Discovery Elite mi yoksa Galaxy S4 mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben eliti çıktığı ilk gün alanlardanım. müthiş bir telefon. hatta s5 in reklamlarına bakıyorum da inanın eliti gördükten sonra s5 bile heyecanlandırmıyor beni.:)

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce M8 2500 TL edebilecek bir cihazmi ??

Emin olamadımki şimdi 😛 yani özellikleri güzel kamerasından emin değilim kamerası biraz geri kalmış sanki şuanda 13 mp kameralar varken 4K video kayıt özellikleri çıkmışken biraz az geldi bana açıkçası. Markayıda kat içine sanırım kasasıda one gibi aliminyum o yüzden edebilir yani

crazy0611

Finest Сasual Dating - Verified Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Tabiside discovery elite 16mp kamera full hd 5.5 inch ekran 2.2,5 ghz snapdragon 800 adreno 330 ve güç tasarrufu uygulamaları var aynı zamanda ön kamerası 8mp hangi telefonun ön kamerası 8mp şu devirde enfazla 5 var oda huawei ascend telefonlarında bence sensör konusu hariç her konuda d elite alır

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tabiside discovery elite 16mp kamera full hd 5.5 inch ekran 2.2,5 ghz snapdragon 800 adreno 330 ve güç tasarrufu uygulamaları var aynı zamanda ön kamerası 8mp hangi telefonun ön kamerası 8mp şu devirde enfazla 5 var oda huawei ascend telefonlarında bence sensör konusu hariç her konuda d elite alır

Hakli olabilirsiniz ama ben güvenemiyorum general mobile a . Piyasada yeniler , elite modelinde sorun cikmazsa guvenim artar.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
He benim görüşüme gelecek olursak. LG G2 almanı tavsiye ederim. Peki neden ?
-Daha fazla pixel yoğunluğuna sahip ekran(Ayrıca Elite'da ki simgelerin büyük olması telefonu basitleştirmiş)
-Daha hafif
-Daha ince
-Daha kaliteli ekran paneli(IPS)
-Daha güçlü işlemci
-Daha ele oturur şık bir tasarım artı yeterli ekran çözünürlüğü
-LTE yüksek hızlı bağlantı seçeneği
-Çok fazla özelleştirme olanakları(LG G2 kullananlar bilir.)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende LTE burada çalışır diyorum :) Türkiyede şuan LTE baseband kaç mhz olcak belli mi bilmiyorum bişi diyemicem henüz 4G altyapımız olmadığı için :)Ama 3G basebandı uyuyor S600 lü versiyon 3G çalışır.

Ben de aynı şeyi söylüyorum ama dinleyen beri gelsin. :D

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-Daha fazla pixel yoğunluğuna sahip ekran(Ayrıca Elite'da ki simgelerin büyük olması telefonu basitleştirmiş)
-Daha hafif
-Daha ince
-Daha güçlü işlemci

Elite ve G2 işlemcileri aynı :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Abi S4 ün yüzüne bile bakmayın.ikisinden biri ise discovery.S5 alcak kadarda budala olmayın derim.Samsung çokta albenisi olan özellikler taşımıyor.yada taşıyorda uygulamada göstermiyor bunu samsung kullanıcıları bilir.Nexus 5 almadan düşünün çünkü nexus yeni yeni yükselmeye başladı ve nexus 5 le biraz daha güç kattı fakat yeterli değil.Nexusun bir sonraki modelini bekleyin eğer nexus alcaksanız...çünkü büyük bir bomba olur.ama amiral gemi istiyorsanız ya z1,yada z2 alın ikisinin arasında fark yok.

Fark yok demek çokta doğru olmuyor ama illa en iyisini alıcaksınız diye birşey yok Z1 alsanda mutlu olursun.
Samsung konusunda katılıyorum hiç bulaşmayın gerçekten, özellikle piyasaya çıkıcak birsürü kaliteli telefon varken.

crazy0611

Finest Сasual Dating - Verified Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Hakli olabilirsiniz ama ben güvenemiyorum general mobile a . Piyasada yeniler , elite modelinde sorun cikmazsa guvenim artar.

