Windows Server 7
6801.winmain_win7m3
- Reaksiyon puanı
- 563
Merhaba, ben Technopat Sosyal'de 2018'den beri üyeydim, 5 gün önce bir üye yüzünden hesabımı sildirdim. Orada ben ücretsiz, demo, orijinal ve korsan oyunu blog olarak karşılaştırmıştım. İsim vermek istemem ancak birbirimize ifade bırakıyorduk. Ben ifade cezası yedim ve o yemedi. O bütün Technopat Sosyal'de olan bütün hevesimi yıkmıştı. Biliyorum @painkiller, @candela, @akil Gündoğan, @İbrahim Zdemir'i özleyeceğim. Ancak orada da VPN, başka bilgisayar ile girmeyle falan anlayacaklarını söyledi. Yani ben oraya tekrar ben şöyle bir hesap açarsam benim olduğumu anlarlar: "Adsız 1'in abisi, Ben Adsız 1 değilim, AnonimXXXXX, Adsız 2."
Biliyorum buraya kayıt olurken çok kötü bir kullanıcı adı seçtim. Ancak değiştirebilmem için 100 mesaja kadar beklemek zorundayım ve burada çok aktif değilim. Beni burada bulacaklarını biliyorum. Hem de 7 aydır orada hiç uyarı almıyordum. Orada ben sadece toplam 6 kere uyarı yedim. Ne yapmalıyım şimdi?
Biliyorum buraya kayıt olurken çok kötü bir kullanıcı adı seçtim. Ancak değiştirebilmem için 100 mesaja kadar beklemek zorundayım ve burada çok aktif değilim. Beni burada bulacaklarını biliyorum. Hem de 7 aydır orada hiç uyarı almıyordum. Orada ben sadece toplam 6 kere uyarı yedim. Ne yapmalıyım şimdi?