Audiowizard ı kapatınca gercekten pil yönünden daha uzun bir süre dayanıyor gibi geldi. Sizde nasıl arkadaşlar ayrıca bu uygulamayı kapatınca görüşmelerde bir sıkıntı olurmu.
AudioWizar da konuşma seçeneği seçili olacak ve sağ yukarıdaki açma kapama düğmesi yeşili gösterecek. Bu şekilde bariz bir görüşme kalitesi artıyor. Hatta bir arkadaş ile denemesini bile yaptım. Kapalıyken arkadaş kalitenin düşük olduğunu açıkken de kalitenin çok iyi olduğunu söylemişti. Farkı görmek istiyorsanız Müzik dinlerken seçeneği müziğe getirin zaten fark kendini otomatikman belli ediyor. Ben yukarıda saydığım seçenekler ile AudioWizard'ı kapatmadan çok iyi bir şarj süresi yakaladım.Audiowizard ı kapatınca gercekten pil yönünden daha uzun bir süre dayanıyor gibi geldi. Sizde nasıl arkadaşlar ayrıca bu uygulamayı kapatınca görüşmelerde bir sıkıntı olurmu.
Müzik dinlerken pek bir sıkıntı görmedim .Bana müziğin sesi gelsin yeter [emoji4] Ben konuşma yaparken bir sıkıntı oluyor mu acaba onu merak ediyorum.Sizde varmı sıkıntı.Ayrıca arkadaşlar fotoğraf çekiminde florasan ışığın altında dalgalanma oluyor bu sorunu yaşayan varmı?AudioWizar da konuşma seçeneği seçili olacak ve sağ yukarıdaki açma kapama düğmesi yeşili gösterecek. Bu şekilde bariz bir görüşme kalitesi artıyor. Hatta bir arkadaş ile denemesini bile yaptım. Kapalıyken arkadaş kalitenin düşük olduğunu açıkken de kalitenin çok iyi olduğunu söylemişti. Farkı görmek istiyorsanız Müzik dinlerken seçeneği müziğe getirin zaten fark kendini otomatikman belli ediyor. Ben yukarıda saydığım seçenekler ile AudioWizard'ı kapatmadan çok iyi bir şarj süresi yakaladım.
Müzik dinlerken pek bir sıkıntı görmedim .Bana müziğin sesi gelsin yeter [emoji4] Ben konuşma yaparken bir sıkıntı oluyor mu acaba onu merak ediyorum.Sizde varmı sıkıntı.Ayrıca arkadaşlar fotoğraf çekiminde florasan ışığın altında dalgalanma oluyor bu sorunu yaşayan varmı?
Problemden kastın aslında konuşma sesinde bir düşüklük oluyor mu ?Konuşma sırasında ben bir problemle karşılaşmadım tam 1 haftadır güncelleme ile kullanmaya aynen devam...
Valla Şarj 2.5 gün gidiyor 6 saat 25 dk gibi bir ekran süresi var 1 ay oldu telefon alalı memnunum fakat artı ve eksilerini yazıcağım.İsteyenlerin aklında bulunsun bu arada belli bir süre sonra telefona otomatik android güncellemesi geliyor hiç uğraşmayın güncelleme ile
(-)
1) Telefon arka kapağı bana göre çok adi bir plastik neden derseniz 3-4 defa çıkart kapat yaptığınızda kulaklık girişinin ordaki plastik eziliyor ve bir süre sonra kırılıyor bende böyle oldu nedense telefonu aldıktan sonra 3.gün başıma geldi böyle bir olay
2) Telefonun speakerından aşırı az ses geliyor ve bazı şarkılarda sesler boğuk çıkıyor sanki telefonun üzerine bir şey koymuşsun gibi bu soruna çözüm bulabilirlerse iyi olur
3) Bildirim ışığı sadece şarj uyarısı için yanıyor bu çok sinir bozucu özellikle mesaj vs geldimi göremiyoruz aslından yazılım ile düzeltilebilir
4) Telefonun tek ısınan noktası var oda kamerası zaten kamera ile uğraşanların dikkatini çekmiştir sıcaklık
5) Home tuşlarının ışıkları yanmıyor gece yatakta veya sokakta iseniz alışmanız baya bir sürüyor bence telefonun en sinir bozucu noktası bu
(+)
1) Özellikle kulaklık performansına hayran kaldım kulaklıktanmı anlamadım fakat çok iyi ses kalitesine sahip.
