Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Elinde kanıtın yoksa bir daha aktrol deme bana.Ha diyorsan delillerinle de.Ha iftira atacaksan söyle bilelim.Devam etmek istiyorsan mahkemeye verecem.
İşinize gelmedimmi aktrol.Dolamışsınız dilinize öyle gidiyor.
ConfickerBelasi honline

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İşte bunu söylüyoruz biz de sizin değer yargılarınızla bizimki çok farklı ve sizin zihniyetinizin bize verebileceği hiç bir şey yok.

Ben chp li felan değilim, zamanında 2 kere ak partiye oy verdim şuan gerçek yüzlerini gördüm chp ye kurban olsunlar daha ne deyim savunduğun partiye dönde bi bak diyanet bile satın alındı hırsızlık haram diyemiyor.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Eğer müzakeremiz Hakkı bulmak için ise konuşalım yoksa inat üzerine olacaksa daha hiç bir kelam etmem

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Cemaatin menfaati için gerekirse Türkiye'yi yakarız demişti baş papaz.

iyi sallıyorsun

Demek cemaatin menfaatleri için bu din düşmanlarıyla bile işbirliği yaparsınız. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Tayyip ve ekibi, tamamını olmasa da, iyi ki başta polisler olmak üzere hainleri temizlemiş. Arkası gelir umarım

O polisler neden temizlendi yolsuzluklar sümen altı edilsin diye evet kişi sevdiği ile baraberdir inşallah.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Duyduğuma göre Cemaat bu sefer CHP'yi destekliyormuş, [MENTION=55943]honline[/MENTION] tasdikler misin?
Abiler ablalar bu konuda gökten gelen ilham ile bir fetva üzerine hemfikir mi?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Duyduğuma göre Cemaat bu sefer CHP'yi destekliyormuş, @honline tasdikler misin?
Abiler ablalar bu konuda gökten gelen ilham ile bir fetva üzerine hemfikir mi?

Çok yanlış düşünüyor çok yanlış duyumlar alıyorsun ve çok ayıp insanların dini duygularını alaya alıyorsun, Yoksa sizin dostunuz işid ve pkk mi?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Dini duyguları alaya alan ben miyim? Yoksa Türkçe Olimpiyatlarına ve kamyonetin kasasına Peygamber efendimizi yakıştırabilenler mi?

monofotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyyy Chp zihniyeti sorduğum sorulara neden cevap veremiyorsunda ağzınıza dolanan bir lafla geçiştiriyorsunuz meseleyi bellemişler ak troll ak troll evet ak trollüz biz devletimize milletimize sahip çıktığımız için ak trolüz de siz nesiniz ? 80 yıl ne yaptın darbeden başka ezanı türkçe okutmakdan başka dinle uğraşmakdan başka ne yaptın. RTE dini kullanıyor alet ediyor diye neden rahatsız oldunuz bu kadarmı batıyor islam dini size eyy deyusslar ! ADam sana kuranı kerimi izah ediyor senin bakış açın onu nasıl anlıyor eyy zihniyeti sadece sex ve alkol olan zihniyet açıkla bana ne yaptın 80 yıl izmire put yapmaktan başka başörtülüleri kovalamakla herkeze kep taktırmakdan başka ne yaptın ? ülkede ekmek yoktu su yoktu her tarafı bok götürüyordu ne yaptın ? hastaneler rezil ilaç yok okulda kitap yok tebeşir yok ne yaptın eyyy zihniyet ! yazıklar olsun hala şu partiyi savunun insanlığa.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Eyyy Chp zihniyeti sorduğum sorulara neden cevap veremiyorsunda ağzınıza dolanan bir lafla geçiştiriyorsunuz meseleyi bellemişler ak troll ak troll evet ak trollüz biz devletimize milletimize sahip çıktığımız için ak trolüz de siz nesiniz ? 80 yıl ne yaptın darbeden başka ezanı türkçe okutmakdan başka dinle uğraşmakdan başka ne yaptın. RTE dini kullanıyor alet ediyor diye neden rahatsız oldunuz bu kadarmı batıyor islam dini size eyy deyusslar ! ADam sana kuranı kerimi izah ediyor senin bakış açın onu nasıl anlıyor eyy zihniyeti sadece sex ve alkol olan zihniyet açıkla bana ne yaptın 80 yıl izmire put yapmaktan başka başörtülüleri kovalamakla herkeze kep taktırmakdan başka ne yaptın ? ülkede ekmek yoktu su yoktu her tarafı bok götürüyordu ne yaptın ? hastaneler rezil ilaç yok okulda kitap yok tebeşir yok ne yaptın eyyy zihniyet ! yazıklar olsun hala şu partiyi savunun insanlığa.
Gerçekleri kabullenememe gibi bir hastalıkları var.Çok iyi hatırlıyorum sınıfa tebeşir götürdüğüm günleri.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
86436df06e8040ee4d9f55d35d656db2.jpg

