Crysis Warhead Tam Çözüm Yardımı ve Save Dosyaları

İki oyunu da her açıdan kıyaslarsak hangisini daha beğendiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    117

dNeİl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hovercraft'a bindiğimiz bölümü söylüyorsun dimi ? Heryer buz falan böyle...

kardeş orda emerson sana sakın çatışmaya girme diyor farkındaysan olabildiğince hızlıca çatışmanın solunda küçük küçük kayacıklardan zıpla (tabi ki maximum güç moduyla) sonra yol göreceksin yoldan devam et zaten yeşil nokta (yani adamlarının bulunduğu yer ) karşına çıkar :) yola çıktıktan sonra olabildiğince hızlı ol çünkü orası deniz anası (benim deyimimle canavar) kaynıyor hızlı hızlı adamlarının yanına git ama dikkat et adamlarının yanına gelirken bu büyük deniz analarının biri çıkacağın tümseğe büyük bi buz atıyo o yüzden buz o tümseğe düşsün öyle geç arkadaşının yanına;)

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeş orda emerson sana sakın çatışmaya girme diyor farkındaysan olabildiğince hızlıca çatışmanın solunda küçük küçük kayacıklardan zıpla (tabi ki maximum güç moduyla) sonra yol göreceksin yoldan devam et zaten yeşil nokta (yani adamlarının bulunduğu yer ) karşına çıkar :) yola çıktıktan sonra olabildiğince hızlı ol çünkü orası deniz anası (benim deyimimle canavar) kaynıyor hızlı hızlı adamlarının yanına git ama dikkat et adamlarının yanına gelirken bu büyük deniz analarının biri çıkacağın tümseğe büyük bi buz atıyo o yüzden buz o tümseğe düşsün öyle geç arkadaşının yanına;)
Orada bildiğim kadarıyla meydandaki Koreli-Canvar çatışmasına girmeden merdivenlerdeki askerleri hallderek devam edeceğiz diye hatırlıyorum.

ramixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ii geceler arkadaşlar ben bir türlü oyuunu yükleyemedim dvd lerdeki partları aynı klasöre kopyaladım ondan sonra ne yapacam yardım edermisiniz monsterazor arkadaşım yardım edebilirmisin?

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
partların içindeki image dosyasını bir yere cıkart. Sonra Deamon Tools yardımı ile okutup oyunu kur

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
cevap verdik okumadın galiba dostum

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ya ben şu 8. bölümmü ne orda takıldım 8. bölüm değil galiba 2. açışımda oyun yükle dedim en alttakini seçtim 8. yi sahilde önüme önce ikitane araç geliyor onları öldürtükten sonra destek geliyo onlarıda öldürtükten sonra tank geeliyo onu patlataadım :S

ramixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar warheadı yükledim sonunda bu hatayla karşılaştım yardım edebilirmisiniz?
crysis EP1
A required security module cannot be activated.
this program cannot be executed(7000)

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar warheadı yükledim sonunda bu hatayla karşılaştım yardım edebilirmisiniz?
crysis EP1
A required security module cannot be activated.
this program cannot be executed(7000)

Arkadaşım sen DVD'lerin içinde çıkan bütün part dosyalarını düzgünce bir biçimde bir klasöre koy.Ardından rar dosyalarının içeriğini Winrar aracılığıyla çıkart.Deamon Tools'da çıkarttığın image dosyasını okut ve yükle.
Anladığım kadarıyla oyunun orijinal değil.Eğer açılmıyorsa gerekli dizine c...k yüklemen gerekir.
Teşekkürler !

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya ben şu 8. bölümmü ne orda takıldım 8. bölüm değil galiba 2. açışımda oyun yükle dedim en alttakini seçtim 8. yi sahilde önüme önce ikitane araç geliyor onları öldürtükten sonra destek geliyo onlarıda öldürtükten sonra tank geeliyo onu patlataadım :S

Arkadaşım deniz kıyısında barın olduğu bölümü bahsediyorsan o 1.bölümdür.Bahsettiğin 8.dosya da autosave'e falan aittir.
O bölümde gelen tankı patlatmak için barın o taraflarda bulunan roketatarla birkaç kez vurman lazım hepsi bu kadar.
Teşekkürler !!!

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşım deniz kıyısında barın olduğu bölümü bahsediyorsan o 1.bölümdür.Bahsettiğin 8.dosya da autosave'e falan aittir.
O bölümde gelen tankı patlatmak için barın o taraflarda bulunan roketatarla birkaç kez vurman lazım hepsi bu kadar.
Teşekkürler !!!

hımmm demek ben oyunun başındayım :razz: bi deneyim :whistling:

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ülen 3 gündür birinci bölümü geçemedim arkadaş :),tank mank ne varsa patlatıyorum
adamlarında hepsini temizledim hala haritada bir yeşil nokta gösteriyor.

