Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
avea ya geçtim bugun geçeceği mesajı geldi söyledikleri saatte kontrol amaçlı diğer hattımı çıkarmadan mesaj atmaya çalıstım gönderilemedi bende verdikleri sim kartı taktım ama simkart hazır değil mm#2 diye bi hata veriyo ne yapmalıyım acil yardım ederseniz çok sevinirim
vodafone dan aveaya geçtim 3 hafta önce numara taşıma başvurusu yaptım daha bugün mesaj geldi avea hattınızı kullanabilirsiniz diye ve vodafone hattım iptal oldu ama avea hattım da açılmıyor mobil ağa ulaşılamıyor diye hata veriyor ve ben 25 tl yükleme yaptım yükleyince açılır diye ama açılmadı ve 25 tl yüklendi diye mesaj da gelmedi sorgulayamıyorum da ne yapmalıyım nasıl düzelecek ve param boşa mı gidecek?
türkceldm avea baysne gdip form doldurdum yeni hat verdiler buhat bi kaç günlük bi hat mı bu hattı ne yapmalıyım şebeke yok diyor kendi hattıma da msj vs bişey gelmedi
Arkadaşlar yeni hat aldım bende taktım açıldı ama yeni açılan hatlarda hediye Dakika-İnternet-Sms geliyodu bişeyler yazıp bi numaraya göncerince onda ne yazıp kaça gönderiyoduk bilen var mı?