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gerçekleri kabullenememe gibi bir hastalıkları var.Çok iyi hatırlıyorum sınıfa tebeşir götürdüğüm günleri.

akıllı tahta geldi bilim adamı akıyor memlekette :D tabletten sonrada mars'a koloni kurduk...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
vay arkadaş chp zihtinetini bu kadar biliçsizce eleştiren fan boylara yazık çok yazık.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Boşluğu doldurun...

"Rahatsız olma, yapamadıklarınızı biz yapıyoruz. Sıkıntının temeli bu, ....P sizin yapamadığınızı yaptığı için rahatsız oluyorsunuz."

Reaksiyon puanı
16,128
[MENTION=10066]Ali TEMEL[/MENTION]
yobazkafa git arabistana orda yaşa...

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Din + Osmanlı = Türk milletini rahatça kontrol et.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Dinsizler, ateistler İnananlardan kendileri için beklediği saygıyı neden kendileri inananlara göstermiyor?
Buna da cevvap verin...

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Twitter'da yeteri kadar troll vardı buraya da sıçramış ak troller SDN modları da bize uyarı gönderiyor onlar yüzünden. ŞİDDETLE KINIYORUM!
SDN'nin kurucusu Hakkı Alkan da mevcut iktidara karşı yani bilin istedim :) Ayrıca siz hangi akla hizmetsiniz, siz hayırdır ya?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Neyi kınıyorsun?
Ben şiddete karşıyım. Bir de barış getireceksiniz. Şiddetle mi gelecek barış?
Nefretle mi gelecek barış?
Saygısızlıkla mı gelecek barış?
Seni babama söylerim ha diyerek mi gelecek barış? Komik olmayın, gerçekten.
Traji komiksiniz....

Reaksiyon puanı
16,128
hala dinsizlerden söz ediyorlar Laik dindar olunabilir ayrıca dinsiz yaşam olmaz...
aktrolller çoğalıyor aylık 1k-3k paranın eseri.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Dinsizler, ateistler İnananlardan kendileri için beklediği saygıyı neden kendileri inananlara göstermiyor?
Buna da cevvap verin...

Peki sen niye kendi dininden olmayan başka dine mensup insanlara KAFİR diyorsun? İnsan insandır, din insanlığın en büyük belasıdır diyen Ateistlere neden ölmeden kefen biçiyorsun?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Madem para veriyorlar, sen neden yapmadın, yapmıyorsun? Ne kaybedersin?
İkiz kardeşin de trollük yapar parayı kırışırsınız...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki sen niye kendi dininden olmayan başka dine mensup insanlara KAFİR diyorsun? İnsan insandır, din insanlığın en büyük belasıdır diyen Ateistlere neden ölmeden kefen biçiyorsun?
Delil göster nerede demişim?

Arama bulamazsın, iftira atıp kaçtın tabi...

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24

Kişisel konuşmuyorum bu kafa yapısını savunan herkes için konuşuyorum hepiniz aynısınız çünkü.

Arama bulamazsın, iftira atıp kaçtın tabi...

LoL :lol: Öyle bir kaçmışım ki akılın durur :lol:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Adamın birisi Hakkı beyin iktidara karşı olduğunu söylüyor ama bizene? X yöneticisi de hdp'yi destekliyor diye hdp'nin pkk'lı bir parti olmadığını düşünüp onun düşüncesine göre mi hareket edelim?

Mantığa bak arkadaş [emoji2] [emoji2] [emoji2]

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Biz dinsiz değil müslümanız, o yüzden laik değiliz. Bir insan hem müslüman hem de laik olamaz. Dinsizdir, laiktir eyvallah lafımız da olmaz. Zaten bu kavga haç ile hilalin kavgası diye boşuna demiyoruz. Avrupa'nın bize 3 beden büyük adeti, kanunu, kuralları boşuna dayatılmadı bu millete. Yüzbinler boşuna asılıp şehirler bombalanmadı. Milletin evlatları boşuna sürgün edilmedi.

Hayatında kitap okumamış insanlar da, evde babasından duyduklarıyla gelip burada vatanseverlik dersi veriyor ya, dünyadan haberi yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...