- Reaksiyon puanı
- 2,186
Sen Madagaskar'ın gücünü görmedin sanırım.plague inc oynayanlar bilir greenland yani kuzey kutbuna gidiyoruz xd
Sen Madagaskar'ın gücünü görmedin sanırım.plague inc oynayanlar bilir greenland yani kuzey kutbuna gidiyoruz xd
Hadi len ordan virüs akrabalarım var gayette bizim Kars, Ardahan vs. yaşıyorlar.soğukta virüs yaşayamaz
Bizde tık yok hala. Sağlık bakanlığı hazır durumda burda. Akciğer hastanesinde 8 oda hazır tutulmuş karantinalı şahıslara göre.Türkiye'de yaşanan geçmiş bir hadise daha varmış. Haberi:
Konya’da 'coronavirus' şüphesi! Karantinaya alınan kadın turiste vertigo tanısı kondu. 25.01.2020 - 22:48 DHA (CNNTÜRK)
@_Zaur_
Azerbaycan'da hayat nasıl gidiyor? Koronavirüs ile ilgili şüpheli durumlar yaşanıyor mu, yaşamınızı etkileyen olaylar oluyor mu?
Bu kadar ciddi bir konuda bu kadar dengesiz konuşmak ancak boş insanların işidir.Bizde tık yok hala. Sağlık bakanlığı hazır durumda burda. Akciğer hastanesinde 8 oda hazır tutulmuş karantinalı şahıslara göre.
Olsada biraz aksiyon olsun diyorumNe kadar standart yaşam olucak ya? İşe git, İşten gel bıktım artık. Şöyle heyecanlı olaylar olsunda bizde bir aksiyon görelim
![]()
Kendimi Alminyum Folyoya büküp şehirde gezerimhehuehuehuehe
Anladığım kadarıyla Azerbaycan'da herhangi bir şüpheli duruma rastlanmamış (aman olmasın). Belki çok monoton bir yaşam orada olabilir ama böylesi bir salgının yaşadığın topraklarda olması, insanı huzursuz/rahatsız eder. Bu işin şakası yok ne yazık ki sevgili @_Zaur_Bizde tık yok hala. Sağlık bakanlığı hazır durumda burda. Akciğer hastanesinde 8 oda hazır tutulmuş karantinalı şahıslara göre.
Olsada biraz aksiyon olsun diyorumNe kadar standart yaşam olucak ya? İşe git, İşten gel bıktım artık. Şöyle heyecanlı olaylar olsunda bizde bir aksiyon görelim
Kendimi Alminyum Folyoya büküp şehirde gezerimhehuehuehuehe
Küçükdüşürücü sözler kullanmak istemiyorum ama sana bir sorum var.Bu kadar ciddi bir konuda bu kadar dengesiz konuşmak ancak boş insanların işidir.
Bu söylediğini baya düşündüm Aklıma bin türlü senaryo geliyor ya. Sonuçta adamlar Kaç yıllar Yarasa Fare filan yiyordular.Bunun da altında kesin Amerika var nedense hep öyle düşünüyorum adamlar yenilmeyi sindiremiyor ekonomide tek raipleriydi çin.