biz Türk e aşigiz ,siz ingilize.olimpiyatlari organize etmeyi,avrupa sampiyonasi organizasyonunu kaybetmemizi sevincle karsilayan bir zümresiniz siz,cok normal sevinmen
mesela benim oldugum ilcede(izmirin chp li belediyeli ilcesi) sinemada kocaman afisi var,ailemle izlemeye gittim ve bana dedigi film gelmedi,yok salon yetersiz falan vb.ama halit ergencin sacma filmi kac haftadir oynuyor ve salon var onaflim gerçekten kötü olmuş çekim ekibinin paraları verilmemiş ve gişede çakılmış...
Reis filmi gişede çakıldı
Ekli dosyayı görüntüle 19113
Kıyaslama muazzamYalnız hocam, kaçırdığınız bir nokta var ki, bu seçilmeye layık görmediğimiz bıyığı yeni terlemiş, anasının kucağından yeni inmiş çocuğun eline pusula verip seçim yaptırıyorlar. Ehliyet verip araba sürdürüyorlar. Eğer durum böyleyse, vekillik yaşını 18'e indirmek yerine tüm bunların yaşını 25'e çıkaralım. Haksız mıyım?
Saçma sapan mesajların için bir daha beni alıntılama. Seni göz ardı ettim.Kıyaslama muazzamAraba sürmek, oy vermek vs. milletin kaderini değiştirebilecek bir konumda olmak.
Önce 18 yaşında milletvekili mi olur diyenlere "olacağını kim söyledi", sonra söyleyen belli olunca da "talihsiz bir açıklama olmuş". Talihsiz açıklamayı boşverin de, daha birkaç mesaj önce olamayacağını iddia ederken, bunu kullanarak insanları provakatör ilan ederken nasıl oluyor da 180 derece dönüyorsunuz onu açıklayın.
İnsanları ahmaklıkla suçlamadan önce şu iki yüzlü tavrınızı bir bırakın.
Ne kadar çok milletvekili o kadar fikir demekse o zaman 1000 yapalım milletvekilini, niye yapmıyoruz ? Cevap ya maaş olacak, ya ihtiyaçsızlık.
Ee mesele maaşsa adamlar da maaş diyor, ihtiyaçsa kim nasıl bir araştırma yapıp halka sunmuş 50 kişi artması gerektiğini.
Körlük bazılarının içine işlemiş, 2010 referandumunun sonuçlarını açıklayınca verecek cevap bulamazlar sürekli maddelerden dem vururlar.
Evet çıksın da insanlar neye evet demişler, göreceğiz.
Gerçi görsek n'olur, kandırıldık demeye ve anında 180 derece dönmeye alışıklar ne de olsa, kandırıldık Allah affetsin derler, olur biter.
Şu videoyu şuraya koyalım, bulunsun, ibret alabilecek kadar kör olmayanlar ibret alsın.
İbret alamayanlar da bunun maddelerle ne alakası var, Erbakan şimdi olsaydı evet derdi, bunlar provakatör gibi saçma sapan cümleler kurmaya devam etsin. Biz sistemin niye değiştiğini de, akpnin ne yapmaya çalıştığını da görebiliyoruz. Darısı göremeyenlerin başına.
Bu foruma ve bu konulara daha fazla vakit harcamayacağım, boşa kürek çekiyoruz, herkes kararını bir daha değiştirmemek üzere vermiş.
16 Nisan'dan sonra görüşmek üzere![]()
Tv yi aç Tr nin halini gör. Evlilik programları polisyelik programlar gece gündüz bu insanlar nasıl sağlıklı oy kullansın ki? Ben daha görmedim açıklayıcı bi metin evet demek için dahada göremicem sanırım.
evet demek icin:daha güclu Türkiye,teror orgutsuz bir Turkiye,bürokrasisiz bir Türkiye,darbesiz bir Türkiye,enflasyonsuz bir Türkiye,fakir fukarasiz bir Türkiye,torpilsiz bir türkiye,rüsvetsiz bir Türkiye,koaliasyonsuz bir Türkiye....kisaca super güc bir Türkiye.daha en az 100 sebep daha var,hayircilar icinde Atatürkün istismar edilmedigi ve hakettigi güzel yere konulan bir TürkiyeTv yi aç Tr nin halini gör. Evlilik programları polisyelik programlar gece gündüz bu insanlar nasıl sağlıklı oy kullansın ki? Ben daha görmedim açıklayıcı bi metin evet demek için dahada göremicem sanırım.
meğer rağmetli iyi adammış...
kötü reklamı yapılan iyi adam...
