Perşembe saat 21:44'de #1 XPlasma Asistan Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 116 Reaksiyon puanı 62 Puanları 28 Konum Ankara Nerede beleş oraya yerleş demişler.
Perşembe saat 22:38'de #2 _Zaur_ Müdavim Müdavim Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 14,444 Çözümler 5 Reaksiyon puanı 23,594 Puanları 4,958 Konum Azərbaycan Hiç sevemedim bu oyunu o yuzden Steam en gereksiz oyunlarını dağıtmaya devam etsin. Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe saat 22:38'de Ama illa sevenleri vardır onlar için güzel şans.
Hiç sevemedim bu oyunu o yuzden Steam en gereksiz oyunlarını dağıtmaya devam etsin. Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe saat 22:38'de Ama illa sevenleri vardır onlar için güzel şans.
Perşembe saat 22:41'de Konuyu başlatan #3 XPlasma Asistan Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 116 Reaksiyon puanı 62 Puanları 28 Konum Ankara _Zaur_ dedi ki: Hiç sevemedim bu oyunu o yuzden Steam en gereksiz oyunlarını dağıtmaya devam etsin. Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe saat 22:38'de Ama illa sevenleri vardır onlar için güzel şans. Genişletmek için tıkla ... Ben zaten hesap değer kazanıyor diye alıyorum. Oynamasam bile duruyor kenarda.
_Zaur_ dedi ki: Hiç sevemedim bu oyunu o yuzden Steam en gereksiz oyunlarını dağıtmaya devam etsin. Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe saat 22:38'de Ama illa sevenleri vardır onlar için güzel şans. Genişletmek için tıkla ... Ben zaten hesap değer kazanıyor diye alıyorum. Oynamasam bile duruyor kenarda.