Ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve sorun yaşamadım arkadaşlar.
Diğer yöntemler de güvenli değil. Yazılım diyoruz, tunnel diyoruz ama güvenemeyiz.
Bende etc klasöründe hosts dosyası yok. lmhosts.sam, networks, protocol, services dosyalarından başka dosya görünmüyor.
Yalnız bende ilginç bir durum da söz konusu. Bazen youtube videolarını hiç birşey yapmadan izleyebiliyorum. Siteye girmek istediğimde çoğunlukla ulaşılamadı hatası geliyor. Ama bazen linklere tıkladığımda açılıyor. Veya forum sayfalarındaki bazı videolar ilk seferinde gözükmezken 3. ve 4. girişimde vidoe açılabiliyor.
Neyse bu ayrıntıyı boşverin, ilk paragraf için yardım ederseniz sevindirik olurum![]()
Platon, gizli dosyalar görünmüyor olabilir sende.
:mrgreen::mrgreen: Saçma sapan bir nedenden yasaklanıyorsa girmemek suçtur.
şu dosyayı indirip belirtilen yola yapıştırırsanız youtube'a rahatlıkla girebilirsiniz.
Çalıştır > C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
"hosts," dosyasında virgül var mı? eğer varsa o zaman hatalı kaydetmişsiniz sanırım.
Sorun yaşayanlar bu yöntemi mutlaka deneyin![]()
Evet bu verilen "host" dosyasını "etc" dosyasına ekledim, eski "host" dosyasını ise sildim.
Değişen tekşey, telekomun kırmızı uyarı yazı karakterlerinin mavi renge dönmesi oldu.
12 masaüstü pc ye kurdum 4 de laptoba bu dosyayı kurdum çalıştı. Sen nasıl yapamadın ben hala anlamış değilim. Nasıl kilitlemişler kiAile kilit sistemi olmasın sakın Yada seni özel banladılar
![]()