Yardım Avast Secure Browser Tamamen Nasıl Silebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftlX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Selamün aleyküm. Bilgisayarımda C ve D sürüclerinde Avast ile ilgili hiçbir şey bırakmadım hepsini sildim. Ama görev yöneticisinde, başlangıç kısmında hala daha Avast secure browser gözüküyor. Bunun orada gözükmesi hala bir yerlerde dosyalarının yüklü olduğu anlamına mı geliyor? Yoksa sadece orada gözüküyor mu? Bilgisayarımdan bunu nasıl tamamen kaldırabilirim? Şimdiden teşekkürler.

dramaqueen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eğer kurulum sırasında Secure Browser'i seçtiyseniz onu da indirmiş olabilir. Öncelikle Denetim Masası > Uygulama Kaldır kısmından Avast'ı kaldırabilirsiniz. Eğer yaptıysanız, bilgisayarınızı açtığınızda Avast Secure Browser açılıyorsa muhtemelen kullandığınız tarayıcı yerine geçmiştir.
Avast Secure Browser nasıl kaldırılır
Bu kısımdan bakabilirsiniz.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Eğer kurulum sırasında Secure Browser'i seçtiyseniz onu da indirmiş olabilir. Öncelikle Denetim Masası > Uygulama Kaldır kısmından Avast'ı kaldırabilirsiniz. Eğer yaptıysanız, bilgisayarınızı açtığınızda Avast Secure Browser açılıyorsa muhtemelen kullandığınız tarayıcı yerine geçmiştir.
Avast Secure Browser nasıl kaldırılır
Bu kısımdan bakabilirsiniz.
Sağol. Sorunu hallettim yeniden yükleyip uygulamalar kısmından sildim oldu. Yazdığım gün halletmiştim .Sağol yinede cevabın için.