• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Discovery 2 Hakkında Merak Edilenler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Merhaba arkadaslar bu yazimizda discovery 2 nin hakkinda genel olarak gelen sorularin cevaplarini verecegiz. Aşağıya ayrica soru da sorabilirsiniz.

ezebu9yp.jpg

-Telefon Micro Sd Destekliyor Mu?

Ürünün 2 versiyonu olacak. İlki cift sim destekleyip micro sd desteklemezken, sonradan çıkacak ikinci versiyon tek sim girisli ancak micro sd destekli olacak.

-Telefonlar Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Ürünün çift sim destekli versiyon YARIN (13 AĞUSTOS CARSAMBA) satışa çıkacak . Micro sd destekli tek simli versiyonu ise Eylül ayında satışa sunulacak. Guncelleme

-Ürünün Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Çift sim destekli model 888 tl den satisa sunulacak. Micro sd destekli modelin ise fiyatinin bu modelle ayni olması bekleniyor.

-Ürünün Yurtdışı Fiyati Ne Kadar?

Ürün Çin'de 160-180 dolar arası bir fiyatlandirmaya sahip.

-Ürünün Antutu skoru nasıl?

Tabi ki günlük kullanıma etkisi olmayan sentetik testler dikkate alınmamalı. Ancak merak edenler için 8 çekirdekli bu telefonun aldığı antutu benchmark skoru
upagu3ab.jpg

-Ürünün Kutu İçeriği Nasıl?

Ürünün kutusundan şarj aleti, usb adaptör, telefonun kendisi, kullanma kılavuzu, garanti belgesi çıkıyor. Ürünün kutusundan ekran koruyucu ya da herhangi bir kılıf çıkmıyor.

-Ürünün f/p orani nasil?

Ürün casper VIA v8 ile ayni islemciyi kullaniyor. 2 gb ram ve micro sd desteği olmasi, 5 mp ön kamera bulunmasi gercekten büyük artilari. İlerde olacak kampanyalarla 888 tlnin de altina alınabileceğini varsayarsak f/p sampiyonu diyebiliriz.

-Üründeki Hoparlör Stereo Mu?

Hayir 2 tane hoparlör bulunmasina rağmen Lg g2 deki gibi sadece 1 tanesi çalışmakta.

Baska merak ettikleriniz varsa gene bu konu başlığı altından sorabilirsiniz teşekkürler

Yazı guncellendi kutu icerigi, hoparlör, antutu skoru kısmı eklendi.

G2 daha yüksek skor alıyor. Hala bir G2 değil. Güncelleme desteğinin vasat olacağına eminim.

Cihazin ozellikleri guzel olmus fiyatida gayet uygun geldi bana ama keske kendilerine ozgu bir tasarim kullansalardi bu bildigin s5 cakmasi olmus:D

tasarım berbat bence hangi işlemciyi kullanıyor mtk ya çok sıcak bakmıyorum ama :)

Guncellemeler :
- Ürünün satışa çıkış tarihi eklendi. (kesin)
-Stereo Hoparlör sorusunun cevabı duzenlendi .

hocam gm için vasat bi servisi var diyorlar nekadar doğru?
zenfone 5 /6 almaya karar vermişken bunun radyosu olması + 5mp ön kamera olması aklımı karıştırıyor

G2 ile bu telefonun fiyat farkıda var ancak g2 resmi 16 gb 1399 tl bu telefon 899 tl arada uçurum var :)
Güncelleme konusunda haklısınız bir daha güncelleme almaz.

G2'nin fiyatı pahalı gelip, miniye yönelen arkadaşlar için bir alternatif olabilir Discovery II.

telefonda bildirim ışığı olacak mı? eski modellerinde programla işlev tuşlarına eklenebiliyordu fakat dahili bir bildirim ışığı olmaması büyük eksik bana göre

telefonda bildirim ışığı olacak mı? eski modellerinde programla işlev tuşlarına eklenebiliyordu fakat dahili bir bildirim ışığı olmaması büyük eksik bana göre
Hatirladigim kadariyla telefonun bildirim ışığı var gm bircok eksigi gidermis bu tel ile

ya şu tek simli çıktığı tarih belli olursa haber verirseniz seviniriz (bence suankinde fazla talep yok ama tek simli çıktımı patlama olacak ve tek simli zor bulunacak)

General mobile gene sözünde durmadi. Tek simli micro sd girisli discovery 2 'nin bu aya yetismesi beklenmiyor gecmis olsun bekleyenlere

sd kartlı olan ne zaman geleck bilgisi olan ? Bide mağlum güç tuşu üstte tek elle açmak kapamk zor çift tıklayrk açma ve kapama özelliği vr mı yapılablr mi bilgisi olan yardmcı olursa sevinrz şimdide herkze tşk

evt almadm almayıda düşünmüyorum gm modellerini sevmiyorum sadece bi arkdaşm almayı düşünüyor max 900 tl bütçesi vr bu arada bnm almayı düşündğm cihaz nokia lumia 830 bnm bütçe 1100 tl civarı bu bütçeye uygn cihazlr neler ve teli 4-6 yıl kullncm üni okuyom bi sefer alıp bitesiiye kdr kullancm siz ne önerirsnz bde gmd2 nedn tavsye etmiyorsnz? Şimdden tşk.

Discovery 2'nin micro sd girisli ve tek simli versiyonunun discovery 2+ ismi ile 15 Ekim'de satışa çıkacağı açıklandı arkadaslar.