ShadowFix
..........
- Reaksiyon puanı
- 77
Selamlar arkadaşlar, ileri ki zamanlarda, Allah nasip ederse, iyi bir telefon almayı düşünüyorum, yalnız dahili hafıza sorunu, sürekli kafamı kurcalıyor, şu an çıkmış bütün cihazlarda dahili hafıza sorunu çıkıyor, s4 s3 s3mini s2, diğer cihazları yazmadım çünkü bu telefonlar en çok bilinen cihazlardır. Dünyanın parasını veriyoruz ama gel gör ki dahili hafıza yerlerde sürünüyor, oyunları grafikleri ile boyutları arttığı için aksine de dahili hafıza yerlerde sürünüyor, inadına mı yapıyorlar yoksa para için mi bilemem. Tahminim para için, ben şu anda htc explorer kullanıyorum, 16 gb sd kart takılı ve 11 gb oyun yüklü
,,, Bu telefonu seçmemin nedeni ucuz ve dahili hafıza sorunu olmaması. Şimdi bana s3 32 gb alın dersiniz biliyorum ama 2000 tl vermek hiç içime sinmiyor, sanırsam bu gidişle dahili hafızayı ellerinden geldiği kadar düşürmeye çalışacaklar, baksanıza 16 gb s4 satıyorlar 8 gb kullanıcıya onunda 6 gb kalıyor :thumbdown: gülermisin ağlarmısın, 32gb alsan fiyatı uçuk.. dışarda ssd hardiskler bile 100 tl ve 150 tl civarına düştü ama telefonlarda işkence yaptırıyorlar. Ben aldığım telefonu en az 2 yıl kullanan biriyimdir, neyse sizlerden yorumları ve bilgilerinizi bekliyorum.
Fiyat aralığı 600=1000
Marka ve Model Tercihe bağlı...

Fiyat aralığı 600=1000
Marka ve Model Tercihe bağlı...