Başbakan, YouTube'a Böyle Giriyor

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Troy Bu OLay Daha önce verildi 10 15 kişi tarafından bu yöntem bi çok videoları açmıyor diye biliyorum ben denedim bi çok videoları açmadı sevgiler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve sorun yaşamadım arkadaşlar.

Diğer yöntemler de güvenli değil. Yazılım diyoruz, tunnel diyoruz ama güvenemeyiz.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve sorun yaşamadım arkadaşlar.

Diğer yöntemler de güvenli değil. Yazılım diyoruz, tunnel diyoruz ama güvenemeyiz.

Sayın. Troy

Youtube konusunda, izlediğim yol aynen sizin yazdığınız gibi “C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts”

Benim pc’deki “etc” klasörü içerisinde şu dosyalar mevcut.

hosts,
networks
protocol
services

Tabiî ki sizinde forumda belirttiğiniz gibi ben verdiğiniz ipleri hosts dosyasının alt bölümüne kopyaladım. Bilgisayarı yeniden başlattım yinede yotube açmadı.Bu işlemden sonra değişen tek şey, Telekom’un “güvenli web” uyarısı oldu :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
"hosts," dosyasında virgül var mı? eğer varsa o zaman hatalı kaydetmişsiniz sanırım.

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende etc klasöründe hosts dosyası yok. lmhosts.sam, networks, protocol, services dosyalarından başka dosya görünmüyor.

Yalnız bende ilginç bir durum da söz konusu. Bazen youtube videolarını hiç birşey yapmadan izleyebiliyorum. Siteye girmek istediğimde çoğunlukla ulaşılamadı hatası geliyor. Ama bazen linklere tıkladığımda açılıyor. Veya forum sayfalarındaki bazı videolar ilk seferinde gözükmezken 3. ve 4. girişimde vidoe açılabiliyor.

Neyse bu ayrıntıyı boşverin, ilk paragraf için yardım ederseniz sevindirik olurum :D

Görmediğinizi düşünerek tekrardan soruyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Platon, gizli dosyalar görünmüyor olabilir sende.

yyy46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler sağolun bi deneyelim.....:icon_:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bir yol daha var en en en kolayı anchor free programını indirin. saatin olduğu bölüm önce kırmızı sonra sarı sonra yeşil olmasını bekle vee artık istediğiniz siteye girebilirsiniz. ama her şeyden önce install yapmanız gerekir

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Diğer adresler, farklı YouTube subdomain'leri için.

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne kadar komik ironik bir durum. benim başbakanım ben giriyorum diyebiliyor. insan bir lafı söylerken bir kez daha düşünmez mi a dostlar? siz değil misiniz gerekli yasaları çıkartmayıp şu komediyi yaşamamıza sebep olan, burada abuk subuk yemek tarifi gibi şöyle yapın şunu açın ora girmeyin diye milleti tarife hastası yapan. yüzünüze gözünüze bulaştırdınız bari dalga geçmeyin, sayın herşeyi çok iyi bilen büs büyüklerimiz.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bende hosts1.bak diye bir dosya vardı dediğinizi de yaptım ama olmadı. Boşluk kısmını anlamamıştım gerçi ben de alta yapıştırdım acaba ondan mı ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yusufsan21 sen host dosyasını direk değiştir desene olmuyor mu? Öyle ben öyle yapmıştım host attım oraay değiştir dedim....GK de

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Myefsane arkadaşım işe yaramıyor valla değiştirdikten sonra biraz bekliyor açılacakmış gibi ardından aynı sonuç

DerinSiyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
:)
En alt satıra yani 127.0.0.1 localhost yazan yerin altına ise aynı şekilde
127.0.0.1 www.siteadı.com
site adı yazan yeri herhangi bir sitenin adını yazın o siteye de girmek mümkün olmayacaktır.
Bu istenilen bir siteye girilmemesini sağlayacaktır, yani yasaklanıcaktır. :)
Bu da ek olarak bir bilgi olsun.

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bende her girişimde hata veriyor sayfa ne yapıcam

ironliver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

şu dosyayı indirip belirtilen yola yapıştırırsanız youtube'a rahatlıkla girebilirsiniz.
Çalıştır > C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"hosts," dosyasında virgül var mı? eğer varsa o zaman hatalı kaydetmişsiniz sanırım.

Hayır Troy, "host" dosyasında virgül yok! oradaki benim imla hatamdır. :)

Size site içi mesaj yazıp daha çok ayrıntıya yervermiştim. Sanırım yoğunluğunuzdan olsa gerek okuyamadınız.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Evet bu verilen "host" dosyasını "etc" dosyasına ekledim, eski "host" dosyasını ise sildim. :)

Değişen tekşey, telekomun kırmızı uyarı yazı karakterlerinin mavi renge dönmesi oldu.

12 masaüstü pc ye kurdum 4 de laptoba bu dosyayı kurdum çalıştı. Sen nasıl yapamadın ben hala anlamış değilim. Nasıl kilitlemişler ki :) Aile kilit sistemi olmasın sakın Yada seni özel banladılar :D:D:D

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
12 masaüstü pc ye kurdum 4 de laptoba bu dosyayı kurdum çalıştı. Sen nasıl yapamadın ben hala anlamış değilim. Nasıl kilitlemişler ki :) Aile kilit sistemi olmasın sakın Yada seni özel banladılar :D:D:D

Tamamen alternatifsiz değiliz tabiki neyseki "Ultra surf" var onun açamadığı kapı yok :) Zaten benim anlamadığımda bu ya. eski "host" dosyasını silme nedenim bir sürü programlarla doldurmuştuk onu. yok "anti ban" yok "youtube jecker" dedim şu "host" mundar oldu :)

Sizin dediğiniz anlamda, engel olarak sadece Müstehcen sitelere giremiyoruz ki ondan bir şikayetim yok. Hatta ben önerdim gerekliydi ve İyi oldu onun dışında başkaca bir kısıtlama yok!

Var bir teknik eksiklik ya ne? Hani bilinmeyenler gizemlidir ve merak uyandırırya yada yasaklar çekicidir. O misal..

nezopona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende vista var herşeyi yaptım ama dosyayı kaydederken kabul etmiyor yardım

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende de kocaçınar arkadaşımıza olanın aynısı oldu.. sadece yazı renklendi :D