AgentForce
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ubuntuyu çok kullanma fırsatım olmadı ama Pardus'a laf yokBöylece hayatımda gördüğüm en kötü dağıtımları sıralarsın.![]()
Ubuntuyu çok kullanma fırsatım olmadı ama Pardus'a laf yokBöylece hayatımda gördüğüm en kötü dağıtımları sıralarsın.![]()
Nasıl laf yok yav? Pardus, uzun süreli bootları ve paket yöneticisinin kernelı silmesi ile meşhur dağıtım.Ubuntuyu çok kullanma fırsatım olmadı ama Pardus'a laf yok![]()
Zaten Arch kuramayanlar için o. Kurduktan sonra bildiğin Arch.
Not: Sensin çağ dışı!![]()
Hadi canım arch yüzünden windowsu zor kurtardım zatiGrup'u bile otomatik ayarlayamayan dağıtımdan ne beklenir.
Bu arada pardusa laf etme heçç olmasın diğer dağıtımlar gibi çökmüyor. En azından 2011.1 kararlı bir sistem.![]()
Gruba otomatik ayar çekmiyor mu? Garip.
Merak etme, Pardus diğerlerinden daha sık çöküyor.![]()
Hadi onları attık, bütün donanımları bir barbeküye çevirmesine ne demeli?Hadi canım ben pardusun heçç açılmadığı ve donduğuna şahit olmadım![]()
Hadi onları attık, bütün donanımları bir barbeküye çevirmesine ne demeli?![]()
Chakra kullan. Arch ile aynı sayılır.
Hmm.La @finix windowsu görmedi laaa bu. Açilisa nasil windowsu getirecemBu kdelerde eskiden açılış yönetcisi filan vardı hayret
Startup managerda çıkmadı depoda zaten
![]()
Hmm.
/boot/grub/menu.lst'e baksana bir?
Nasıl olmaz nan? Burg çek birde...
Var mı? Varsa ona ayar at.Burg derken burg klasöründen mi?? bahsediyon![]()
Bir görüntü at bakalım.varda menu.lst dosyası yok![]()
Bir görüntü at bakalım.
@desperado64 o ne bicim boot klasoru oyle ya tika basa dolu :huh: bir iki dosya olmasi gerekmiyomuydu orda![]()
Ben en son kurduğumda öyle idi.Chakra'yı yakın zamanda kurup kullandım ama boot manager'ın burg olduğuna dair birşey hatırlamıyorum nedense. Aksine herhangi bir dağıtım yükledikten sonra uzun süre kullanmaya karar verirsem burg'u kendim elle kurarım.
Bu arada @finix , insanları yalan yanlış bilgilendirmeArch ile Chakra'nın yolu ayrılalı çok oldu kurulumdan sonra bildiğin Arch olayı eski sürümlerdeydi... Yeni sürümler bağımsız tabanlı bile sayılabilir ama sonuç olarak Arch'tan forklanmış bir dağıtım orası ayrı... Debian-Ubuntu gibi
![]()
Editten sonrasını da oku, fikrin değişebilir.Ben en son kurduğumda öyle idi.Sevmeye başladım.
![]()
Daha yolun başında. Olacak o kadar.Editten sonrasını da oku, fikrin değişebilir.
Pardus için de böyle diyenler olmuştur sanırımDaha yolun başında. Olacak o kadar.![]()
Çok iyi bir tesbitPardus için de böyle diyenler olmuştur sanırımHala 5000 civarı hazır paketi var
![]()
Pardus geliştiricileri üşengeç ama.Pardus için de böyle diyenler olmuştur sanırımHala 5000 civarı hazır paketi var
![]()
emeğe saygı :tt2:Pardus geliştiricileri üşengeç ama.![]()
Emeğe saygı olacaksa, önce proje liderleri gönüllü geliştiricilere saygı duysunemeğe saygı :tt2::tt2:
![]()
Zaten Özgür yazılımın en büyük özelliği Gönüllü geliştiricilerin dahada ortaya çıkması. Yoksa Özgürlüğün ne anlamı kalır?Emeğe saygı olacaksa, önce proje liderleri gönüllü geliştiricilere saygı duysun![]()