Başbakan, YouTube'a Böyle Giriyor

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu yöntem ile youtuba girebilirsiniz ancak artık videoları izleyemezsiniz. OpenDNS veya benzer yöntem kullanmak durumundayız.

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Youtube' a girebiliyorum ama videoları izleyemiyorum. Sebebi nedir acep?

hodja35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkesi tebrik ediyorum da... ben hadi deneyeyim dedim . o hosts dosyasına kayıt yapamıyorum. kabul etmiyor... nerede hata yapıyor olabilirim ki....?

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bence en kolay yolu vista ultimate kurup girmek bu yöntemlere gerek yok direkt olarak giriyor..neden bende bulamadım..

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
adas12 bir yanlışın var bende de Ultimate 64 var ama hiçte öyle girmiyordu..
Jacker filan yüklemişsindri veya biri yükleyivermiştir..

handbreake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkesi tebrik ediyorum da... ben hadi deneyeyim dedim . o hosts dosyasına kayıt yapamıyorum. kabul etmiyor... nerede hata yapıyor olabilirim ki....?

aliguney91 arkadaşın sorunu da seninkiyle aynı, administrator yetkileri nedeniyle o hatayı alıyorsunuz. Başlata "notepad" yazıp CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına basarak çalıştır. Bu şekilde admin yetkisiyle notepad'i açmış olursun (sağ tıklayıp da aynı şeyi yapabilrsin). Dosya>Aç dedikten sonra hosts dosyasının bulunduğu konuma girerek aç (dosya türü olarak tüm dosyaları seçmelisin önce). Bu şekilde açtıktan sonra istediğin gibi düzenleyip kaydedebilirsin.

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
adas12 bir yanlışın var bende de Ultimate 64 var ama hiçte öyle girmiyordu..
Jacker filan yüklemişsindri veya biri yükleyivermiştir..

yok hiç bir şey yüklemedim
hatta ben dns ayarını değiştirmeyi düşünürken abim boşver gerek yok dedi direkt açtı...

handbreake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hiç bir şey yüklemedim
hatta ben dns ayarını değiştirmeyi düşünürken abim boşver gerek yok dedi direkt açtı...

Belki abin dns ayarlarını modemden değiştirmiştir. Ben de öyle yaptım modemin dns ayarlarını değiştirdim, modeme giren her pc otomatik olarak opendns'in dnsinden çıkış yapıyor.

kralvampir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim sayenizde youtube rahatlıkla girebiliyorum..

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Verilen yöntemi bende kullanıyorum ama farklı yoldan buluyorum hostu ve her sitenin ip adresini buluyorum sonra o host dosyasına giriyorum ip leri tabi giriş şeklide önemli.
En güzel yöntem bu yöntem 1 kere giriyorsun giremediğin sitenin İP nosunu sonra rahat rahat giriyorsun siteye :)

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu arkadaşın açtığı başlık Youtube'ye girişi pek anlatmıyor, anlatıyorda anlatmıyor (!) Yıkama yağlama servisi gibi geldi bana. Başbakanımız mı? uh yani. Ozaman bende değişik bir metod söyleyim http://makat.org/tr adresine girip setupu kurun tüm yasaklı sitelere girin.

Başbakanımız mış hey Allah'ım :)

escardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
etc klasörünün için de 3 tane host dosyası var herbirine tek tek söylenen işlemi yapmış olduğum halde olmuyor.daha önceden bunu başka bilgisayarlarda uyguladım oldu fakat bunda olmuyor.acaba host dosyalarının 3 tane olması bir problem yaparmı 1 e düşürsem sisteme zarar verirmiyim.veya problem başka birşeyden mi.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Konu yine hortlamış:D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Aramıza yeni katılan her arkadaşın başına gelen bir olay:)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yeni başlık açmaya usendim youtube mobileden girince Tüm arayüz ve ayarlar Türkçe olmuş.