Denesem mi acaba dedim içimden
Unuıtmak okadar kolay birşey değil ama kafandaki boşlugu doldurmak için sana ilgi gösteren birisiyle birlikte olabilirsin.
Ayrıldığın kişi sana ciddi manada bi yanlış yapmadıysa engel tanıma derim.
Zaman çok çabuk geçiyor kardeşim seviyorsan risk alacaksın, illada unutacam diyorsan geçmişi önemseme pozitif ol.
başka birisidir ama hemen başkalarıyla olmayın tabiki ayrıldığınız kişinin canını yakmak istemiyorsanız.
seviyeli bir şekilde ayrıldıysanız bu karşı tarafa çok koyar.
Zaman (Gazete olanından değil), zamanla unutursun ama her zaman kalbinin bir köşesinde izi kalacaktır.
Kıza söylediklerine bakılırsa mantıklı dusunebilen bir insansın.unutursun zamanla kasma. Ha illada farklı bir yöntem ariyorsan önce hastanelerin kanser tedavi bölümlerini sonra cildiyeleri sonra huzurevlerini en son da mezarliklari gez.faydası dokunabilir.
Unutmanın en kolay yolu unutmamaktır bence. Saçma bi laf gibi gözükse de 1 sene yaşanan mükemmel anılar vardır insan bunları niye unutmak istesin ki. Hiç şöyle düşündün mü ? Kızı unutma zaten her gün görüyorsun, onunla her gün konuşma ihtimalin var mesaj atma olsun yüz yüze olsun ama sen zaten bunu istemiyorsun ki o yüzden unutma kardeş. Sen şuan ona olan alışkanlığının kurbanısın, ama eğer onunla her an konuşabileceğine ve bunu istemediğine alışırsan kıza olan alışkanlığını kaybeder hayatına devam edersin rahatça.
tam benim durumumdasın kardes sen. aynı seyı bır cok kez yasadım. kızı istemiyordum sevmiyordum ama baglılık olmıstu neden biliyormusun. cunku mesajlasıyorduk arasıyorduk gorusuyorduk o yuzden baglanmıstım ayrılınca sureklı canım sıkılıyordu yapacak bir sey gelmıyordu aklıma falan fılan en etkılı yolu yenı kız arkadas ya da erkek arkadaslarınla bolca aktivite. 15 gun falan yap boyle arkadaslarınla maca gıt kafelere gıt gez dolas playstationa git falan mumkun oldugu kadar evde tek kalma 15 gun sonra unatacaksın ve benım yazdıgıma hak vereceksın
hemen başkasını bulacan![]()