Bir Kızı Unutmanın En İyi Yolu Sizce Nedir?

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkesin sevdiği ve takıntı yaptığı bir kız olmuştur illaki hayatında. Bu durumda yeri gelir tribe girersiniz,kibirlenir agresif olursunuz ailenize karşı arkadaşlarınıza karşı saygısız biri haline gelirsiniz mutlu olmanız zordur bu durumda. Peki bu durumdan kurtulmanın en basit yolu nedir nasıldır? Önerilerinizi yazarsanız herkes birbirinin düşüncesini öğrenmiş olur, bence en iyi yol başka birini bulmak. Mesela ayrıldınız veya kız ayrıldı, en iyi yol en kısa sürede başkasını bulup ona bağlanmaktır bence. Bu bulduğunuz kişiyi kullandığınız anlamına gelebilir ama en etkili yol bu fikrimce. Veya platonik seviyorsunuz bu durumdada emin olun belli ettikten sonra yüz vermeyin cool tavırlar takının elde edersiniz o kızı. Bir kıza yüz vermedikçe kazanan siz olursunuz kızlar yüz aldıkça fazlasını ararlar derler ki bu çocuk bana bağlandı nasıl olsa elimde ben başka yol çizeyim kendime fikrine girerler çoğu böyledir yaşadım biliyorum yani. Neyse arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Unutmak için çabalamamaktır. Çünkü çabaladıkça aklına gelir, başkasını bulmak kadar da saçma sapan bir yol yoktur.

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unutmak için çabalamamaktır. Çünkü çabaladıkça aklına gelir, başkasını bulmak kadar da saçma sapan bir yol yoktur.

Çabala çabalama aklına her türlü gelir kardeşim o yüzden başkasını bulmak bana saçma gelmiyor ama tabi sizin düşünceniz..

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Unutmak, hayat tecrübesi kazandırmaz. Aptallaştırır.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok bağlandığınız bir şeyi (insanı) unutamazsınız, atıyorum en ağır psikilojik tedaviyi görseniz bile kar etmez.

Bence hayatı olduğu gibi yani hissetdiğimiz gibi yaşamak en iyisi, hayatınıza giren yeni kişilerle eskileri unutamazsınız, sadece yeni insanlar için yeni depolama alanı kazanırsınız

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unutmak, hayat tecrübesi kazandırmaz. Aptallaştırır.

Unutmaktan kastım farklı yönde şöyle ki, onun için üzülmeyi bırakmak agresifleşmiş olan beynimizi normale çevirmek, sürekli düşünmeyi bırakmak ona olan zaafımızı yenmek bunları kastediyorum

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
en güzel yolu başka kızlara bakmaktır, tarafımdan test edildi onaylandı :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Ben deniyorum ama beceremiyorum. Kizi seviyorum ama unutmaliyim. Fakat basaramadim :) ayni sinifta oldukca zor gibi.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hayatı akışına bırak gün geliyor unutuyorsun derken başka biri giriyor ve onda da akışına bırak diyorsun taa ki kızla(larla)konuşacak duruma gelene kadar...

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unutmalıyım dıyorum ama illaki karşıma çıkıyor yüzünü görüyorum ve en önemlisi bi zamanlar aylarca benim olan kız bakıyorum ki başka erkeklerle sohbet ediyor en çok kafa kurcalayıp içini acıtan zoruna giden şey de bu

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
unutmalıyım dıyorum ama illaki karşıma çıkıyor yüzünü görüyorum ve en önemlisi bi zamanlar aylarca benim olan kız bakıyorum ki başka erkeklerle sohbet ediyor en çok kafa kurcalayıp içini acıtan zoruna giden şey de bu

Uzun bir süre boyunca kızı görmeyince unutuyorsun. Ama onu unutunca baika bir kız giriyor... :(

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Baska erkeklerle olma meselesini cok iyi anliyorum. Ayni durumu istemsiz sekilde bende yasiyorum. Gormemen lazim. Arkadas ortamina takil ( saglam olanina) derslere kafa ver unutursun biraz.

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir süre boyunca kızı görmeyince unutuyorsun. Ama onu unutunca baika bir kız giriyor... :(

görüyorum mecburiyetten aynı okuldayız. veya arkadaşlarım gelip diyor şu cocukla gördük falan bu kötü birşey

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Baska erkeklerle olma meselesini cok iyi anliyorum. Ayni durumu istemsiz sekilde bende yasiyorum. Gormemen lazim. Arkadas ortamina takil ( saglam olanina) derslere kafa ver unutursun biraz.

aynen öyle takılıyoruz arkadaş ortamına fakat akıldan çıkmıyor ki. örneğin sabah 8den beri stajdayım çalışıyorum ama işe kafamı veremıyorum akıldan çıkmıyor bunun bi yolu olması lazım ama yanlış anlamayın aşk acısı değil bu tamamen bağlılık

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
görüyorum mecburiyetten aynı okuldayız. veya arkadaşlarım gelip diyor şu cocukla gördük falan bu kötü birşey

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aynen öyle takılıyoruz arkadaş ortamına fakat akıldan çıkmıyor ki. örneğin sabah 8den beri stajdayım çalışıyorum ama işe kafamı veremıyorum akıldan çıkmıyor bunun bi yolu olması lazım ama yanlış anlamayın aşk acısı değil bu tamamen bağlılık

Kıza gönül vereli kaç ay/gün/yıl oluyor?