2) Asus telefonun arkasında duruyor özellikle sürekli güncellemeleri hoşuma gidiyor sabah akşam kullanıcıyı memnun etmeye çalışıyorlar.
3) Bu gün durmaksızın 4 saate yakın telefon ile youtubede müzik dinleyip film vs izledim telefonda ısınma ve donma olmadı diğer yüksek bütçeli telefonlarla dalga geçiyor Asus resmen
şuanlık gözlemlediklerim ve aklımda kalanlar bunlar yenilerini eklerim aklıma geldiği zaman
Son güncellemesi yaptıktan sonra telefonda mesajlar kısmına tıklayınca hangouts açılıyor mesajlar orda ben de hangouts kaldırdım düzelir diye ama şimdi komple gitti nasıl düzelteceğim yardımcı olursanız sevinirim
Teknik servis [emoji106] [emoji106]beyler bişi sorcam benim mic çalışmıyor yani ses karşıya gitmiyor napmalıyım
Yazınızı burada yayinlayin alta kaynak ekleyin lutfenArkadaşlar oldukça geniş bir Zenfone 5 incelemesi yaptım: http://zenfoneasus.com/asus-zenfone-5-ayrintili-ve-genis-inceleme/
Bu inceleme bayağı vaktimi aldı, ancak değdiğine inanıyorum. Eksikler ve hatalar olabilir, zamanla eklemeler yapabilirim.
Zenfone 5 in büyüklüğünden şikayetçi iseniz 6 sı hiç alınmaz desenizeMerhabalar,
Bir aydan fazla süredir Zenfone 5 kullanıyorum.
Çok aşırı performans talep eden biri değildim ve uygun fiyatlı olarak aradığımı buldum.
En iyi oyunları kadar birçok uygulamayı denedim, takılma olmadı.
Şarj süresi oldukça iyi gidiyor. Genel olarak tam şarjdan sonra 1.5 gün kullanıyorum.
Benim tek eleştirim, kasa biraz büyük ve kullanımı zaman zaman zor oluyor. Özellikle alttaki desenli kısım olmasa telefonun ergonomisi daha iyi olabilirdi.
Teşekkürler Asus, bize uygun fiyata iyi bir telefon kullanma şansı verdiğin için.![]()
buyuk bir sey istiyorsan guzel emsalerine gore fiyat cok ıyı teknosa da aldım 799 tl şimdiye kadar sıkıntı yok memunum alanlara hayırlı olsun kıyaslama yapar iseniz fiyat farkın görürsünüz
telefoncu arkadaş ipone 5 zenfone 6 resim cekti cok begendi paranızı boşa harcamayın 2 aydan fazladır kulanıyorum
buyuk bir sey istiyorsan guzel emsalerine gore fiyat cok ıyı teknosa da aldım 799 tl şimdiye kadar sıkıntı yok memunum alanlara hayırlı olsun kıyaslama yapar iseniz fiyat farkın görürsünüz
telefoncu arkadaş ipone 5 zenfone 6 resim cekti cok begendi paranızı boşa harcamayın 2 aydan fazladır kulanıyorum
Arkadaşlar benim şarz 1.5 gün gidiyor. İnternette girmezsem 2 gün. Sizin ne kadar gidiyor paylaşır misiniz?
Arkadaşlar mp3 zil sesi yapamadım zenfone 5 te , bir de hava durumu uygulaması kafayı yemiş bugünün tarihin yazmıyor dün kü tarihi yazıyor yani 1 gün geriden geliyor ama bugünün gününü yazıyor büyük ihtimal uygulamadan çünkü gece vakti hava güneşli olarak gösteriyor :blink: