Aysun öyle bir laf etti ki!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muzurr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aysun Kayacı, yine kendisini tutamayarak canlı yayında söylediği bir sözle hem stüdyodaki hem ekran başındakileri güldürürdü; program konuğu Günseli Kato'yu da gerdi...
NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının konuklarından birisi de minyatür sanatçısı Günseli Kato idi.
Renkli kişiliği, mavi saçları ve bir Japonla yaptığı evlilikle gündeme gelen Kato'ya Müjde Ar, "Aşık olduğun adamın oğluyla evlendim demişsin. Bu doğru mu? Babasına aşık olup oğlunu almışsın öyle mi?" diye sordu.
Kato, "Doğru tabii" yanıtını verince yine inanmayan Müjde Ar, "Bayağı aşık oldun yani öyle mi?" şeklinde soru yöneltti. Günseli Kato'nun "Bayağı aşık oldum" sözlerinden sonra Müjde Ar bu sefer, "Niye babayı almadın peki?" diye sordu.
Bu kez Aysun'un ağzından gayrıihtiyari dökülen ve üstüne basa basa söylediği şu sözler duyuldu: "BABA'yı almış işte!"
Kayacı daha sonra söylediği lafın nereye gittiğini farkedip eliyle yüzünü kapattı. Stüdyodaki herkesi gülme krizine sokan bu sözlerden sonra Günseli Kato Aysun'a, "Yani az konuşuyorsun, öz konuşuyorsun, seni gidi. Aysun da hiç kaçırmıyor yani. Neyse iyi oluyor" diyerek gerilmesine rağmen tatlı tatlı uyarmayı tercih etti.
Pınar Kür, Müjde Ar ve Çiğdem Anad da bu sözlere çok gülerek bir süre kendilerini toparlayamadılar. Aysun Kayacı, daha sonra Günseli Kato'dan özür diledi. Ancak gülüşmeler uzun süre devam etti.
(Televizyongazetesi)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Eheuehuheh saf maf ama güzel espri yapmış bilerek olmasada :D

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çok edepli terbiyeli mi?
ağzından çıkanı kulağı duymuyor mu?
gerçekten aptal sarışını mı oynuyor?
bence bunlara cahil cesaretli kişiler deniyor.yersiz, zamansız ve ölçüsüz konuşuyor.yüzlerce fakülte bitirmiş olsun değişmez cahilliği.
içinde tutamıyor bir anda nereye gideceğini bilmeden söylüyor.espri yapmış ama tam.:Daptalım benim.:D

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ahahahaha koptum ya:D yazık bu kızda hep düşünmeden konuşuyo:D

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Eğitim cahilliği alır,e...lik baki kalır.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
salak bu yaa harbi salak yaniii

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aysununn dudaklarına hastayım :D ... gülüşü yok mu bi de :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bı kız hep doğru şeyler konuşuyor..ama bizim insanımız hep önyargılı dinlediği için anlamıyor işte...

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aysununn dudaklarına hastayım :D ... gülüşü yok mu bi de :D

75200855342.jpg

:D:D:D
53725.jpg