Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Oy kullananlar için geçerli bu yalnız.Bende çok seviyorum. Onun için HAYIR!
Biz, vatanımızı milletimizi daha çok sevdiğimiz için EVET diyeceğiz.
Oy kullananlar için geçerli bu yalnız.Bende çok seviyorum. Onun için HAYIR!
Tamamdır[emoji1]Bakıyoruım ki hayal dünyan garipliklerle dolu çocuk.Tuhaf bir yapın var bu sana ne getirir bilmem ama ne olursa olsun yazmadan önce düşünmeyi bil yeter
element uydurarak kendinizi kandiriyor ve dolduruyorsunuz,ben sizin zihniyetinizi delikanli ve mert olmadiginiz icin de sevmiyorum biliyormusun
Ben susturdum zaten dimi?element uydurarak kendinizi kandiriyor ve dolduruyorsunuz,ben sizin zihniyetinizi delikanli ve mert olmadiginiz icin de sevmiyorum biliyormusun
Yalan değil ben ve evdekiler şahidim[emoji1]Maçı izlerken bütün tezahüratları duydum, hiç de öyle bir susturma, ses kısma gibi bir olay dikkatimi çekmedi.
Arada küfürler ediliyorsa ses kısma olayı yapılır.
Bence bu tip alıntıları yaparken doğruluğunu iyice araştırmakta fayda var. Birisi işkembeden sallıyor, sizler de o gazla bunu yayıyorsunuz, yalanı ortaya çıktıktan sonra da sessizliğe gömülüyorsunuz.
Yapmayın böyle.![]()
Adalar gitmedi bu 1Adalar, Musul ve Kerkük elden gideli çok oldu.
Adalar gitmedi bu 1
2. Si musul ve kerkük sizin gibi cumhuriyet düşmanları yüzünden gitti
3. Sü biraz tarih okuyalım.
Şeyh sait isyanını ben mi çıkardım? Atatürk mü? İsmet Paşa mı?
Bunlardaki beyni kuşa taksan, kuş intihar eder
--- Gönderi Güncellendi ---
Bak sen delikanlıya. Musul ve Kerkük'ü hangi "kahraman" satmış, aç bir oku istersen
Şeyh sait isyanını ben mi çıkardım? Atatürk mü? İsmet Paşa mı?
Yoksa cumhuriyet düşmanı yobaz vasıfsız cahiller mi?
Bende yeni öğrendim, TC adalar listesinde adı var.Keçi Adası bizimmiydi? Wiki'de Yunanistan'ın adaları olarak geçiyor.
Musul Lozan'da anlaşılamamış İngiltere ile sonradan masaya oturulmuştur Musul için. Şeyh Sait isyanı ile çakışsa da bu isyan olmasa dahi biz alamayacaktık. Bizim olmamasında pek etken değil. İngilterenin petrolleri bırakmayacağı kesin. O zaman Türkiye'nin İngiltereyle savaşacak gücü kuvveti yok. O yüzden bırakılmıştır İngiltere'ye. Musul ve Kerkük'te halk oylamasına gidilseydi garanti bize kalacaktı ama İngiltere bunu bildiği için buna mani oldu İngiltere'ye kafa tutamayacağımızdan göz yumduk bir nevi. Cumhuriyet düşmanları yüzünden gitti gibi laflar hoş değil.
Neymiş birde senden dinleyelim?Musul ve Kerkük ihanetiyle bunun ne alakası var abisi ?
bak kardes hatasiyla sevabiyla dogrusuyla yanlisiyla hepsi bizim Atamiz,hepsini sahipleniruz ve kimseye laf ettirmeyiz,birilerine koz vermemek lazim,tarih tarihcilerin isidir,vatanseverlik her Türkun önceligidirŞeyh sait ayaklanması veya isyan, mevcut sabetaycıların ülkede mevcut alimleri hocaları kendileri istediği gibi hareket etmeyince önce alimleri idam etti akabinde tüm ülkede sıkıyönetim adıyla avrupai adetleri dayatmaya başlayınca olay hasıl oldu.
Musulu kerkükü ingilize fransıza devreden atatürk ve onun el eteğinden kopmayan onun gibi ingiliz tohumları sabetayist ermenilerdir.
Kahramanı vatan haini, vatan hainini kahraman ilan edenlerde yine kendileridir.
