok önyargılıydım KDE'ye karşı ama artık KDE'de seviyorum Kde önyargısını aşmamda En ÇOK MİNT KDE VE MAGEİA yardımcı oldu bana ikisini de öneririmİzinin kalması konusunda kesinlikle katılıyorumAdını vermek istemediğim bir dağıtım ile denemiş KDE'den soğumuştum o zaman beri önyargım var, çökmese bile sistem kaynağı çok kullandığı için vs. bir mazeret buluyorum kullandırmayacak
![]()
bende aynı şekil çok önyargılıydım KDE'ye karşı ama artık KDE'de seviyorum Kde önyargısını aşmamda En ÇOK MİNT KDE VE MAGEİA yardımcı oldu bana ikisini de öneririm
Ayyyy ne bu şimdi.Bir laf söyledik bir daha birşey demicektim uzaktıkça uzattın.
Serbest değil mi istediğime veririm.
Teşekkürler.Sen de beni mi takip ediyorsun.İlk defa gördüm de ben seni.
![]()
Hımm.Sen beni biliyorsun zaten.Tanıştığıma memnun oldum.
Benim favori dağıtımlarım Ubuntu LinuxMint ve Mageia. Ubuntu 11.04 faciasından sonra ubuntuya ara verdim 11.10 çıkana kadar LinuxMint zaten yine her zamanki gibi harika ve zaten tanınıyor ama Mageia da harika ve daha çok tanıtıma ihtiyacı va bu yüzden mümkün olduğunca çok yerde Mageia'nın tanınması için konular açıyorumDaha önceden Mandriva dnemek istemiştim ama kısmet olmamıştı aslında biraz çekincem vardıfarklı bir paket yöneticisi farklı komutlar vs. ama Mageia'yı denemek lazım artık çünkü Mint dışındaki sistemler sarmaz oldu, yanına alternatif şart
Bu arada sen baya hastası oldun Mageia'nın farkındayım üç forumda da görüyorum
Benim favori dağıtımlarım Ubuntu LinuxMint ve Mageia. Ubuntu 11.04 faciasından sonra ubuntuya ara verdim 11.10 çıkana kadar LinuxMint zaten yine her zamanki gibi harika ve zaten tanınıyor ama Mageia da harika ve daha çok tanıtıma ihtiyacı va bu yüzden mümkün olduğunca çok yerde Mageia'nın tanınması için konular açıyorum