Annem ve babam hiçbirşeye izin vermiyor!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 14 yaşında bir kızım ve şu yaşıma kadar hiçbir arkadaşımla dışarı çıkamadım dışarısı dediğimde yemek yemeye gidiceğimiz bir yer burber king dükkanımız var bütün gün dükkanda sandalye tepesinde oturuyorum moralim bozuluyor dükkanımızda tam burber kingin oralarda gidemiyorum :(( annem de ikna edemiyor anneme kalsa yollicak ama babam yollamıyor arkadaşıma ödev yapmak için bile gidemiyroum gidersemde 2 gün yalvarıyorum oof beni korumaya çalıştığının fakrındayım ama bu kaddar da olmazki herzaman heryerde babamla geziyorum annemle geziyorum bide kardeşim var 2 yaşında hep onlarlayım benimde ihityacım var gezemeye arkadaşlarıma hep bi kulp buluyo babam yok işte erkeklerin peşindeler yok böyle yok şöyle sanki tanıyo onları hayatımda bi kere arkadaşımla gezemeye gittim o da okula gitme bahanesiyle izinsiz gittim bu kada rkötü durumdayım napıcam lütfen bana öğüt verici şeylerden bahsetmeyin dinlemekten bıktım çünkü bazen arkadaşım dediğimde ana okulundan bu zamana kadarki arkdaşlarım ya bazen dışarıda onları gezerken görüyorum içim acıyo hiçbiryere gidemiyorum babama desem başlıyo bağırmaya geziyolar eğleniyolar eskiden beni çağıırıyodu bi bahane buluyodum ama artık çağırmıyolar beni gidemiyorum diye iyice asosyal oldum yardım edin lütfen :helpsmilie::(

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konu eskimiş olsa da eskimeyecek tek gerçek var arkadaşlarla geçirilecek 3-5 saatlik eğlenceyi anne babamı kırmaya tercih etmem. Yaşım 30. Annem şimdi dese gitme otururum evde. O kadar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Burasıda çocukların ağlama noktası olmuşş..:D EE çocuklar başka??.:D Anlatın sorunlarınızı dertlerinizi çözeyim..

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şikayet eden bütün sdn okurları 14 yaşında nedense :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
konunun açılalı çok olmuş ama bir yorum da benden :)
annenin-babanın hiçbir şeye izin vermemelerinden daha kötü bir şey var. oda hiç ilgilenmemeleri.
bir şey biliyorlarda izin vermiyorlar. ama ya ilgilenmiyor olsalar?
bence böyle şeyler şikayet edilecek şeyler değil

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bakın arkadaşlar sevigili kardeşlerim yaşım 33 hiç bir şey icin anne babayı üzmeye değmez yarın bir gün onların ne demek istediğini anlarsınız cocuk sahibi olduğunuzda ben 7 yaşından beri ailemden ayrıyım dayımlarla almanayada yaşadım sonra sonra istanbul yerleştim avrupada gitmediğim ülke kalmadı ve avrupa dışında bir cok ülke ne insanlar tanıtım her din de her millet'e her karakterlisini değişik değişik insanlar tanıtım ortamda bulundum öyle cok pis insanlar varki sokak da insan yaşamında melek görüken ama asıl şeytan olan cok insan varki ne zaman nerde ummadığınız kişilerden başınıza o kadar şey gelirki tahmin bile edemezsiniz ben cok şey yaşadım cok şey gördüm hayatımı yazsam kitab olur eğer ki anne babanız size birşey söylüyorsa bilinki doğruları söylüyorlar sizi sevdiklerin icin başınıza birşey gelmesin diye söylüyorlar neden onlara kızıyorsunuz ki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
annm bbm hıc ızın vermıolar arkads ewde sıkıntıdan patladım bu ne yaa arkadaslar dısarda oynerken bn ewdemı durcam offf dunya offf nasıl ana bba vrdin bna:angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
offf yeter kac gunden berı cıkmıyorum bunaldım 11 yasına gldım hla ızın vermıolar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 12 yaşındayım arkadaşlar dışarıda yakar top oynuyorlar ben de 40 yaşındaki neneler gibi evde boş boş oturuyordum annem den dişarı çıkmak için izin aldım annem ''''''''''HAYIRRRRRRRRRRRRRR'!!!!!!!!!!!!!!! dedi ben de sinirle oturdum sonra aklıma bir şey geldi ''''''SİNİRLE OTURAN SİNİRLE KALKAR ''''''''''' ben de anneme gidip 'anneciğim bir saatliğine dişarı çıkıbilir miyim dedim ' annemde bana'tamam canım 1 sastliğine çık ' dedi
arkadaşlar tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blush: Valla Anamla muhepet daha quzel :) yasım 14 ama dısarıyı falan sevmıyorum alıstırmadıkları ıcın fazla sevmıyorrum evde takılıyorum nete falan muzık guzel oluyor cıkarsamda ablamla cıkıyorum vede kafa dagıtıyoruz sonrada 8 de eve glıyoruz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı benim annem. bnmde boyle anılarım vardır... sinir olmusumdur..:D ama halen beni cocuk zannediyorlar...