Diğer arkadaşların sorunlarına da baktım aynı sorunu başkaları da yaşamış heralde
Bir daha deneyim olmazsa save dosyasından devam ederiz artık,napalım :)

Edit: Evet geçtim,direk roketi alıp tankı patlatınca olmuyor,biraz oyalanıp sahildeki adamları temizledikten sonra tankı uçurmak gerekiyormuş :)

Vahim Edit: İkinci bölüme geçtim tam o sırada annem yanıma gelip oturdu,o arada da bizim eleman başladı korelilere kaymaya :), zor toparladım durumu :D

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ülen 3 gündür birinci bölümü geçemedim arkadaş :),tank mank ne varsa patlatıyorum
adamlarında hepsini temizledim hala haritada bir yeşil nokta gösteriyor.

Diğer arkadaşların sorunlarına da baktım aynı sorunu başkaları da yaşamış heralde
Bir daha deneyim olmazsa save dosyasından devam ederiz artık,napalım :)

Edit: Evet geçtim,direk roketi alıp tankı patlatınca olmuyor,biraz oyalanıp sahildeki adamları temizledikten sonra tankı uçurmak gerekiyormuş :)

Vahim Edit: İkinci bölüme geçtim tam o sırada annem yanıma gelip oturdu,o arada da bizim eleman başladı korelilere kaymaya :), zor toparladım durumu :D
İyi bari toparlamışsın durumu.Bende de geçen oyunu esc'e basıp duraklatmıştım.Tuvalete gidip gelene kadar öldüğümü farkettim. (Kuzen sağolsun)
Ama neyse ki bu oyunlarda istediğimiz yerde save yapabilme var.
Gta,Mafia falan oynarken kriz geçirir insan :D

bugy06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aga sımdı ben patlatmamız gerek bı kapı var su hıvercraftlardan epey bı sonra ordan dev bı makına cıkıo o kapıyı nasıl patlatcam acaba

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aga sımdı ben patlatmamız gerek bı kapı var su hıvercraftlardan epey bı sonra ordan dev bı makına cıkıo o kapıyı nasıl patlatcam acaba
Maden ocağının girişinden bahsediyorsun dimi?
Hatta girişin bulunduğu dağın tepesinden canavar geliyor...

bugy06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eet aga ordan bı turlu gecemedım herseyı denedım

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eet aga ordan bı turlu gecemedım herseyı denedım
Kardeş o kapıya gelmeden baya bi cephane toplayacağın yer var.Ordan en güçlü silahları al.Elinde roketatar ve Gauss Tüfeği de bulunsun.Sen zaten o canavarla uğraşırken takım arkadaşların yardıma geliyor.Onların da yardımıyla sürekli zarar vermeye çalışacaksın.Ama kendine iyi bir yer seç.Özellikle maden girişine doğru bakarken sağ tarafta kalan ağaçların arkasına sığınırak siper al.
Bir de o uçan biraz büyük mekanizmları da gauss tüfeği ile vur.Geçersin zaten.
Ama olmazsa da zaten son kısım bölümün.Olmadı save dosyası da indirebilirsin.Konu başlangıcında var.
Ama geçersin sen zaten :)

çakma üye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konteynırları siper alsadan olur..
büyük canavarın kulllandığı silahı engelliyo onlar ;)

aaa_krk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
crysis warhead mağara da sıkıştım kaldım yardım edermisiniz

Captain.Price

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam, ben 3. bölüm olması lazım " Adapt or **** " ( yıldızlı yerdeki kelimeyi unuttum :D ) gemiden güclü moduna gecip zıplayarak cıktım adamları öldürdm arayaba bindim ucan yaratıklar geldi her neyse onun sonunda dev bi canavar geliyor (benim adamlarım da var) ilk önce ucanları öldürdüm baktım ucanları öldürdükce yenilerini cıkartıyor büyük olan o bölümdeki DEV CANAVARI nasıl öldürcem? He birde canavarın arkasında yol kapısı gibi bi kapı var onu nası accam :D Simdiden Tskler

Captain.Price

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.loadtr.com/293201-adapt.htm

ss burda
Hoşgördük
k-293201-adapt.jpg

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Etraftaki kutuların yanlarında silahlar var. Genellikle roketatar ve gauss kullan 5 dk içinde geberir. :D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Farketmez. İstersen ayağına ateş et.. Ayrıca o bölgede 2 tane roket atar var hatırladığım kadarıyla.. ve 3 er tane roket var içinde.. Hepsini fırlatıp 1-2 tanede gauss ile ateş etsen ölür zaten..