proHami
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,301
Oh be bu işi hallettik el birliğiyle.@androidprotmmas haftaya Fedora seçilirse yandık desene! 13 tane farklı masaüstü var Ram canımıza okuyacak.
Oh be bu işi hallettik el birliğiyle.@androidprotmmas haftaya Fedora seçilirse yandık desene! 13 tane farklı masaüstü var Ram canımıza okuyacak.
Evet.Oh be bu işi hallettik el birliğiyle.
@androidprotmmas'ın ekran fotoğrafı o. Ben çekmedim fotoğrafları, sadece yazılar ve anlatım benim.sudo su yazılmış ekran görüntüsünde ?.
Onu ben yazmıştım hatta o fotoğraf da benim fotoğrafım hayırdır ne oldu?sudo su yazılmış ekran görüntüsünde ?.
Bir sorun yok, başına sudo yazılmasa da çalışıyor.Onu ben yazmıştım hatta o fotoğraf da benim fotoğrafım hayırdır ne oldu?
Bende biliyorum ama root izni almayı seviyorum.Bir sorun yok, başına sudo yazılmasa da çalışıyor.
Pisi Linux'ta SNAP'in olmamasının asıl sebebi, Pisi Linux'un SystemD kullanmaması. Pisi Linux, SystemD kullansaydı SNAP'i kullanabiliyor olacaktık.Vallaha ubuntu ve debian tabanlılardan bıktık artık. Independent dağıtımlar bi başka oluyor...
O yüzden Debian, Fedora, Solus, openSUSE, Arch Linux ve PiSi Linux akar
PiSi Linux şu anda 4.19 sürümünü kullanıyor kernel. Bana en az 5.10 lazım ve bir de GNOME yada Budgie gelsin valizi toplayıp geçiyoruz gençler ve bugün bir şey öğrendim şu an Solus kullanıyorum ve ''eopkg'' paket yönetimi birebir PiSi'nin aynısı ingilizce bir makale'de okudum bizden almış adamlar. Hem flathub'ta var Snaps olmasa da olur uygulama sorunu da yaşamayız kullanılır yani her türlü.
Aynen. Pisi Linux geliştirildiği an Solus'tan hemen geçeriz. Benim için Budgie veya Mate gelsin yeter. Yok Debian yok Ubuntu yetti gayrı.Vallaha ubuntu ve debian tabanlılardan bıktık artık. Independent dağıtımlar bi başka oluyor...
O yüzden Debian, Fedora, Solus, openSUSE, Arch Linux ve PiSi Linux akar
PiSi Linux şu anda 4.19 sürümünü kullanıyor kernel. Bana en az 5.10 lazım ve bir de GNOME yada Budgie gelsin valizi toplayıp geçiyoruz gençler ve bugün bir şey öğrendim şu an Solus kullanıyorum ve ''eopkg'' paket yönetimi birebir PiSi'nin aynısı ingilizce bir makale'de okudum bizden almış adamlar. Hem flathub'ta var Snaps olmasa da olur uygulama sorunu da yaşamayız kullanılır yani her türlü.