Avea Hattı Aktif Etme Sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea ya geçtim bugun geçeceği mesajı geldi söyledikleri saatte kontrol amaçlı diğer hattımı çıkarmadan mesaj atmaya çalıstım gönderilemedi bende verdikleri sim kartı taktım ama simkart hazır değil mm#2 diye bi hata veriyo ne yapmalıyım acil yardım ederseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone dan aveaya geçtim 3 hafta önce numara taşıma başvurusu yaptım daha bugün mesaj geldi avea hattınızı kullanabilirsiniz diye ve vodafone hattım iptal oldu ama avea hattım da açılmıyor mobil ağa ulaşılamıyor diye hata veriyor ve ben 25 tl yükleme yaptım yükleyince açılır diye ama açılmadı ve 25 tl yüklendi diye mesaj da gelmedi sorgulayamıyorum da ne yapmalıyım nasıl düzelecek ve param boşa mı gidecek?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkceldm avea baysne gdip form doldurdum yeni hat verdiler buhat bi kaç günlük bi hat mı bu hattı ne yapmalıyım şebeke yok diyor kendi hattıma da msj vs bişey gelmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattım kaybolmuştu avea online işlemlerden kapattım şimdi buldum nasıl geri açabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
21 .07 20 14 saat 03 45 acılcek mesajı geldi yeni simi taktım acımmıo yuh ya avea ya geçtiğüme pişman oldum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cnm bnim aveada başka hatlara çalşır snin telefon bndede oldu vodafonda açldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hahaaa çok uğraşmayııın 24 saatte açılıyoooo:P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bugün avealı olmak için gittim sonra bana bir kaç saat sonra hattın açılır dediler ama 5 saat geçti hala açılmıyo :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yeni hat aldım bende taktım açıldı ama yeni açılan hatlarda hediye Dakika-İnternet-Sms geliyodu bişeyler yazıp bi numaraya göncerince onda ne yazıp kaça gönderiyoduk bilen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
faturamı ödedim ama aktif hale gelmedi telefonum ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea da hat 4 6 gun arasında açılır kayıt yapılır ancak sebeke yoktur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım hattada aynı sorun acıl acılması lazım aktıf hala gelmesı ıcın napmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben avea aldım 26 saat oldu ve hala açılmadı nasıl aktif hale getirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende dün sim kartımı yeniledim Avea'dan.yarım sate açılır dediler hala bir umut açılmadı, bakalım hayırlısı, olmadı gidip konuşurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben hattımi Puk yaptım 10 deneme hakkım vardı ben de hepsini yanlış yapim şimdi hattı devre dışı ne yapmam gerekir