Burdan Sony Xperia SP alayım mı?

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum ve bütçeme en uygun ve iyi telefonun SP olduğuna karar verdim.Telefon hakkındaki düşüncelerinizi söylerseniz yine iyi olur :) Ama asıl konu bu telefon vatan da %30 indirimle 1.100 gibi birşeye geliyor ama bizdeuygun.com'da telefon 949 TL.Burdan almamı önerir misiniz ? Yada daha önceden alanlar düşüncelerini yazarsa iyi olur.

3lade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ben almadım ama Vatan dan almanı tavsiye ederim hem guvenli hem sorunsuz kafan rahat olur 100 lira için ordan almaya değmez

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bencede Vatan'dan alman daha mantıklı. Online alışverişlerde sıkıntı çıkabiliyor. 100 lira için değmez.

mucahidturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler bizdeuygun.com dan bende s4 almıştım bi sıkıntı yaşamadım İstoçta mağazaları var ben oraya gittim konrol ettim cihazı sonra satın aldım.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende galaxy s3'ümü ordan aldım kapıda ödeme ile gayet memmunum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gayet memnunum telefondan . Eksi yanları birazcık kalın olması . Ve gece çekimi çok da başarılı değil . Çok da berbat değil. Ama sen buna takılma piyasada gece kaliteli çekim yapan telefon sayılı. O yüzden pek sorun değil .

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kalınlığı çok sıkıntı yaratmaz.Telefon genel anlamda hoşuma gitti donanım ve tasarım olarak, sadece kamerası daha iyi olabilirdi.
Vatan'dan almak daha garanti gibi gözüküyor ama nette araştırdım site(bizdeuygun.com) güvenli ve sağlam gibi.O yüzden kararsız kaldım sonuçta 150 TL farkediyor. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu telefonu yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum hen üz bir kötü yanına rastlamadım bende bu telefondan almayı düşünüyorum