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıza gönül vereli kaç ay/gün/yıl oluyor?

18 kasımda 1 yıl olacaktı fakat dün gece ayrıldık. yanlış anlamayın aşk acısı çekmiyorum kıza da dedim seninle bir geleceğimiz olamaz gelecek hayalleri kurma diye. bunu o da biliyodu. ayrılmak istiyodum zaten ben. istemiyorum onu ama bağlılık var

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
18 kasımda 1 yıl olacaktı fakat dün gece ayrıldık. yanlış anlamayın aşk acısı çekmiyorum kıza da dedim seninle bir geleceğimiz olamaz gelecek hayalleri kurma diye. bunu o da biliyodu. ayrılmak istiyodum zaten ben. istemiyorum onu ama bağlılık var

İlk zamanda zor oluyor ama zaman aktıkça yeni kişiler tanıdıkça kızdan soğuyorsun. Yeni kız arkadaşlar edin. Unutacaksın...

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Zaman bize, zorluklarla, acılarla, sorunlarla yaşayabilmeyi ve başa çıkabilmeyi öğretiyor. Hiç kimse kimseye sahip değil. İnsanları birer İnsan gibi görmeye başladığımızda, onların bir kendi hayatları olduğunu ve de istediklieri gibi yaşamaya da hakları olduğunu da anlamaya başlıyoruz. Her şeyi zaman içinde ve zamanı geldiğinede öğreniyoruz. Hyat öğrenmekle geçiyor. Hayata olan ilgimizi yitirdiğimizde, yolculuk kapıdadır. O zamana kadar, acı da çekeceğiz, hüzün d yaşayacağız, mutlu da olacağız, neşeli de olacağız. Herkes her duyguyu mutlaka tadar.

Bir sevdiğinden yeni ayrılanlar, unutmak yada intikam almak uğruna başka biri ile beraber olmaya çaba gösterirler. Yaralı olduğumuz zaman, zayıf olduğumuz zamadır ve hatalara açığız. Bir şeyler (iş/hobby) ile meşgul olmaya bak ve yanlız kalmamaya bak.

Meşguliyet, an için uunutturur. Zaman için de de kendi duygularına hakim olmayı öğrenirsin.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
unutmak için bir başkasını bulmak gerek

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Eski sevgilini tuvalette ıkına ıkına kaka yaparken düşün :)

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaman bize, zorluklarla, acılarla, sorunlarla yaşayabilmeyi ve başa çıkabilmeyi öğretiyor. Hiç kimse kimseye sahip değil. İnsanları birer İnsan gibi görmeye başladığımızda, onların bir kendi hayatları olduğunu ve de istediklieri gibi yaşamaya da hakları olduğunu da anlamaya başlıyoruz. Her şeyi zaman içinde ve zamanı geldiğinede öğreniyoruz. Hyat öğrenmekle geçiyor. Hayata olan ilgimizi yitirdiğimizde, yolculuk kapıdadır. O zamana kadar, acı da çekeceğiz, hüzün d yaşayacağız, mutlu da olacağız, neşeli de olacağız. Herkes her duyguyu mutlaka tadar.

Bir sevdiğinden yeni ayrılanlar, unutmak yada intikam almak uğruna başka biri ile beraber olmaya çaba gösterirler. Yaralı olduğumuz zaman, zayıf olduğumuz zamadır ve hatalara açığız. Bir şeyler (iş/hobby) ile meşgul olmaya bak ve yanlız kalmamaya bak.

Meşguliyet, an için uunutturur. Zaman için de de kendi duygularına hakim olmayı öğrenirsin.

İnsanlar yaşları ilerledikçe zaman aktıkça duvara çarpa çarpa akıllanırlar. bir şeyden ders almak için önce bir duvara toslamak lazım, başka türlü olmuyor. Zaman zaman zaman..

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
evet çare farklılık yenilik ve en önemlisi zaman..

Aynen sana saydıkların+ SDN Forum lazım. Bak foruma bir ısın forumdayken aklında ki hersey siliniyor. Burada ki insanların samimiyeti fazlasıyla yetiyor... :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bir kıza nasıl belli ederim ondan hoşlandığımı. Ben sürekli ona bakıyorum benim tarafa bakınca 2-3 devam ediyorum sonra yönümü çeviriyorum. Başka ne yapmalıyım??

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Biraz filozofik olacak ama unutma zorunlulugu yok. biz insaniz bilgisayar gibi formata ihtiyacimiz yok, hayat aci tatli gecesi gündüzü siyahi beyazi ki olmazsa olmazi grileri ile hayattir.
insan güzel zamanlarini ve bunlari beraber yasadigi birini neden unutsun ki.

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Başka bir kıza bağlanmadan gönül eylendirmek bir çözümdür, bence oldukça mantıksızdır.
Gir bir öğrenci evine unut herşeyi :D aman efkara bağlama :)

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Unuıtmak okadar kolay birşey değil ama kafandaki boşlugu doldurmak için sana ilgi gösteren birisiyle birlikte olabilirsin.
Ayrıldığın kişi sana ciddi manada bi yanlış yapmadıysa engel tanıma derim.
Zaman çok çabuk geçiyor kardeşim seviyorsan risk alacaksın, illada unutacam diyorsan geçmişi önemseme pozitif ol.