adamın demek istediği diye bişey yok, demek istediğini demiş zaten. onlar şehit değil demiş. şehitler arasında ayrım yapılıyor dersin anlarım da şehide şehit demem diyemezsin.
Fikir ve Düşüncelerimizi belirtmek konusunda özgür bir ülkedeyiz. DİYEMEZSİN gibi bir şey söz konusu değildir. İsteyen herkes istediği şeyi der ve diyebilme özgürlüğüne sahiptir! Görüşler ve Fikirler uyumlu değil diyede kimseye hakaret vs. gibi şeylerde de bulunmak doğru olmaz. Saygılarımla...
İsteyen herkes istediği şeyi söyleyemez efendi. senin söylediklerin benim ve benim gibi milyonlarca insanın manevi hassasiyetlerine hakarete giriyorsa orada duracaksın. ben senin manevi hassasiyetin olan şeylere, annene babana keyfim istediği gibi yorum getiremeyeceğim gibi sen de getiremezsin. yazdım oldu, klavye elimin altında var mı diyeceğin dersen ayrı, ama etiklik ve adamlık bu değil.
Şuanki hükümete karşı olan herkes nedense terörist sayılıyor ve düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendiriliyor, benim bu bu konuyla ilgili düşüncem mi düşünce özgürlüğü kapsamına girmiyor? Önceki mesajımda da dediğim gibi benim düşüncem beni ilgilendirir, bu durumun dahada uzatılmaması gereklidir.