Android kategorisi için lütfen moderatör adayınızı seçin. Aşağıda moderatör aday adaylarının eğer seçilirlerle ne gibi çalışmalarda bulunacaklarını anlatan alıntılar ve diğer bilgileri mevcuttur.
Adınız SoyadınızBurak Çelik Yaşınız16 İnternette kalma süreniz4 ile 7 saat arası Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid bölümüne mod olmak istiyorum. Uzun bir süredir android platformuna ilgi duyuyorum ve sürekli olarak takip ettiğim tek konu. Android tabanlı telefon kullanmaktayim bu konuda yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Shiftdelete.net forumunun android kısmında bazı eksikler olduğunu düşünüyorum. Rom yükleme CWM kurulumu gibi. Bunlari detaylı bir şekilde foruma kazandırabileceğime inanıyorum. Bunun yanı sıra android tabanlı program yazma, uygulama geliştirme konularında da forumu bilgilendirecegime inanıyorum. Bunların dışında android ile ilgili en son haberleri gelişmeleri en iyi şekilde foruma yansitacagima inanıyorum.
Adınız SoyadınızMuhammed Geçer Yaşınız21 İnternette kalma süreniz9-10 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid bölümüne olmak istiyorum. 1 yıl kadar süredir Android ile alakalı şeyler incelemekteyim, Galaxy S III'ü aldıktan sonra zaten Android ile içli dışlı oldum. Neredeyse her yerini bilmekteyim. 1-2 küçük kısım dışında her konusunda bilgim var inşaAllah. Galaxy S III'üme yapmadığım işkence kalmadı her türlü Custom Rom'u denedim. Sinirlendiğim günler 16 defa Rom değiştirdiğimi hatırlıyorumModeratör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Telefon 5-6 defa bozuldu IMEI'si silindi daha birçok problem oldu hepsini tek başıma hallettim
Düzenli olarak XDA Developers'ı incelemekteyim. Hergün Android cephesinde herhangi bir değeşiklik var mı diye gerek SDN gerekse başka kaynaklardan araştırmalar yapıyorum. Android'le alakalı 1 tane bile konum yok galiba
Ama Moderatör Adayı olursam bu sayının çok daha fazla olduğunu göreceksiniz 10-20-30-40-50-60 yani beni Moderatör yaparsanız memnun kalırsınız inşaAllah
İnsanların sıkıntılarını çözeceğim inşaAllah, elimden gelen bütün yardımları yapacağım, insanların imdadına koşacağım, bilgilendirme amaçlı birçok konu açacağım. İnşaAllah bana verilen görevi en güzel şekilde yerine getireceğim.
Adınız SoyadınızAli İhsan Arslanpay Yaşınız15 İnternette kalma süreniz7 Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Android bölümünde insanlara yardımcı olacağım. Bilmedikleri şeyleri öğreticeğim.
Adınız SoyadınızAbdulselam Yıldırım Yaşınız21 İnternette kalma süreniz8-15 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid bölümü; Cep telefonu satışı ve kullanımı günlük hayatımda oldukça yoğun, bu nedenle bu bölüme başvurmak istedim. Fazla uzun bir süre olmasa da forumdaki konulara ilgili ve bu konulara destekte bulunmuş bir üyeyim... Android3 isimli moderatörümüze yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Konu Dışı bölümü; Zamanımın çoğusu internet üzerinde geçtiği için ve bu bölümde üyelerimize hitap edebilecek farklı paylaşımlar yapılabilir. Özellikle din kültürü ve ahlak bilgisi bölümüne ilgim fazla neden derseniz, imam hatip lisesi mezunu ilahiyat bölümü okuyan bir öğrenciyim hem foruma hemde kendime yararlı olacağımı düşünmekteyim. Belirtmiş olduğum iki bölüm bulunmakta android bölümü foruma gerçekten gerekli ve yakışan bir konu olduğu için bu bölümün gerçek bir teknoloji forumunda olduğunu göstermek isterim/isteriz. Bu iş tek başına yapılmayacağı için diğer mod arkadaşlar ile birlikte iyi adımlar atılmalı. Konu dışı bölümü genel üzere baktığımızda üyelerin en çok bulunduğu mekanlardan, bunu değerlendirip diğer üyelere yeni ve değerli bilgiler kazandırabiliriz.
Adınız SoyadınızOsman Furkan Şahin Yaşınız18 İnternette kalma süreniz8-10 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Keşfedilmemiş uygulamalar tanıtabilirim, zaten başka bir forumda da moderatörlüğüm mevcut. İşin açıkçası olursam kesin şunu yaparım diyemem. Simultane gelişir her şey. En basitinden sorunları olanlara yardımcı olmaya çalışırım.
Adınız SoyadınızKadir Sekme Yaşınız21 İnternette kalma süreniz8 Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Eski tecrübelerimi burada en iyi şekilde kullanacağım. Uzun zamandır takibimde olan ve sevdiğim bu siteye moderatör olursam ne mutlu bana. Moderatörlüğüm kabul edilirse forum kurallarını en iyi şekilde uygulayarak, mod olmak istediğim android bölümünü en iyi şekilde optimize edeceğim.
Adınız Soyadınızmuhammed yavuz Yaşınız18 İnternette kalma süreniz5 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Android bolumu hakkında bilgim var bi androidci olarak ve mod oldugum zaman android ile ilgili gelismeleri yenilikleri forumda ki arkadaslarımla paylssmaya calısacagım
Adınız Soyadınızİrfan Boru Yaşınız28 İnternette kalma süreniz5 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?uygulama tanıtımı olabilir. Nasıl yapılır olabilir. Bölüm de içerik takibi yapılabilir.