Biz Neyiz?

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ecevit öldü hepimiz solcu olduk....................!

Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!
Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk.......!

Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk!

Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk .....!
Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............ !!!:laugh::laugh:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bunu biliyordum gerçekten de doğru ama birçok kişi Bülent Ersoy'u takmaz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ecevit öldü hepimiz solcu olduk....................!

Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!
Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk.......!

Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk!

Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............ !!!:laugh::laugh:

sen olduysan senin problemin. ben bu dediklerinden hiçbiri olmadım kendi adıma...

ayrıca şunu belirtmekde fazlasıyla yarar görüyorum; senin espiri anlayışın nedir bilemem, ama bu yazı hiçde komik değil, dirisine saygı duymadığınız insanların ölüsüne saygı duyun...

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sen olduysan senin problemin. ben bu dediklerinden hiçbiri olmadım kendi adıma...

ayrıca şunu belirtmekde fazlasıyla yarar görüyorum; senin espiri anlayışın nedir bilemem, ama bu yazı hiçde komik değil, dirisine saygı duymadığınız insanların ölüsüne saygı duyun...

bukadarda ciddi bakmamak lazım güzel espri olmuş :)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
espiri güzel zaten kimse yüzünden kimse bişey olamaz ne iyi ne kötü

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92

Kişisel tartışmalara girmeyi sevmem ama bu yazıdan böylesine bir sunuç çıkarman karşısında doğrusu şaşırdım. Burda kimseye bir saygısızlık yok.Sadece biraz gülümsemek için yazılmış bir yazı. zaten dikkat edersen "komik yazı" bölümüne açılmış.

kolay gelsin..

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yanlış tanımlama...

İnsanlar değil sistemler laik olur. Laik sistem dileyen vatandaşın dilediği dine inanmasını sağlayan ve bunu yaparken baskın olan ya da olmayan diğer inanışlardan baskı görmeyeceğini garantileyen bir sistemdir.

kişilerin laik olması mümkün değildir. Bir kişi, Müslüman olur, Hristiyan olur, ateist olur ama laik olamaz.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Yanlış tanımlama...

İnsanlar değil sistemler laik olur. Laik sistem dileyen vatandaşın dilediği dine inanmasını sağlayan ve bunu yaparken baskın olan ya da olmayan diğer inanışlardan baskı görmeyeceğini garantileyen bir sistemdir.

kişilerin laik olması mümkün değildir. Bir kişi, Müslüman olur, Hristiyan olur, ateist olur ama laik olamaz.

bunu herkese anlatmak lazım."ben laik değilim, insanlar değil devletler laik olur" diyen kişiler hala yuhlanıyor bu memlekette.
(bakınız: http://www.youtube.com/watch?v=z3d2d8fAcPg )

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bunu herkese anlatmak lazım."ben laik değilim, insanlar değil devletler laik olur" diyen kişiler hala yuhlanıyor bu memlekette.
(bakınız: YouTube - laik değilim )

Biz Kendi Aramızda Sen Laiksin Ben Değilim,Sen Türksün Ben Değilim Yok Sen Şusun Ben Buyum Diye Kavgalara Devam Edelim Zaten Dünden Hazır Diğer Ülkeler Toprağımıza Konmaya Böylece Onlara Zorluk Çıkartmayız Biraz Akıllı Olalım Osmanlı Neden 600 Sene Yaşadı Çünkü Dinlere İnsanlara Görüşlere Saygılıydı Hoşgörülüydü Bırakın Yeter Artık Şu Kavgaları

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Koyun Gibiyiz Çoğumuz Kim nereye Güderse Oraya Gidiyoruz

Laf Ortada isteyen alsın üstüne

Bu Vatanda Her Dinden Her Mezhepten Her Coğrafyadan İnsana Yer Var . Bir Tek Bölücülere Yer Yok.!

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
arkadaşlar bu topic üzerinde ciddi tartışmalar yapılsın diye değil, biraz gülümsiyesiniz diye açıldı. Eğer "laiklık" ve benzeri kavramlar üzerinde tartışılıçacaksa ilgili bölüme açın bir başlık tartışalım..

Ben bu mesajı gördüğümde gülümsedim, ve istedimki sizlerde biraz gülümseyin:D

işte bu yüzden sadece gülümseyin;)