Çok illet bir cihazdı normal data paketleri ile bağlantı yapamaz bb özel bb paketi almalıydın falan, son zamanlar da bu konuda esnediler ama iş işten geçmiş olduArkadaşlar, geçmişte şu anın Apple'ı gibi olan BlackBerry'e ne oldu? Bir ara akıllı telefonları vardı ancak Android bir takım cihazlar çıkarmasına rağmen ilgi görmedi.
BlackBerry şu an ne durumda arkadaşlar, batışta mı?
Bilenler var mı?
Zamanında Apple'dan daha pahalı cihazları vardı.bu kadar kaliteli bir markanın piyasadan birden silinmesine bende anlam verememiştim. gerçi hala bi kaç telefonunu görüyorum tam olarak kaldırıldımı bilmiyorum ama yazık oldu
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir...Vayy be bütün efsaneler bir bir gidiyor![]()
Başlığı görünce bize konuyu özetledin sandım o yüzden girdimArkadaşlar, geçmişte şu anın Apple'ı gibi olan BlackBerry'e ne oldu? Bir ara akıllı telefonları vardı ancak Android bir takım cihazlar çıkarmasına rağmen ilgi görmedi.
BlackBerry şu an ne durumda arkadaşlar, batışta mı?
Bilenler var mı?
Kanka üç beş tane Türkçe kelime ekle de ceza yeme.He's dead, Apple killed him in time, man.
26-) Yazım ve paylaşım dili Türkçedir, forum içerisinde Türkçe yazmanız tavsiye edilir. Sadece Cafe SDN [English] bölümünde İngilizce kullanılabilir diğer bölümlerde Türkçe haricinde bir dil kullanmak yasaktır.