canki1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
valla bilemiyorum turistlik olarak değerli olabilir ama ben olsam eğitime harcardım misal okul ve üniversite açar ismini Mustafa Kemal Paşanın ismini verirdim En azından insanlara faydası olurdu hemde manevi değeri çok daha yüksek olurdu. Hemde Mustafa Kemal pasanın eğitime verdiği önemi irdelerdi bence Şu an için turistlik bir değerden farkı yok zaten bilen biliyor Mustafa Kemal Paşayı
sana katılıyorum bende olsam öyle yapardım fakat adamda bana göre bu heykeli yaptırmakta ki amaç hala Atatürk ilkelerine bağlı bir çok insan olduğunu görmek istemeyenlere göstermek...biliyoruz ki Atatürk ilkelerine karşı bi hükümetle yönetiliyoruz...bence güzel bi mesaj olmuş...adam sonuçta bunu yaptırmış devletin parasıda değil kendi parası..ne yapıp yapmadığı da kimseyi ilgilendirmez.. başbakan ülkenizin topraklarını satarken konuşmuyorsunuzda bu parayı mı konuşuyorsunuz...dini her konuya alet etmek yerine bırakın insanlar inançlarında özgür dini görüşlerinizle insanları etkilemeye çalışmayın....
Heykel Haramdır. Unutmayın, putperestlikte heykel dikmekle başlamıştır. İyi niyetle yapılan heykellere zamanla ( hemen değil, Yüzyıllar sonra) tapılmaya başlandı. Ataya verdiğiniz değeri mi göstermek istiyorsunuz, onun heykelini değil dediklerini yapın.
heykel yapmanın neresi haram...heykele tapmak haram olabilir sonuçta bunu sanat olarak yapıyorsan bu haram değildir..gidipte ona tapıosan putperestliktir ...bu kadar gerici bi düşünce görmedim...