bakın eğer arkadaş çevresinde takılıp gezip tozuyor arada popüler oyunlar oynuyor sosyal ağlarda fenomen falansanız ve sürekli bağlantıda kalıp paylaşımlarda bulunuyorsanız s4 ama ben oyunun dibine vururum pek sosyal hayatımda yoktur fotoğraf ve videoyla haşır nesirim diyorsanız ve cebimede az para kalsın koca ekranda film izlerim diyorsaniz d elite

lolalu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir telefonda pil değiştirilemiyorsa ve harici sd kart takılamıyorsa o telefon benm için sıkıntı demektir tabi herkesin görüşü farklı samsung her zaman tercihim mükemel bir telefon değil ama beklentileri az da olsa karşılıyor

aahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabikide s4 samsung en az 3-4 yıl desteğini verir general mobile için aynı şey söylenemez :biggrin:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İkidebir S4'ü kötülüyorlar ama LG G2'nin eksikliklerini hiç saymıyorlar bile. Batarya çıkarılamıyor ve bu çift batarya taşıyanlar için büyük bir sorun. Hafıza arttırma yok ama bence bilerek yapıyorlar. Mantıklı düşünün, hafıza kartı yoksa herkes 32 GB'liğe yönelir ve hem hafıza arttırmaya masraf etmezler hem de daha fazla para kazanırlar. 32 GB'lik 16 GB'likten pahalı zaten. Arkadaki tuşlar kullanımı iyice zorlaştırıyor. Zaten arkadaki tuşları kullanırken ''çıt çıt'' diye ses geliyor diye duydum. Sonra sanal tuşlar... Oyun oynarken sanal tuşlar oldukça dikkat çeker ve zevk alamazsınız. Güncelleme gelecekmiş ama bütün oyunlar için geçerli değilmiş. 5.2 inç yerine 5.0 yapıp fiziksel tuş koysalardı daha iyi olurdu bence. LG G2 4 çekirdek 2.2 ghz ama Samsung S4 4 çekirdek 1.6 + 4 çekirdek 1.2 ghz. Bence S4'ü o kadar kötülemeyin. Bataryası çıkarılıyor, hafıza arttırması var ve tuşları fiziksel. Gayet kullanışlı. Ama tasarımı dert etmezseniz LG G2 alın. Sanal tuşlar çok sinir bozucu. :/

