An itibariyle Splash Pro EX aktivasyon sorunu ve diğer sorunlar

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar artık keyler kara listeye alındı. Patchler işe yarıyor fakat videonun görüntü kalitesini ve programın içeriğini bozuyor. Şuanlık trial lisansla en iyi şekilde film izliyorum. katılımsızları denedim sıkıntı çıkardı şimdi napıcaz bilmiyorum. Bazı katılımsızlarda M/GPU özelliği açılmıyor sorunsuz bir lisansla aktivasyon yapıp paket halini bulmak lazım ico_update.png falan artık hikaye yeni bi yöntem var onu yapıyorsunuz 10 dk sonra splash pro ex hata veriyor yöntemde şu
''serial kara listeye alındı'' uyarısı veriyorsa

1 - internet bağlantısını MODEMDEN kapatın.

2 - Programı kurun.

3 - Programı sakın çalıştırmayın. Programı ilk kez çalıştırmadan önce windows güvenlik duvarınız ile engellemelisiniz. Bunu yapmak için:

Başlat - Denetim masası - Sistem ve Güvenlik - Windows Güvenlik Duvarı -

Gelişmiş Ayarlar - Giden Kuralları - Eylem - Yeni Kural -İleri - Gözat (Bu Programın Yolu seçeneği işaretli olacak) -

Yerel Disk (C:) - Program Files (x86) - Mirillis - Splash PRO EX - SplashProEx.exe - Aç - ileri -

ileri (Bağlantıyı Engelle seçeneği işaretli olacak) - ileri (Bu Kural Ne Zaman Uygulanacak sorusu altındaki 3 seçenekte işaretli olacak) -

Ad kısmına hatırlatıcı bir ad yazın mesela (Splash PRO EX) - Son

4 - Programı gene çalıştırmayın ve şunu yapın.

"C:\Windows\System32\drivers\etc" klasöründeki "Hosts" dosyasını "not defteri" ile açın ve aşağıdaki satırı ekleyin:

127.0.0.1 mirillis.com

5 - İnternetinizi modemden açın. İnternetten bir "ico_update.png" dosyası bulup indirin.

6 - Bundan sonra sırasıyla

Denetim Masası - Klasör Seçenekleri - Görünüm - Gizli dosya,klasör ve sürücüleri göster kısmını bulun ve işaretleyin, uygula tamam deyin.

İnternetten bulup indirdiğiniz "ico_update.png" dosyasını kopyalayın ve

Yerel Disk (C:) - Users - User - AppData - Local - Mirillis kısmına yapıştırın, kopyala değiştir deyin.

7 - "ico_update.png" dosyasını değiştirdikten sonra "salt okunur" yapın.

Bunun yapmak için png dosyasına sağ tıklayın, özellikler deyin,

genel (general) kısmını açın, alt taraftaki salt okunur (read-only) kutucuğunu işaretleyin, tamam deyip çıkın.

8 - Bu işlem bittikten sonra

Yerel Disk (C:) - Users - user - AppData - Local - Mirillis konumunu bulun.

Sonra "Mirillis" klasörüne sağ tıklayıp özelliklere girin, oradan "güvenliğe" girip "düzenle" kısmına girin,

alt kısımdaki "yazma" kutusuna işaret koyun ki değişikliğe izin vermeyin, tamam deyip çıkın.

Tüm kullanıcılarda böylece ico.update dosyasını yeniden oluşturamadığı için full olarak kullanabilesiniz.

9 - Programı açın ve serial girin.

10 - Ayarlar kısmına girin, "Güncelleme Kontrolü" kutusundaki işareti kaldırın, "OK" deyip çıkın.

11- Denetim Masası - Klasör Seçenekleri - Görünüm - Gizli dosya,klasör ve sürücüleri gösterme kısmını bulun ve işaretleyin, uygula tamam deyin.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ilgilenecek yok mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok çok teşekkür ederim harika bir anlatım ve çözüm, emeğine yüreğine sağlık arkadaşım çok sağolasın. yi okuyupnot: yazılanları harfiyen yaparsanız oluyor sorun yok iyi okuyup uygulayın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkür ettim. :) anlatımınız çok güzel ve işe yarıyor.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
illegal işler yasak değilmi burda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım çok teşekkürler. detayıyla o kadar güzel anlatmışsın ki ben bile rahatlıkla yapabildim. emeğine sağlık.

esien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kara liste uyarı için, C:\kullanıcılar\Burası kullanıcı isminiz \AppData\Local\Mirillis içinde ico_update.png dosyası mevcut onu paint ile açıp üstünü boyayın kaydet diyip çıkın tamamdır program açılacaktır sonraları yine karaliste uyarısı verirse aynısını tekrarlamanız gerekiyor.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Konu eski ama benim şimdi işim düştü. Zamanında kurarken güvenlik duvarından engellediğim halde az önce durup dururken "serial kara listeye alındı" uyarısı verdiydi. Yukarıdakileri tekrar uyguladım, yeni bir serial girdim ve sorun çözüldü. SPlash Pro Ex gerçekten çok kaliteli bir oynatıcı, hele ki ince ayarlarını da yaptıktan sonra rakipsiz bana göre.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Moddan korsan kullanım konusu. :) Görmemiştim daha önce, herhalde mod olmadan önce açmışsın ama sonuçta yasak yasaktır. :)