Merhaba, mevcut olarak kullandığım Casper H36 dizüstü bilgisayarımın iki adet GPU'su bulunmakta. (ATI/Intel) Ama 2-3 yıl önce Windows 7'den Windows 10'a geçtiğimde bilgisayarımın üstünde bulunan iki adet tuşun çalışmadığı, iki ledinde yanmadığını gördüm. Driverlar vs. Windows 7 için geçerliydi Windows 10 desteklemiyor yani. :d İki saat önce çok fazla kasmaya dayanamadım format attım. Ve Wi-Fi ışığının yandığını gördüm. Ama GPU Switch ve WiFi tuşu çalışmıyor. GPU ledinide tuş çalışmadığı için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Dxdiag'dan baktım hangi ekran kartı çalışıyor diye Intel çalışıyor. Benim AMD'ye ihtiyacım var. (Eski olduğu için çok ısınıyor ama performans olarak diğer GPU'dan daha iyi.) Şimdi asıl soruma geçelim;
Nasıl diğer GPU'yu kullanacağım ve ya geçiş yapacağım? AMD Driver sitesine baktım. Benimki HD 5000 Series ama hangi model bilmiyorum. Onu nasıl öğrenebilirim söylerseniz sevinirim. (Otomatik sürücü bulucuyu kontrol ettim ama GPU aktif olarak çalışmadığı için (herhalde) hata veriyor)
Nasıl diğer GPU'yu kullanacağım ve ya geçiş yapacağım? AMD Driver sitesine baktım. Benimki HD 5000 Series ama hangi model bilmiyorum. Onu nasıl öğrenebilirim söylerseniz sevinirim. (Otomatik sürücü bulucuyu kontrol ettim ama GPU aktif olarak çalışmadığı için (herhalde) hata veriyor)