Bir Kızı Unutmanın En İyi Yolu Sizce Nedir?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
başka birisidir ama hemen başkalarıyla olmayın tabiki ayrıldığınız kişinin canını yakmak istemiyorsanız.

seviyeli bir şekilde ayrıldıysanız bu karşı tarafa çok koyar.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Barış Manço - Unutamadım
Dinle kesin

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
montla-s%C4%B1%C3%A7_51601.jpg

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Zaman (Gazete olanından değil), zamanla unutursun ama her zaman kalbinin bir köşesinde izi kalacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çivi çiviyi söker hesabı etkili bir yöntemdir. Şunu da unutmamak gerek; Her şey olması gerektiği için, olması gerektiği gibi, olması gerektiği zaman olmaktadır, kabullen.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eski verilerin üzerine yenilerini eklersen bişi olmaz recovery bile pek işe yaramaz :DEğer eski arkadaşın iyi biri ve güzel anıların varsa bence unutmana gerek yok ama tersi bir durum söz konusu ise yeni iyi güzel birini buluncaya kadar eskisi içinde kurt olur.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Biz kızı unutmakmı.. Bu çok zor dostum.. Anca onu görmemen gerekiyor.

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıza söylediklerine bakılırsa mantıklı dusunebilen bir insansın.unutursun zamanla kasma. Ha illada farklı bir yöntem ariyorsan önce hastanelerin kanser tedavi bölümlerini sonra cildiyeleri sonra huzurevlerini en son da mezarliklari gez.faydası dokunabilir.

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Unutmanın en kolay yolu unutmamaktır bence. Saçma bi laf gibi gözükse de 1 sene yaşanan mükemmel anılar vardır insan bunları niye unutmak istesin ki. Hiç şöyle düşündün mü ? Kızı unutma zaten her gün görüyorsun, onunla her gün konuşma ihtimalin var mesaj atma olsun yüz yüze olsun ama sen zaten bunu istemiyorsun ki o yüzden unutma kardeş. Sen şuan ona olan alışkanlığının kurbanısın, ama eğer onunla her an konuşabileceğine ve bunu istemediğine alışırsan kıza olan alışkanlığını kaybeder hayatına devam edersin rahatça.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
En kötüsü de ne biliyor musunuz? Yeni girdiğin arkadaş ortamında tanıştığın kızdan hoşlanıp, sonra da yakın bir arkadaşının da aslında ona yanık olduğunu öğrenmek çok koyuyor insana.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam benim durumumdasın kardes sen. aynı seyı bır cok kez yasadım. kızı istemiyordum sevmiyordum ama baglılık olmıstu neden biliyormusun. cunku mesajlasıyorduk arasıyorduk gorusuyorduk o yuzden baglanmıstım ayrılınca sureklı canım sıkılıyordu yapacak bir sey gelmıyordu aklıma falan fılan en etkılı yolu yenı kız arkadas ya da erkek arkadaslarınla bolca aktivite. 15 gun falan yap boyle arkadaslarınla maca gıt kafelere gıt gez dolas playstationa git falan mumkun oldugu kadar evde tek kalma 15 gun sonra unatacaksın ve benım yazdıgıma hak vereceksın

cavalry123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unuıtmak okadar kolay birşey değil ama kafandaki boşlugu doldurmak için sana ilgi gösteren birisiyle birlikte olabilirsin.
Ayrıldığın kişi sana ciddi manada bi yanlış yapmadıysa engel tanıma derim.
Zaman çok çabuk geçiyor kardeşim seviyorsan risk alacaksın, illada unutacam diyorsan geçmişi önemseme pozitif ol.

yanlış yaptı işte kardeşim. 1 yıl yalanlar üzerine kuruluydu ama ikimizde vazgeçemiyoduk hem yalan söylüyoduk sonra yakalıyoduk hemde bırakamıyoduk en sonunda bitti

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başka birisidir ama hemen başkalarıyla olmayın tabiki ayrıldığınız kişinin canını yakmak istemiyorsanız.

seviyeli bir şekilde ayrıldıysanız bu karşı tarafa çok koyar.