Tarih dersi vermeye kalkanlar önce dönüp suriye cephesinde atatürkün ingilizlere ajanlık eden agop u neden idam edilmekten kurtardığını akabinde başarıya giden cephenin atatürkün gelişiyle nasıl birden bire mağlubiyete dönüştüğünü açıklasın gerisi çözülür.
Evet. Osmanlı harika he he he anladık tm hadiŞeyh sait ayaklanması veya isyan, mevcut sabetaycıların ülkede mevcut alimleri hocaları kendileri istediği gibi hareket etmeyince önce alimleri idam etti akabinde tüm ülkede sıkıyönetim adıyla avrupai adetleri dayatmaya başlayınca olay hasıl oldu.
Musulu kerkükü ingilize fransıza devreden atatürk ve onun el eteğinden kopmayan onun gibi ingiliz tohumları sabetayist ermenilerdir.
Kahramanı vatan haini, vatan hainini kahraman ilan edenlerde yine kendileridir.
Tarih dersi vermeye kalkanlar önce dönüp suriye cephesinde atatürkün ingilizlere ajanlık eden agop u neden idam edilmekten kurtardığını akabinde başarıya giden cephenin atatürkün gelişiyle nasıl birden bire mağlubiyete dönüştüğünü açıklasın gerisi çözülür.
Kişiler gelip geçicidir devletin bekası olmadıkça milletin iradesi olmadıkça kişilerin kim olduğu bizim nezdimizce mühim değildir.
Milletin iradesine darbe vurulmadıkça, milletimiz bağrından milyonlarca Recepler, Binali ler doğurur.
bu cumhuriyet bizim,koylunun,garibanin,copcunun,cobanin,size asla birakmayacagiz,burjuvanin,zenginin,kalburustunun ve azinligin degil,bunu anlayin artik siz azinliksiniz biz asılız,cahilde olsak cok sukur mayamiz saglam,karnimiz ac olsada kafamiz bozuk olsada kanimiz bozuk degil,siz kaybedeceksiniz ve biz anadolu cocuklari ülkemizi ileriye tasiyacagiz,ama maalesef kamburumuz olarak sizide sirtimizda tadiyacagiz hepŞeyh sait isyanını ben mi çıkardım? Atatürk mü? İsmet Paşa mı?
Yoksa cumhuriyet düşmanı yobaz vasıfsız cahiller mi?
Azınlık kimmiş gördük. Siz kurtuluş savaşında kendinizi itilaf kuvvetlerine teslim etmişken, senin azınık dediklerin imkansızı başararak Cumhuriyeti kurdu.bu cumhuriyet bizim,koylunun,garibanin,copcunun,cobanin,size asla birakmayacagiz,burjuvanin,zenginin,kalburustunun ve azinligin degil,bunu anlayin artik siz azinliksiniz biz asılız,cahilde olsak cok sukur mayamiz saglam,karnimiz ac olsada kafamiz bozuk olsada kanimiz bozuk degil,siz kaybedeceksiniz ve biz anadolu cocuklari ülkemizi ileriye tasiyacagiz,ama maalesef kamburumuz olarak sizide sirtimizda tadiyacagiz hep
Evet. Osmanlı harika he he he anladık tm hadi
Bunlardaki beyni kuşa taksan, kuş intihar eder
Videodaki zatı dinleyince Bakırköy akıl hastanesinden naklen yayın yapılıyor zannettim. De, dediğin çok doğru Eren Alp, oradakiler bile bu kadar hezeyanı zül görürler. Yav adamın kullandığı argümanlara bak: Modifiye, Ukrayna, Samsun... Bu üç kavram arasında illiyet bağını kuşlara bile kurduramazsın, intihar ederler cidden.![]()
ben senin gibi burjuva bir aydini kurtulus savasinda hic okumadim,bir komunistin kurtulus savasina katildiginida hic okumadim,ayrica,dinsiz,ateist birisinide hicbir kitap ve tarihciden duymadim.nene hatunlari,serife bacilari,15 yadinda liselileri,basi kapali dini butun dedelerimiz ve ninelerimiz kurtardi,onlar ayrica Osmanliydi,butun askerlerimiz osmanliydi,hatta Ataturk te Osmanli paşasiydi,cok cahilsin keske ölsen diyecem ama anana babana yazikAzınlık kimmiş gördük. Siz kurtuluş savaşında kendinizi itilaf kuvvetlerine teslim etmişken, senin azınık dediklerin imkansızı başararak Cumhuriyeti kurdu.