Son yıllarını, hassaten de İsmet İnönü ile olan ilişkilerini okuyunca ve bir de vefatından sonra Türk parasından resminin kaldırılıp İnönü resimlerinin basıldığı gerçeğini hatırlayınca bunu çok daha iyi anlayabiliyor insan.
Bu mesaja cevaben uydurulacak komik yazıları merakla bekliyorum.Ah Konfi, siz CHP'liler şu "rahmet"in bile cıcığını çıkardınız, cacık yaptınız yav!
Da, asıl ne demek isterim bilir misin?
Bu ülkede kalplerin muhabbet pusulası medyanın elinde ne yazık ki...
İstediğini çirkin, kötü, istediğini de cicili bicili gösterebiliyor, bunu insanlara yutturuyor. Bazen bir haini kahraman, bazen de bir kahramanı hain gibi gösterebiliyor, insanları buna inandırabiliyor, ikna edebiliyor.
Bizim rahmetli hoca da hayatta iken neler çekti şu sizin elinizden eksik etmediğiniz malum medyadan, gazete ve tv.lerden.
Cüzzamlı muamelesi çekildi rahmetliye.
Takkesiyle, namazıyla dalga geçildi, ne yobazlığı, ne örümcek kafalılığı kaldı... Da, hiç kimseye onun vatanseverliği, milliyetperverliği, dünyanın en iyi makine mühendisliği üzerine ihtisasını, bilimadamlığını, Alman Leopar tanklarının icadındaki lokomotif rolünü falan hiç konuşturmadı, anlatmadı, anlattırmadılar. Onu askere boğdurdular adeta. MGK toplantılarından çıkarken ki o yüzünü ter basmış, sıkıntıdan pili tükenmiş halini gördüğümde oturup ağlayasım gelirdi. Sadece Erbakan hoca mı, daha nice böyle dürüst, namuslu vatanperver insanlara yaşatıldı bu cehennem, ama onlar değil, bu ülke kaybetti hep. CHP zihniyetinin bu tavrı yüzünden. İşin enteresan tarafı ne biliyor musun, aynı muameleye M. Kemal Atatürk'ün dahi maruz kaldığı gerçeğidir. Son yıllarını, hassaten de İsmet İnönü ile olan ilişkilerini okuyunca ve bir de vefatından sonra Türk parasından resminin kaldırılıp İnönü resimlerinin basıldığı gerçeğini hatırlayınca bunu çok daha iyi anlayabiliyor insan.
sonra bunlara inaniyolar,kendilerini kaptiriyorlar,secimde farkli cikinca yok calmislar secim sandigini yok hacklemisler,yok cinler degistirmis [emoji5]![]()
Her seçim aynı teraneNeremizle güleceğimizi şaşırdık
![]()
Bir soru sormak istiyorum;
Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ı seviyor musunuz?
Bir soru sormak istiyorum;
Onu diyecektim bende[emoji1] [emoji1]Cok seviyorum...Gitmesin diye HAYIR atcam....
![]()
Bende çok seviyorum. Onun için HAYIR!Sevebilirsin de sevmeyebilirsin de fakat saygı duymak zorundayız çünkü T.C Başbakanı kendisi.Halkına hizmet için çalışıyor
Bende çok seviyorum. Onun için HAYIR!
seviyorsan evet de,reis den sonraki baskanimiz Allah ruhsat verirse kendisi[emoji6]Bir soru sormak istiyorum;