o benimkini yakmak için elinden geleni yapıyor ama neden böyle bi amacı olduğunun farkına varamadım halbuki kin beslediğimiz falanda yok kıskandırma çabası sanırım

Zaman (Gazete olanından değil), zamanla unutursun ama her zaman kalbinin bir köşesinde izi kalacaktır.

kalsın onda şikayetim yok, tek istediğim yaptığı şeyler gururuma dokunmasın canımı yakmasın

Kıza söylediklerine bakılırsa mantıklı dusunebilen bir insansın.unutursun zamanla kasma. Ha illada farklı bir yöntem ariyorsan önce hastanelerin kanser tedavi bölümlerini sonra cildiyeleri sonra huzurevlerini en son da mezarliklari gez.faydası dokunabilir.

evet haklısın..

Unutmanın en kolay yolu unutmamaktır bence. Saçma bi laf gibi gözükse de 1 sene yaşanan mükemmel anılar vardır insan bunları niye unutmak istesin ki. Hiç şöyle düşündün mü ? Kızı unutma zaten her gün görüyorsun, onunla her gün konuşma ihtimalin var mesaj atma olsun yüz yüze olsun ama sen zaten bunu istemiyorsun ki o yüzden unutma kardeş. Sen şuan ona olan alışkanlığının kurbanısın, ama eğer onunla her an konuşabileceğine ve bunu istemediğine alışırsan kıza olan alışkanlığını kaybeder hayatına devam edersin rahatça.

yok hayır unutmaktan kastım tamamen farklı bir yönde. şuan yaptıkları gözüme çok batıyor ve sabahtan akşama aklımdan çıkmıyor içim içimi yiyiyor sanki, bu duygunun bitmesi lazım

tam benim durumumdasın kardes sen. aynı seyı bır cok kez yasadım. kızı istemiyordum sevmiyordum ama baglılık olmıstu neden biliyormusun. cunku mesajlasıyorduk arasıyorduk gorusuyorduk o yuzden baglanmıstım ayrılınca sureklı canım sıkılıyordu yapacak bir sey gelmıyordu aklıma falan fılan en etkılı yolu yenı kız arkadas ya da erkek arkadaslarınla bolca aktivite. 15 gun falan yap boyle arkadaslarınla maca gıt kafelere gıt gez dolas playstationa git falan mumkun oldugu kadar evde tek kalma 15 gun sonra unatacaksın ve benım yazdıgıma hak vereceksın

biz mesajlasmıyoruz arasmıyoruz gerekte yok istemiyorum da zaten artık fakat yaptıkları başka erkek olduğunu bilmek beni çok rahatsız ediyo ve düşündükçe sanki içim gidiyo böyle içime acı gibi bişey gelip gidiyo sürekli. aynen öyle yapıyorum umuyorum ki en yakın zamanda bu duygular bitecek yeni kapılara yelken açacağız

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İşsizlik kızlardan daha önemli. üniversitedeyken onu düşünürdüm. Ama işsizken insanın gözü kız görmez. Bunlar daha mühim şeyler mesala.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir kızı unutmanın en iyi yolu belli bir yaşa kadar (evlenme çağına bu da kişiden kişiye yaşadığı çevre ve hayata göre değişir) herhangi bir kızla merhaba merhabadan öteye gitmemektir

gulerce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşeyin ilacı zaman, bazen oda işe yaramıyor ama neyse ....

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sıkıntı şu ki başka bir kız bulursan o sırada onu unutursun ama o birlikte olduğun kızla eğer ayrılırsan şuan ki kızı gerçekten seviyorsan yine aklına o gelir. Yani unutmanın bir çaresi yok bırak zaman aksın belli mi olur belki birlikte olursunuz ileride.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
hemen başkasını bulacan :D

Ne kadar yanlış görsemde en doğru çözüm bu. Neden kendini üzüp yıpratasın ki bir kız için. Mesela kendime söz verdim ben tutarmıyım bilmiyorum ama hayatı kazanana kadar bir kıza aşık olmayı düşünmüyorum