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Haklısın , millet S5 i çıkmadan ve kullanmadan çöp diye nitelendirirken , gm elite i kullanmadan ilah gibi gösterebiliyorlar. Çok basit bir düşünce yapısı ama gm elite daha iyiyse , S5 niye 2299 TL ??
GM Elite AC versiyonu çıkmadan performans konusunda bişi diyemeyiz ama şuanki elite S5 ten iyi olamaz tabi eğer s5 exynosla gelmezse :) Samsungun touchwiz problemi var 1-1,5 yıl s3 kullandım habire touchwiz çöküyordu kasmalar oluyordu custom romsuz samsung kullanılmıyor bence yeni touchwiz ne olur bilemiyoruz belki bu sorunlar çözülmüştür ama bida samsung almam ben. Param olsa Z2 alırım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
-Daha hafif
-Daha ince
-Daha güçlü işlemci
İnsan gözü 250 ppi üstünü zaten göremiyor 600 ppi olmş ne yazar
Daha hafif ve ince olması ısınmasına yol açar snapdragon işlemciler ısınınca performansı düşer(tasarım olarak bi + tabi)
Elite de IPS ekrana sahip
İşlemciler aynı zaten ikiside S800
Ekran çözünürlükleri aynı ikiside Full HD
G2 de güzel telefon ama 16 gb lik hafıza benim için bir - ve artık androidde arayüz kasmalarından sıkıldım elitin arayüzü sade eğer büyük simgeler istemiyorsan bi nova launcher yüklersin olur biter benim için sorun yok ve gördüğüm kadarıyla elitin kamera g2 den iyi ama g2nin tasarımını seversin alırsın ikiside kullanıcıyı üzmez :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İkidebir S4'ü kötülüyorlar ama LG G2'nin eksikliklerini hiç saymıyorlar bile. Batarya çıkarılamıyor ve bu çift batarya taşıyanlar için büyük bir sorun. Hafıza arttırma yok ama bence bilerek yapıyorlar. Mantıklı düşünün, hafıza kartı yoksa herkes 32 GB'liğe yönelir ve hem hafıza arttırmaya masraf etmezler hem de daha fazla para kazanırlar. 32 GB'lik 16 GB'likten pahalı zaten. Arkadaki tuşlar kullanımı iyice zorlaştırıyor. Zaten arkadaki tuşları kullanırken ''çıt çıt'' diye ses geliyor diye duydum. Sonra sanal tuşlar... Oyun oynarken sanal tuşlar oldukça dikkat çeker ve zevk alamazsınız. Güncelleme gelecekmiş ama bütün oyunlar için geçerli değilmiş. 5.2 inç yerine 5.0 yapıp fiziksel tuş koysalardı daha iyi olurdu bence. LG G2 4 çekirdek 2.2 ghz ama Samsung S4 4 çekirdek 1.6 + 4 çekirdek 1.2 ghz. Bence S4'ü o kadar kötülemeyin. Bataryası çıkarılıyor, hafıza arttırması var ve tuşları fiziksel. Gayet kullanışlı. Ama tasarımı dert etmezseniz LG G2 alın. Sanal tuşlar çok sinir bozucu. :/
LG G2 nin bataryası zaten çok iyi normal kullanımda 2 gün gittiğini söyleyenler var :) evet g2 nin eksisi hafıza kartıdır eğer elite çıkmasaydı alacağım telefon buydu :) G2 nin arkadan açılması kimine kolay gelir kimine zor ama şöyle bir gerçek var ekrana 2 tıkla açılıyor samsungta böyle bişey yok :) S4 8 çekirdek ama exynos işte burada ortaya çıkıyor benchmarklara bakarsan G2 yi asla geçemeyeceğini görürsün (Snapdragon farkı :) )G2 yi kullanmadığın belli sanal tuşlar oyun oynarken problem yaratmıyor hey Allah'ım nelerle uğraşıyoz :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Daha hafif ve ince olması ısınmasına yol açar snapdragon işlemciler ısınınca performansı düşer(tasarım olarak bi + tabi)
G2 de güzel telefon ama 16 gb lik hafıza benim için bir - ve artık androidde arayüz kasmalarından sıkıldım elitin arayüzü sade eğer büyük simgeler istemiyorsan bi nova launcher yüklersin olur biter benim için sorun yok ve gördüğüm kadarıyla elitin kamera g2 den iyi ama g2nin tasarımını seversin alırsın ikiside kullanıcıyı üzmez :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G2 nin bataryası zaten çok iyi normal kullanımda 2 gün gittiğini söyleyenler var :) evet g2 nin eksisi hafıza kartıdır eğer elite çıkmasaydı alacağım telefon buydu :) G2 nin arkadan açılması kimine kolay gelir kimine zor ama şöyle bir gerçek var ekrana 2 tıkla açılıyor samsungta böyle bişey yok :) S4 8 çekirdek ama exynos işte burada ortaya çıkıyor benchmarklara bakarsan G2 yi asla geçemeyeceğini görürsün (Snapdragon farkı :) )G2 yi kullanmadığın belli sanal tuşlar oyun oynarken problem yaratmıyor hey Allah'ım nelerle uğraşıyoz :)

