DaY_WalkeR
Profesör
- Katılım
- 4 Ağustos 2007
- Mesajlar
- 2,772
- Reaksiyon puanı
- 5
- Puanları
- 0
Bu işi ss çözer gibime geliyor. 

yaratığa vurcan streng modunda 5 vurusta ölüyorhacı son bolumde o byuk canavarı nasıl yok etcez sılahı da aldım ölmedı mubarek yaratık![]()
ya ben hava alanındaki bölümdeyim ama ordaki özel silahı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz acaba
Ben de özel silah kullanmadan geçtim o bölümü.O bölüm de canavarın olduğu yerde konteyner gibi bişey var.Oraya kadar kendini gizleyerek git.Ondan sonra da bütün cephaneni canavarın üstüne boşalt.Ama elinde roketatar da bulunsun.Bütün tüfekleri doldur ve savaşhacı son bolumde o byuk canavarı nasıl yok etcez sılahı da aldım ölmedı mubarek yaratık![]()
Oyundan kaynaklanan bir sorunda olabilir.Eğer haritada da dikkatli baktığın halde hiçbirşey bulamıyorsan biraz daha dolaş.Olmazsa ondan önceki autosave'den devam edersin mecburen.Yav son bölüm galiba bi havaalanında büyük yaratığı öldürüom konteynırı koru dio ama yapcak bisey yok her yere baktım bi yardımcı olurmusunuz
Ne demek her zamandün mesajlarımı yazarkenoyuna girdim ve önceki saveden basladım ve bitirdim soru ise canavarı öldürüp hemen save yaptığımdan dolayı kısa süreli bir donma oldu bu donmadan dolayı sorun olmus :S![]()
emeğigecen herkese tskler xxD
Warhead zaten Crysis'in farklı bakış açısından oynanışı.Devamı niteliğinde değil yani.Ayrıca Crysis'in sonunda zaten ada ve dışını yaratıklar sarmıştı.. Warhead'de nereye gitti o yaratıklar ? Kendi kendilerinemi öldüler ?
Ayrıca Crysis'in sonunda zaten ada ve dışını yaratıklar sarmıştı.. Warhead'de nereye gitti o yaratıklar ? Kendi kendilerinemi öldüler ?
Crysis....![]()
![]()
Bu lanet yerde tıkandım kaldım.. adam magaranın onunde oylece duruyo.. bıse yaptıgı yok uzun sure bekledım sora plastık patlayıcıyla patlattım adamı..ama hala oylece duruyo.. sanırım gemıde ben o herıfı mı almadım ne yaptım neden burayı gecemıyorum acep bır bılenınız var mı.. hay lanet gelsin emi yaa
![]()
Bölümü biraz hatırlatır mısın ? Kaç gündür bakamıyorum biligsayara biraz geç bir cevap oldu amaya arkadaşlar 4. bölümde şu uzaylıyı nasıl patlatıcam 6 tane roket atar attım orda bi kaç tane büyük silahha daha vardı onlarıda üstüne attım ne kadar silah varsa kullandım etki etmedinasıl bitirecem o bölümü ??
Oyundan kaynaklanan bir sorun var.Hatırladığım kadarıyla doğru yöndesin ama sorun olduğu oyunda aşikar.O yüzden daha önceki save'den tekrar başlamayı dene.O da olmazsa yeni yama gelince aynı yerden tekrar devam edebilirsin.arkadaşlar ben bi bölümde kaldım
bölüm ismi below the thunder
bu bölümde birazcık ilerledim isterseiz resimi atayım
bu arada siteye yeni üye oldum
![]()
Bütün adamları öldürdüm bana bi çıkış yolu sölermisiniz???
![]()
buraya girdiğimdede biilimeyen bir sebeple boş bir ekranla adamım düşüyor ve ölüyorum
ama doğru yolun burası olduğunu düşünüyorum
işte düşüş anı böle
![]()