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Az kafanızı çalıştırın da popülariteye uyup çılgın ergen havalarına girmeyin.Çok şımarmışsınız siz,eskiden anne baba otur dedi mi otururdu çocuk,şimdi anlayışlı oluyorlar çocuklar da coştukça coşuyor.Ergenlikte "benim annem babam hiçbir şey bilmiyor onlar salak,cahil" havaları eser,10 sene sonra da "tüh keşke babamı dinleseydim,tüh annemi dinleseydim,ne kadar doğru demişler" diye oturur ağlarsınız.Yolda görüyorum var ya böyle anne baba beğenmeyenleri ağzını burnunu dağıtasım geliyor.

finrod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oğlum otur evinde o zaman sanal takıl :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Adam şu anda 30 yaşında, iki de çocuğu var. :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar annemi kızdırıyorum babama yalakalık yapıyorum ama dayak yiyip dısarı cıkmama cezasını alıyorum artık 14 yasınyayım onlarla takılmıom bu taktik cok guzel anne ve babayla takılmayın sakın D:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gamzeciğim benim durumumda aynı ben 13 yaşındayım annem ve abim var annem ve babam ayrı yaz tatilindeyiz şu an bir yere gidemiyorum annem işe gidiyor dolmuşla onu dolmuşa bindiriyorum çünkü canım sıkılıyor geçende seni dolmuşa yine bindirim mi dedim ve bana bağırdı ben çocukmuyum diye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
17 yaşındayım dışarı çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum evde hapis oldum resmen nasıl çıkabiliriim :(

saber777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 12 yaşındayım arkadaşlar dışarıda yakar top oynuyorlar ben de 40 yaşındaki neneler gibi evde boş boş oturuyordum annem den dişarı çıkmak için izin aldım annem ''''''''''HAYIRRRRRRRRRRRRRR'!!!!!!!!!!!!!!! dedi ben de sinirle oturdum sonra aklıma bir şey geldi ''''''SİNİRLE OTURAN SİNİRLE KALKAR ''''''''''' ben de anneme gidip 'anneciğim bir saatliğine dişarı çıkıbilir miyim dedim ' annemde bana'tamam canım 1 sastliğine çık ' dedi
arkadaşlar tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır
Benim annemde tam tersi disari cik diyo bana ben istemiom [emoji3]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn 14 yaşındayım lol oynuyordum annemgil benim derslerimi lol yüzünden düştüğünü düşünüyor ve oyunu sildiler qeri yüklerim ama nasıl izin alabilirim lole ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn 14 yaşındayım lol oynuyordum annemgil benim derslerimi lol yüzünden düştüğünü düşünüyor ve oyunu sildiler qeri yüklerim ama nasıl izin alabilirim lole ?
Lol Oynamasanda Olur Daha Yaşın Ufak Biraz Daha Büyü Ondan Sonra Oynarsın Şimdi Derslerine Odaklan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
derslerine çalış onların gözüne girersen zaten onlar senin derslerini aksatmayacak şekilde oyun oynamana izin vereceklerdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya ben de 15 yaşındayım lise 1e geçtim annem hala dışarıy çıkmama izin vermiyor babam karışmaz pek ama annem izin versede burnumdan getiriyo geçende arkadaşımın evine gitcektim saat 5te üstelik annem ailesinde tanıyor ama izin alana kadar canım çıktı o saatte dışarı çıkıp kaçta geleceksin diyo tmm anne 7ye kadar gelirim dedim annemde tamam ama başka bir yere gitmeyin evde oturun ggüzelce evede geç kalma falan bir sürü şey söyledi arkadaşımın evi yürüme mesafesinde zaten bilgisayara baksam onada kızarlar ben napayım yani 7-24 de test çözüp ders çalışamam ki notlarımda iyi üstelik ne yapmalıyım bıktım artık evden

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Anne ve babalar çocuklarına karşı korumacı olurlar ama bu aşırıya kaçarsa en büyük zararı çocuklar görür. Sosyalleşemezler,iş hayatında başarılı olamazlar vs....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaaa nolur yardım edin facebook istiyom açmıyolar bak beni sewerseniz yardım edin bni geçtim allahı sewerseniz nolurrr face bnim için çooook önemli (hoşlandığım kişiyle görüşmemi sağlıycak nolurrrrrrrr yardımmm edinnnn:)

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Her aile öyledir, mühim olan hareketlerinle onlara bu tip şeyleri alıştırmak