:) Bana diyene bak sen lg g2 ile general mobile eliteyi karşılaştırıyor asıl ben neyle uğraşıyorum :) git çin malı telefon al sen :) hem eliteye ıps diyenle uğraşıyorum of elite ltps gir araştır ya of :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
:) Bana diyene bak sen lg g2 ile general mobile eliteyi karşılaştırıyor asıl ben neyle uğraşıyorum :) git çin malı telefon al sen :) hem eliteye ıps diyenle uğraşıyorum of elite ltps gir araştır ya of :)
ltps diye çıkacaktı ama ips konuldu içine mesut çeviğin incelemelri bi izle :wink: G2 nerde üretiliyor bunuda bi araştır :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Objektif bir yaklaşım içinde değilsiniz. Aslında insan gözü şu kadar algılıyor fazlası neye yarar gibi bir düşünce içindeysen zaten taraflısın demektir. Adamların geliştirdiği teknolojiyi bir işe yaramıyor diye nitelendiremezsin. 1080p 60 fps video çeken telefonlar var artık. Ama insan gözü 24-25 fps algılıyor. Senin yaklaşımına göre bu da gereksiz o zaman. Sezarın hakkı sezara. Elite kullanıyor olabilirsin seviyor olabilirsin fan ı olabilirsin ama yorumlarda objektif olmalısın.Ayrıca Elite ekranı IPS panel kullanmıyor. G2'nin 16 gblık versiyonun eksi olduğunu söylemişsiniz. Fakat bu bir eksi değil ihtiyaca göre seçim olanağıdır. 16 gb'ı yeterli bulanların 32 almasına gerek yok. G2'nin 32 gb lık versiyonu da mevcut bildiğiniz gibi. 2500 mAh'de Elite için yetersiz bence.Toparlayacak olursam dediğiniz gibi iki telefonda kullanıcıyı üzmez ama benim için Elite asla bir LG G2 olmayacaktır.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Objektif bir yaklaşım içinde değilsiniz. Aslında insan gözü şu kadar algılıyor fazlası neye yarar gibi bir düşünce içindeysen zaten taraflısın demektir. Adamların geliştirdiği teknolojiyi bir işe yaramıyor diye nitelendiremezsin. 1080p 60 fps video çeken telefonlar var artık. Ama insan gözü 24-25 fps algılıyor. Senin yaklaşımına göre bu da gereksiz o zaman. Sezarın hakkı sezara. Elite kullanıyor olabilirsin seviyor olabilirsin fan ı olabilirsin ama yorumlarda objektif olmalısın.Ayrıca Elite ekranı IPS panel kullanmıyor. G2'nin 16 gblık versiyonun eksi olduğunu söylemişsiniz. Fakat bu bir eksi değil ihtiyaca göre seçim olanağıdır. 16 gb'ı yeterli bulanların 32 almasına gerek yok. G2'nin 32 gb lık versiyonu da mevcut bildiğiniz gibi. 2500 mAh'de Elite için yetersiz bence.Toparlayacak olursam dediğiniz gibi iki telefonda kullanıcıyı üzmez ama benim için Elite asla bir LG G2 olmayacaktır.
Lafı kulağınla anlamanı tavsiye ederim ekran ppi değeri karşılaştırılacak bi değer değildir diyorum Ekranın ips olduğunu mesut çeviğin incelemelerinde görebilirsin ve elitin rakibi 16gblik g2 dir onun için karşılaştırıyorum tabiki 16gb yeterliyse 16gb alırsın ama elite aynı fiyata 2 kat hafıza veriyor.Elite G2 olmayacaktır demek bence fanboyluktur ki şuanda elite çoğu sitelerde stok bitmiş durumda 1 hafta oldu çıkalı.2500 mah yetersiz olacağı da belli değil ve arayüzü g2 kadar dolu değil one m8 2600 mah pille şu değerleri bulmuşken elite de yeterli olcaktır bence
Bj7OOsHIYAAhEyG.jpg:small

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
ilk sayfalarda S5 alma ihtimalim var demişsin, S5'e o kadar para vereceğine Z2'yi bekle. Şu konuda tartışılan telefonlardan daha iyi. Elite ne o öyle ya Candy Crush şeker paketi gibi.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Lafı kulağınla anlamanı tavsiye ederim ekran ppi değeri karşılaştırılacak bi değer değildir diyorum Ekranın ips olduğunu mesut çeviğin incelemelerinde görebilirsin ve elitin rakibi 16gblik g2 dir onun için karşılaştırıyorum tabiki 16gb yeterliyse 16gb alırsın ama elite aynı fiyata 2 kat hafıza veriyor.Elite G2 olmayacaktır demek bence fanboyluktur ki şuanda elite çoğu sitelerde stok bitmiş durumda 1 hafta oldu çıkalı.2500 mah yetersiz olacağı da belli değil ve arayüzü g2 kadar dolu değil one m8 2600 mah pille şu değerleri bulmuşken elite de yeterli olcaktır bence

Sana ne dersem deyim elite'i savunmaktan vazgeçmeyeceksin. Bkz. Ben Fanboy değilim bir kaç bilgi ile karşılaştırma yapıyorum siz ise stoklar tükendi batarya yeterli arayüzü sade kasmıyor şu olmuyor bu olmuyor şöyle iyi böyle iyi. Elite ile size mutluluklar. Fanboy'un kim olduğunu anlamak için bkz.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabikide s4 samsung en az 3-4 yıl desteğini verir general mobile için aynı şey söylenemez :biggrin:

Ne ictin kardes sen ? S4 e enfazla 1 yil guncelleme daha verilir dahada almaz. S3 e de 5.0 gelir diye aciklama yapildi hala kitkat bekliyoruz.