Neyi savunup neyi savunmadığım ne yazık ki sadece beni ilgilendirecektir, Eğer 15 temmuz günü yapılan darbeyi destekleseydim zaten emin olun şuanda burda bu yorumu yazıyor olamazdım bunuda göz önünde bulundurarak eleştiri yapın...
Ezberden konuşma. Bu düşüncenin neyine saygı duyayım. saygıyı hak etmeyen bir şeye saygı duyulmaz. sadece tahammül ediyorum.
Düşünce özgürlüğü kılıfı altında dilediğini söyleyemezsin.
Misal İşid bir terör örgütü değildir diyemezsin bu düşünce özgürlüğü değildir saygı duyulmaz hatta ceza gerektirir.
Bir çok ülkede bence yahudilere yapılan soykırım değildi diyemezin ima bile edemezsin.
Senin 15 Temmuz şehitlerini şehit olarak saymıyorum sözün bir düşünce değildir saygıyı da hak etmez!
DhkpC terör örütünün şehit ettiği Savcımız Mehmet Kiraz şehit mi? Sana göre muhtemelen şehit değildir!
Sonuna Kadar Katılıyorum 15 Temmuz Şehitleri Diye Bir Şey Yoktur!15 Temmuz'da hayatını kaybedenlerin ( şehit olarak saymıyorum ) ailelerine 3000Bin TL maaş verilirken Şehit olan askerlerin yakınlarına 950 TL maaş veriliyor... Demek ki Vatan için şehit olmanın hiç bir değeri yokmuş.
Yani? 15 temmuz diye bir şey yoktur diyorsun?Sonuna Kadar Katılıyorum 15 Temmuz Şehitleri Diye Bir Şey Yoktur!
O gün ölen kişilere ŞEHİT demem ben. Benim masum ER'lerime vuranı sıkanı İNSANdan saymam ben.Yani? 15 temmuz diye bir şey yoktur diyorsun?
Masum olanlar zaten teslim oldu. Teslim olmayanlarda Fetöcüydü...O gün ölen kişilere ŞEHİT demem ben. Benim masum ER'lerime vuranı sıkanı İNSANdan saymam ben.
Çok MASUMun canını yaktı ordakiler. Masum olan teslim oldu olmayan FETÖcüydü diye bir şey yok. Sen orda mıydın? Ne kadar eminsin masumun masum olduğundan masum olmayanın masum olmadığından? Bende emin değilim. O EMRİ VEREN KOMUTAN dışındaki ER'lere ben FETÖcü diyemem.Masum olanlar zaten teslim oldu. Teslim olmayanlarda Fetöcüydü...
Şehitlik allah katında bir durumdur...15 Temmuz'da hayatını kaybedenlerin ( şehit olarak saymıyorum ) ailelerine 3000Bin TL maaş verilirken Şehit olan askerlerin yakınlarına 950 TL maaş veriliyor... Demek ki Vatan için şehit olmanın hiç bir değeri yokmuş.
Allah'a şükür okuduğumu anlama yeteneğine sahibim.Yani arkadaşın demek istediği şu:
Rte için şehit olmak 300 bin lira.
Vatan için şehit olmak 900 lira.
Bu kadar açık. Daha neyi nereye çekiyorsunuz.
O zaman öyle desin ona karışmam bakYani arkadaşın demek istediği şu:
15 Temmuzda ER'lere el kaldırıp sonra Fetöcüler tarafından vurulup düşene şehit diyorsan seninde algılama problemin vardır kardeş.Allah'a şükür okuduğumu anlama yeteneğine sahibim.
Adam parantez içinde şehit saymıyorum diyor. Hangi sıfatla bunu deme cürretini gösteriyor?
Diğeri o gün ölenlere şehit demem diyor.
Şehitlerimizin verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dileycek değiliz...
Yani arkadaşın demek istediği şu:
Şehitliğin tanımını okumalısın...15 Temmuzda ER'lere el kaldırıp sonra Fetöcüler tarafından vurulup düşene şehit diyorsan seninde algılama problemin vardır kardeş.
Şehitliğin tanımı yoktur. Allah katındaki bir makamdır. Masum erleri linç edip, eli silahlı fetöcü tarafından vurulunca şehit mi diyecem ben onlara? Yiyorsa eli silahlı fetöcüye vursalardı vurulmadan.Şehitliğin tanımını okumalısın...
Sen deme önemli deyil ancak uzakta olunca ölüm basit gibi geliyor...Eli silahlı Fetöcüye ulaşam
ŞEHİTLİĞİN TANIMI YOKTUR. ALLAH KATINDAKİ BİR MAKAMDIR. MASUM ER'LERİ LİNÇ EDİP ELİ SİLAHLI FETÖCÜ TARAFINDAN VURULUNCA ŞEHİT Mİ DİYECEM BEN ONLARA. YİYORSA ELİ SİLAHLI FETÖCÜYE VURSALARDI VURULMADAN.
--- Gönderi Güncellendi ---
BENİM MASUM ER'LERİME EL KALDIRAN HALK, ÖLÜNCE ŞEHİT DEMEM ARKADAŞ, VESSELAM.
Büyük harfle konuşmanın ban sebebi olduğunu şu an öğreniyorum. Teşekkürler söylediğiniz için. Fetöcüye vurarak ölselerdi eyvallah ama ER'lere vurarak öldüklerinden ötürü demiyorum. Ve ufak bir not ''deyil'' diye bir şey yok ''değil''dir doğrusu. Saygılarımla...Sen deme önemli deyil ancak uzakta olunca ölüm basit gibi geliyor...
Adam bişeylere karşı çıkmış,öleceğini bile bile daha ne istiyorsun...
Bu arada büyük harfle yazmak,ban sebebidir
O kadar şehitin hepsi asker ve hepsi masum eri vurmuş demi vay be...Büyük harfle konuşmanın ban sebebi olduğunu şu an öğreniyorum. Teşekkürler söylediğiniz için. Fetöcüye vurarak ölselerdi eyvallah ama ER'lere vurarak öldüklerinden ötürü demiyorum. Ve ufak bir not ''deyil'' diye bir şey yok ''değil''dir doğrusu. Saygılarımla...
Hepsi demedim lafları çarpıtmayın ama çoğunluk için söylüyorum.O kadar şehitin hepsi asker ve hepsi masum eri vurmuş demi vay be...
Hepsi demedim lafları çarpıtmayın ama çoğunluk için söylüyorum.
Çarpıtma yok ER'lere el kaldıranın önüne masum kelimesini eklememişim. Daha fazla uzatma istersen ne demek istediğimi 10 mesajda anlamamış isen benimde daha fazla anlatmaya niyetim yok.![]()
Benzeri bir çaroıtmayı sende yspmışın gibime geldi...
Fikir ve Düşüncelerimizi belirtmek konusunda özgür bir ülkedeyiz. DİYEMEZSİN gibi bir şey söz konusu değildir. İsteyen herkes istediği şeyi der ve diyebilme özgürlüğüne sahiptir! Görüşler ve Fikirler uyumlu değil diyede kimseye hakaret vs. gibi şeylerde de bulunmak doğru olmaz. Saygılarımla...adamın demek istediği diye bişey yok, demek istediğini demiş zaten. onlar şehit değil demiş. şehitler arasında ayrım yapılıyor dersin anlarım da şehide şehit demem diyemezsin.